Pikatalonmies auttaa korjaus- ja asennustöissä

Pikatalonmies avuksesi palvelutorilta

YIT Kodin asukkaana voit tilata pikatalonmiehen palveluita helposti etuhintaan YIT Plussan palvelutorilta. Saat kotisi pienet korjaus- ja asennustyöt vaivatta ja ammattimaisesti!


Pitäisikö kiinnittää taulu seinään tai asentaa valaisin kattoon?

Pikatalonmies auttaa kaikenlaisissa pienissä kodin korjaus- ja asennustöissä kalusteiden kokoamisesta palohälyttimen pattereiden vaihtoon. Muuton jälkeen, sisustaessa ja muutenkin arjessa tulee eteen vähäisiltä vaikuttavia hommia, joista saa helposti ison murheen.

Jos et itse osaa tai ehdi porata, asentaa, koota ja kiinnittää, etkä halua etsiä apuun tuttuja tai tutun tuttuja, niin apu löytyy kotisohvalta. Kirjaudu YIT Plussaan ja tilaa palvelutorilta pikatalonmies valmiiksi valikoiduilta ja luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme. Säästät aikaa ja vaivaa.

 

Hyllyn kiinnittäminen seinälle – mitä jos poraan sähköjohtoon?

Joissakin asennustöissä, kuten hyllyn kiinnittämisessä seinään, pitää huomioida monta asiaa. Missä kohtaa seinässä menee sähköjohdot ja putket? Mistä tiedän asentaa hyllyn niin, että se varmasti kestää painoa seinällä tippumatta alas? Jos haluat päästä helpolla ja varmistaa, että hyllyt ja taulut on asennettu kunnolla ja suoraan, kannattaa tilata työhön ammattilainen.

Kotoa ei välttämättä löydy sopivia työkaluja eikä niitä muutamaa asennus kertaa varten ole edes kannattavaa ostaa ja varastoida. Palvelutorilta luotettavan avun hankkiminen onnistuu vaivatta ja sinä voit keskittyä miettimään mihin kohtaa seinää hylly tai taulu sopisi parhaiten.

Osta apua ja ajansäästöä,
älä turhia tavaroita.

YIT Kotien asukkaana saat helposti apua esimerkiksi näihin töihin

  • Palohälyttimen pattereiden vaihto ja testaus
  • Kalusteiden kokoaminen
  • Taulujen ja hyllyjen kiinnittäminen seinään
  • Valaisimen kiinnittäminen kattoon
  • Verhojen ripustaminen
  • Kalusteiden laittaminen paikalleen muuton jälkeen
  • Voimistelurenkaiden kiinnittäminen kattoon.

 

Viiden tähden palvelua YIT Kotien asukkaille!

YIT Plussan palvelutorilta näet muiden YIT Kotien asukkaiden antamia arviointeja työn laadusta. Tässä muutamia poimintoja pikatalonmiespalveluiden saamista palautteista.

***** 2. lokakuuta 2020
Asiantunteva ja osaava ammattilainen. Kiitos!

***** 18.syyskuuta 2020
Erittäin hyvää ja ammattitaitoista palvelua.

***** 7. syyskuuta 2020
Aikataulusähläyksen (asentaja syytön) jälkeen kaikki sujui mainiosti.

***** 15. huhtikuuta 2020
Loistava tyyppi auttamassa, huolellista työtä. Tuli ajallaan ja jousti lopettamisajankohdasta.

 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys

Kotitalousvähennystä saat, kun ostat työtä kotiisi. Monet pikatalonmiehen tehtävistä ovat verovähennyskelpoisia, esimerkiksi kalusteiden kasaus. Katso lista verovähennyskelpoisista töistä verottajan sivulta. 

Kuinka monta kertaa vuodessa tarvitset akkuporakonetta?