Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingin Konepajalla

Tällainen alue syntyy vain kerran sadassa vuodessa

Historiallinen konepajamiljöö
Historiallinen konepajamiljöö
Ratikkamatkan päässä keskustasta
Ratikkamatkan päässä keskustasta
Lähellä Triplan kaupunkikeskusta
Lähellä Triplan kaupunkikeskusta

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Konepajan palvelut
  Konepajalla apu löytyy palvelutorilta


  Konepajan asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

 • Konepajan makasiinit
  Tunnelmaltaan ainutlaatuinen

  Pasilan Konepajan alue on inspiroiva yhdistelmä urbaania kantakaupunkia, uutta arkkitehtuuria ja vanhaa teollisuushistoriaa. Vuosikymmenten ajan täältä kantautui VR:n konepajan kolke ja raskaan työn äänet. Uuden ajan Konepajalla eletään vilkasta ja värikästä kaupunkielämää.

  Lue lisää

  Uusien asuinrakennuksien arkkitehtuurille ovat vertauskohtia vanhat rakennukset, joissa ikä tuo mielenkiintoisia yksityiskohtia, kerroksellisuutta ja runollisuutta. Asuntokortteleiden väliin muodostuu keidasmainen kaupunkipuisto, jolle kaakkoislaidan 100 metriä pitkä konepajahallin tiilipäätyjen rivistö tuo tunnelmaa.

 • Kysy Naapurioppailta, millaista on asua Konepajalla!

  Naapurioppaat ovat YIT Kotien aitoja asukkaita. He jakavat kokemuksia ja vastaavat niin kodin omistamiseen, rakentamiseen, kuin naapuruston arkeen liittyviin kysymyksiin. Tutustu oppaisiin ja ota heihin yhteyttä.

 • Helsingin Konepajan kulkuyhteydet
  Jalan, junalla tai ratikalla

  Konepaja sijaitsee Aleksis Kiven kadun, Teollisuuskadun ja Sturenkadun rajaamalla alueella. Pasilan asemalta on kävelymatka ja Helsingin keskustaankin vain muutama kilometri raitiovaunulla tai bussilla. Alueen läpi liikennöi ysi-ratikka.

 • Helsingin Konepajan palvelut
  Kaupungin huvit lähellä

  Konepajasta parin korttelin päässä kutsuvat Linnanmäen puistot vaikkapa vain ulkoilemaan. Kävellen pääsee myös Helsingin jäähallin ja Hartwall Arenan tapahtumiin. Itse asiassa on vaikea sanoa, mitä palveluita Konepajan lähistöllä ei olisi! Kantakaupungissa on kaikki.

 • Helsingin Konepaja, puistot
  Lenkille lähipuistoon

  Konepajan lähistöllä on lukuisia kouluja, oppilaitoksia ja tietenkin lasten päiväkodit. Terveysasema, kirjasto, kaupunginteatteri ja muut monipuoliset julkiset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Liikunnan ystäviä palvelevat pääradan toisella puolen sijaitsevat Eläintarhan urheilukentät, uimastadion, kaupungin talvipuutarha sekä ihastuttava Töölönlahti ympäristöineen. 

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Konepaja
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista