Maalämpö taloyhtiössä

Päästötöntä lämpöä maan uumenista

Maalämpö on päästötön, varma ja vaivaton lämmönlähde. Rakennamme maalämmön yhä useampaan taloyhtiöön, jotta sinä voit asua mukavammin ja asumisen hiilijalanjälkesi pienenee!


Asunto ja käyttövesi lämpiävät päästöttömästi

Asumisen hiilijalanjälkeään voi pienentää esimerkiksi käyttämällä sähköä ja vettä säästellen ja lajittelemalla jätteensä huolellisesti. Asumisen päästöistä iso osa syntyy kuitenkin asunnon ja käyttöveden lämmittämisestä, joihin taloyhtiön yksittäinen asukas ei voi vaikuttaa.

Maalämpö lämmitysjärjestelmänä mahdollistaa hiilineutraalin asunnon ja käyttöveden lämmityksen, kunhan maalämpöjärjestelmän tarvitsemaksi sähköksi on valittu vihreä vaihtoehto – ja sinä voit nollata merkittävän siivun asumisesi hiilijalanjäljestä!

 

Maalämmön edut asukkaalle

  • Myös taloyhtiön asukas pääsee nauttimaan varmasta, mukavasta ja vihreästä lämmitysmuodosta, jota on aiemmin käytetty lähinnä omakotitaloissa.
  • Mahdollistaa päästöttömän asunnon ja käyttöveden lämmittämisen, jos järjestelmän toimintaan tarvittava sähkö on tuotettu uusiutuvilla luonnonvaroilla.
  • Toteutamme maalämpöjärjestelmän avulla myös viilennyksen taloyhtiöissä, joissa on lattialämmitys.
  • Yhtä vaivaton kuin kaukolämpö, mutta edullisempi ja hinnaltaan vakaa. 


Lue lisää maalämmön rakentamisella saavutettavista päästövähennyksistäViidesosa kodeistamme lämpiää maalämmöllä

Rakennamme maalämmön jo lähes viidesosaan uusista YIT Kodeista. Käytännön tekeminen on osoittanut, että ekologisen energiaratkaisun toteuttaminen osana talon rakentamista on järkevää niin rakennuttajalle, taloyhtiölle kuin tuleville asukkaillekin. Tavoitteemme onkin rakentaa maalämpö kaikkiin sellaisiin uusiin asuintaloihin, joihin se on mahdollista rakentaa.


Tutustu uusiin YIT Koteihin, jotka lämpiävät maalämmöllä:

Löydä sinulle sopiva koti

Etsitkö uutta omaa kotia? YIT:n taidolla rakennetut asunnot ovat ihastuttaneet lukemattomia kodinostajia yli sadan vuoden ajan.

Kattavasta myytävien asuntojen ja uudiskohteiden valikoimasta voit hakea asuntoa juuri sinulle mieleiseltä alueelta.