Uusi pientalokoti omalla pihalla

Haaveiletko omasta pihasta?

Löydä unelmiesi pientalokoti omalla pihalla tai terassilla.


YIT:n myytävät pientalokodit sijaitsevat eri puolella Uuttamaata. Rivi- ja paritaloistamme löydät juuri oikeanlaisen kodin niin pienelle kuin suuremmallekin perheelle.

Laadukkaassa ja tarkasti suunnitellussa pientalokodissa asuminen on helppoa ja arki toimii. Moderni ja energiatehokas pientalo on myös vaivaton ratkaisu, kun kaikki on uutta ja remontitkin kaukana tulevaisuudessa. Sisustusvalinnoilla loihdit kodistasi itsesi näköisen kokonaisuuden.

Olitpa sitten grillailija, yrttiviljelijä, auringonpalvoja tai riippukeinurentoilija, meillä on sinulle unelmiesi pientalo omalla pihalla. Kun pihan suunnittelee omien käyttötarpeiden mukaan, kotoilu on entistä houkuttelevampaa – taustamusiikkinakin soi kaunis linnunlaulu.


Parhaat piha- ja parvekesisustamisen vinkit sinulle

 • Ota ilo irti omasta pihasta

  Ota ilo irti omasta pihasta

  Grillailua, löhöilyä vai puutarhanhoitoa? Aloita pihasuunnittelu selkeyttämällä ulkotilan käyttötarkoitus. Kun tiedät, mihin kaikkeen pihaa haluat hyödyntää, toiminnallisuudet ja sisustusvalinnat löytävät sen jälkeen oman paikkansa.

 • Löydä oma tyylisi

  Löydä oma tyylisi

  Tuulahdus välimerellistä tyyliä, boheemia rentoutta, aasialaista estetiikkaa tai villiä kaupunkiviidakkotunnelmaa – minkälainen tyyli kutsuu juuri sinua? Kun löydät inspiroivimman sisustustyylin, valintoja on helpompi tehdä sen mukaan. Muista, että ulkotiloissa saa myös revitellä rohkeasti!

 • Sisusta koti ulos

  Sisusta koti ulos

  Vie sisätiloista tuttua kodikkuutta ja pehmeyttä ulos: säänkestävät matot, tyynyt ja muut tekstiilit tekevät tilasta kutsuvan. Ulkokäyttöön sopiva sohva ja rennot nojatuolit houkuttelevat lekottelemaan. Hyödynnä erilaisia valaisinratkaisuja myös ulkona. Esimerkiksi ulkokäyttöön sopivat katto- tai lattiavalaisimet tekevät terassista kotoisan.

 • Loihdi pienestäkin kaunista

  Loihdi pienestäkin kaunista

  Varsinkin niukoissa neliöissä tilaa kannattaa hyödyntää korkeussuunnassa. Ota avuksesi kapeat ruukut, korkeat kasvit, linjakkaat jalkalamput, näppärät sivupöydät sekä pinottavat, taitettavat ja sisäkkäin menevät kalusteet.

 • Luo tunnelmaa kukilla ja kasveilla

  Luo tunnelmaa kukilla ja kasveilla

  Kukat, koristeheinät ja köynnökset herättävät ulkotilan eloon. Valinnanvaraa löytyy, vaikkei viherpeukalo olisikaan. Esimerkiksi vaivattomat silkkikukat selviävät ulkona ilman kastelua. Myös hauskat puut ja pienet pensaat sopivat pihalle, parvekkeelle tai terassille. Sommittele ruukuista näyttäviä rykelmiä tai istuta pihalle oma leikkokukkaviljelmäsi!

Myytävät rivitalot, paritalot ja pientalot

Viimeksi katsomasi

Ota yhteyttä

Haluatko tietoa YIT Kodeista?

Jätä yhteystietosi, niin saat ajantasaista tietoa sinua kiinnostavista asuinalueista ja uusista kodeista.