Valmiiksi kalustettu koti

Helposti ja vaivattomasti uuteen asuntoon

YIT Kodin saa nyt täysin kalustettuna Tampereella. Anna sisustussuunnittelijan kalustaa puolestasi, jos et itse ehdi tai halua. Valitse kahdesta upeasta kalustepaketista!


Helppoa ja vaivatonta

Vastavalmistunut ja valmiiksi kalustettu asunto on unelmaratkaisu monelle. Se on myös helpotus niille, joiden aika ei riitä, pakkaaminen turhauttaa tai shoppailu ja kalustaminen tuntuvat vieraalta. Palvelumme on iso apu myös äkillisiin ja ennakoimattomiin elämänmuutoksiin.

Valmiiksi kalustettu asunto voi olla:
baseline_done_black_18dp-bigger.png omistusasunto
baseline_done_black_18dp-bigger.png sijoitusasunto
baseline_done_black_18dp-bigger.png kakkosasunto
baseline_done_black_18dp-bigger.png opiskelija-asunto

Asuntosijoittajalle kalustettu asunto on tuottoisa sijoituskohde. Vastavalmistuneen, remonttivapaan ja kalustetun huoneiston vuokra on korkeampi kuin vanhan ja tyhjän. Opiskelua ja etätyötä varten hankitun uudiskohteen käyttöönotto on helppoa kuin hotellissa: ei tarvitse tehdä muuta kuin laittaa vaihtovaatteet komeroihin ja ruoat jääkaappiin.

 

Ammattilaisen kalustama

Sisustussuunnittelijan kalustamassa kodissa kalusteiden ulkonäkö, toiminnallisuus ja käyttömukavuus ovat parhaimmillaan ja kokonaisuus hallitusti tyylikäs. Lisämaksusta kalusteet saa myös valmiiksi kasattuina. Asennus- ja kokoamisohjeiden lukemisen sijaan voi asettua kaikessa rauhassa aloilleen.

 

Valitse: Satsaa tai Sijoita

Valmiiksi kalustettu koti -palvelun hintaan sisältyvät sisustussuunnitelma, kalusteet, valaisimet ja kodintekstiilit. Valittavissasi on kaksi ajatonta kalustepakettia. Kumpikin on pohjoismaisen tyylin mukaan minimalistinen. Rennon ja harmonisen Satsaa-paketin värimaailma on luonnonläheinen. Sijoita-kokonaisuus on astetta runsaampi ja väripaletissa on kontrastina mustaa.

Lue lisää alla olevista tuotekorteista!

Esimerkkikuvia Satsaa-kalustepaketista

Esimerkkikuvia Sijoita-kalustepaketista

Lue myös