Valmiiksi kalustettu ja sisustettu koti

Kaikki valmiina kalusteista kattiloihin

Uusi, valmiiksi kalustettu ja sisustettu asunto sopii esim. sijoitusasunnoksi tai kakkoskodiksi. Ensimmäiset kalustetut kodit on toteutettu Tampereella.


Astu ilman muuttokuormaa uuteen kotiin, jossa kaikki on valmiina

Kalustettu YIT Koti voi olla:
baseline_done_black_18dp-bigger.png sijoitusasunto
baseline_done_black_18dp-bigger.png kakkosasunto
baseline_done_black_18dp-bigger.png opiskelija-asunto
baseline_done_black_18dp-bigger.png työasunto
baseline_done_black_18dp-bigger.png loma-asunto

Lisäksi se sopii:
baseline_done_black_18dp-bigger.pngniille, jotka eivät pidä pakkaamisesta ja sisustamisesta
baseline_done_black_18dp-bigger.pngäkillisiin ja ennakoimattomiin elämänmuutoksiin

Kalustettu-koti_700x400-yleiskuvat.jpg

Kalustetun asunnon edut

Sijoitusasuntona uusi kalustettu asunto on tyylikäs ja remonttivapaa, siksi myös tuottoisampi. Työ- tai opiskelija-asunnoksi hankitun huoneiston voi myöhemmin joko vuokrata tai myydä – luotettavan rakentajan asunnot säilyttävät arvonsa. YIT:n kalustetut asunnot ovat alle 38 neliön yksiöitä ja kaksioita. Suuremmat asuntokoot ovat toteutettavissa erillisen sopimuksen mukaan. 

– Sisustusarkkitehdin suunnittelemassa kodissa kalustekokonaisuudet on valittu asuntotyypin mukaan. Alan ammattilainen on miettinyt kaiken valmiiksi: valaisimet on asennettu kattoon, lakanat ovat vuoteessa ja pyyhkeet koukuissa. Näissä kodeissa käyttömukavuus on maksimissaan, lupaa kalustettujen asuntojen sisustussuunnittelusta vastaavan POF Groupin toimitusjohtaja Juhani Grönholm.

YIT:n kalustettu asunto on täysin asumisvalmis. Aterimet ovat keittiön laatikossa, kattovalaisimet paikoillaan ja pyyhkeet  koukuissaan. Kodin elektroniikka kuten kahvinkeitin ja leivänpaahdin toimitetaan lisätilauksesta.

Kalustettu-koti_700x400-makkari.jpg

Kalustettu-koti_700x400-kph.jpg

Visualisointikuva auttaa hahmottamaan lopputulosta

Kalustettu asunto on nähtävissä yksityiskohtiaan myöten valmiina jo rakennusvaiheessa! Sisustustyyliä kuvaavan ideagallerian ja kalustetun pohjakuvan lisäksi ostaja näkee kalustetun asunnon visualisoituna 360 astetta pyörivän kuvan avulla.

Kalusteista kattiloihin käyttövalmis YIT Koti

– Kalustettu asunto on hyvä lisä valikoimaamme. Osa asiakkaistamme haluaa olla mukana suunnitteluvaiheessa, osa haluaa avaimet muuttovalmiiseen kotiin. Lisäksi on ihmisiä, jotka haluavat valmiiksi kalustetun asunnon. Heitä varten valikoimassamme on käyttövalmis YIT Koti, kuvailee myyntipäällikkö Maarit Riihelä YIT:n Tampereen Asuntomyynnistä uutta palvelua.

Elegia_OH_muuttovalmis_visu.jpg 

Visualisointikuva Tampereen Niemenrannan Elegian asuntoon A14 tulevasta kalustuksesta.

Lue myös