Siivouspalveluilla säästät aikaa ja vaivaa

Siivouspalvelut valmiiksi kilpailutettuun hintaan

YIT Kodin asukkaana voit tilata siivouspalveluita helposti etuhintaan YIT Plussan palvelutorilta. Anna luotettavien ja ammattitaitoisten kumppaniemme helpottaa sinunkin arkeasi.


Anna itsellesi helpompi arki siivouspalveluilla

Haluatko helpotusta kiireiseen arkeen tai enemmän aikaa harrastuksille tai perheelle? Kotityöt voivat olla kuormittavia esimerkiksi lapsiperheissä tai iän karttuessa, joskus siivoaminen ei muuten vaan huvita. Onneksi kaikkea ei aina tarvitse tehdä itse. Olemme valikoineet YIT Plussan palvelutorille valmiiksi ammattitaitoisia yhteistyökumppaneita, joilta saat apua kaikenlaiseen siivoukseen kertaluontoisesti tai säännöllisesti sopimuksen mukaan.

 

Kotisiivouksen tilaaminen on helppoa

Koti on henkilökohtainen paikka, eikä sinne ymmärrettävästi halua päästää ketä tahansa. YIT Kodin asukkaana sinun ei tarvitse käyttää aikaasi sopivan siivoojan etsimiseen. Kotisiivoukset saat helposti, turvallisesti ja etuhintaan palvelutorilta. Kirjaudu ja tilaa itsellesi helpompi arki kotoa käsin.

SIIRRY PALVELUTORILLE

50 m2 asunnon perusteelliseen siivoamiseen menee keskimäärin 3–4 tuntia.
Mitä sinä tekisit säästyneellä ajalla?

Kotisiivouksen voi vähentää verotuksessa

Lähes viidennes kotitalousvähennyksistä käytetään kotitaloustyöhön. Yli 84 000 ihmistä tilasi siivouspalveluita tai muita kotitaloustöitä 2018 ja määrä on kasvussa – et siis ole ainoa. Siivouspalvelun hinnasta saa vuonna 2020 vähentää verotuksessa 40 %. Voit tilata siivouksen itsellesi uuteen asuntoon tai vanhaan asuntoon muuton yhteydessä.

Myös puolisolle ja omille vanhemmille lahjaksi annettu kotisiivous on verovähennyskelpoista kotitaloustyötä. Lahja, josta hyötyy saaja ja antaja! Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

 

Kolme siistiä syytä hankkia siivouspalvelut palvelutorilta

  Säästät aikaa ja vaivaa

  Tilaaminen on luotettavaa ja helppoa

  Kotisiivouksen voi vähentää verotuksessa

 

Luotettavat siivouspalvelukumppanimme

Kaipaatko apua ikkunanpesuun, kotisiivoukseen, joulusiivoukseen vai suursiivoukseen? Kumppaniemme kautta kaikki onnistuu. Siskon Siivous on yksi alan suurimmista toimijoista ja lisäksi palvelutorilla on useita paikallisia siivousyrityksiä eri kaupungeissa.

Siivouspalveluita on saatavilla palvelutorilta ainakin seuraavilla paikkakunnilla:
Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Nurmijärvi, Porvoo, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Kaarina, Naantali, Raisio, Turku, Tampere, Ylöjärvi, Kuopio, Mikkeli, Lappeenranta, Jyväskylä, Oulu ja Rovaniemi.

Pyrimme huomioimaan palvelutarjonnassa kaikki YIT Kotien asukkaat ympäri Suomen. Voit myös ehdottaa meille paikallisia hyväksi todettuja toimijoita yhteistyökumppaneiksi YIT Plussan kautta!