Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingin Kalasatamassa

Urbaania sykettä ja huikeat merimaisemat

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Tulevaisuuden Kalasatama

  Kalasatamaa rakennetaan Helsingin itäiseen kantakaupunkiin. Entinen satama- ja teollisuusalue muotoutuu vuoteen 2040 mennessä kaupunginosaksi, jossa on 25 000 asukasta ja 10 000 työpaikkaa. Kalasatamanpuiston rakentaminen on puolivälissä, ja Loviseholminpuisto rakennetaan 2020-luvun alkupuolella. Tulevaisuudessa Kruunusillat tuovat pikaraitiotieyhteyden Sompasaaren kärjen, Nihdin kautta Laajasaloon ja keskustaan. Tämän hetken tavoite on, että yhteys olisi valmis vuonna 2026. Lue lisää Helsingin kaupungin sivulta.

   

 • Kalasataman kodit
  Uusia koteja Sompasaareen ja Verkkosaareen

  YIT rakentaa Kalasatamassa kahdelle eri alueelle: Sompasaareen Mustikkamaata vastapäätä sekä Verkkosaareen, joka on Itäväylän pohjoispuolella. Sompasaaressa on jo rakenteilla merenrantakortteli, johon tulee neljä asuntoyhtiötä. Myös Verkkosaaren puoleisen rannan veistoksellisen korttelin rakentaminen on alkanut.

 • Kaupat, koulut ja muut palvelut vieressä

  Kalasataman alueella on jo nyt paljon palveluita, ja lisää on tulossa. Kalasatamaman peruskoulu on jo toiminnassa, ja sen toisen vaiheen rakentaminen on alkanut. Kalasataman vuonna 2018 käyttöönotettu terveys- ja hyvinvointikeskus on Helsingin suurin. Kattavat kaupan ja viihteen palvelut löydät kauppakeskus Redistä. Myös asuintalojen kivijalkoihin varataan monipuolisia liike-, kahvila- ja ravintolatiloja.

   

   

 • Kalasataman kulkuyhteydet
  Kalasatamassa olet lähellä

  Metromatka Kalasatamasta Rautatieasemalle kestää kuusi minuuttia, Itäkeskukseen kahdeksan. Kalasataman keskukseen rakennetaan toimiva joukkoliikenteen vaihtopaikka: tulevaisuudessa Kalasatamaan pääsee myös ratikalla ja monilla busseilla. Rantapromenadia pitkin pyöräily sujuu ja kevyeen liikenteen verkostoa kehitetään edelleen. Asuinkorttelien pihakansien alle rakennetaan pysäköintihalleja, ja alueella on useita kaupunkipyörasemia.

 • Elävää kaupunkikulttuuria

  Kalasatama lähialueineen on ihanteellinen paikka rennon kaupunkikulttuurin ystäville. Suvilahden vanhan voimalaitoksen alueella on jatkossa työ-, ateljee- ja esitystiloja taiteilijoille ja muille kulttuuritoimijoille, ja se toimii jo nyt mm. Flow-festivaalin tapahtumapaikkana. Lähistöllä on myös Teurastamo, jossa järjestetään erilaisia rentoja tapahtumia, kuten Farmers' Market -tyylisiä toreja, kirppiksiä, kyläjuhlia ja näyttelyitä.

   

   

 • Kalasataman luonto
  Ulkoilua merenrannalla

  Meri ympäröi Kalasatamaa monelta suunnalta. Kalasatamanpuistosta tulee alueen keskeisin puisto. Siitä tulee kaupunkimainen levähdys- ja oleskelualue, joka toimii myös erilaisten tapahtumien näyttämönä. Uutta Isoisänsiltaa pitkin pääsee kolmessa minuutissa Mustikkamaalle, joka on monipuolinen ulkoilun ja virkistymisen keidas. Tulevaisuudessa rantaa myötäilee kevyen liikenteen väylä Vanhankaupunginkoskelta Arabianrannan ja Kalasataman kautta Merihakaan.

 • Kalasataman palvelut
  Kalasatamassa apu löytyy palvelutorilta


  Kalasataman asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Video

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Kalasatama
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki