YIT Plus palvelutori

Kotisi palvelut ja sopimukset parilla painalluksella

Oletko vailla sähkösopimusta, remonttiapua tai kodinhoitoa? Ne ja monet muut palvelut löydät YIT Kodin asukkaana digitaaliselta palvelutoriltamme. Tilaus ja maksu hoituvat kätevästi yhdestä paikasta. Hyödynnä neuvottelemamme hinnat, edut ja tarjouskampanjat, joita et löydä mistään muualta.

  TUTUSTU KOTIVALIKOIMAAN  

 

Oletko jo YIT Kodin asukas ja sinulla on tunnukset palveluun?

  KIRJAUDU PALVELUTORILLE  

Me haluamme tehdä asumisesta helppoa. Se tarkoittaa paitsi toimivaa kotia, myös palveluita, joita tarvitset sujuvaan arkeen. YIT Kodin asukkaana – omistajana tai vuokralaisena – saat käyttöösi todella mutkattomasti laajat asumisen palvelut. 

Etsimme korkeatasoiset palveluntarjoajat puolestasi 
Kokosimme sinulle joukon luotettavia ja laadukkaita palveluntarjoajia, jotka ovat käytettävissä YIT Kotisi alueella kilpailukykyisin hinnoin. Löydät ne kaikki YIT Plussan palvelutorilta. YIT Plus sisältää palvelutorin lisäksi kaikki kotisi tärkeät tiedot, uutiset ja nopeat viestintäkanavat. 

Monipuoliset kodin palvelut muuttoautosta lemmikinhoitoon 
Palvelutorin valikoima vaihtelee alueittain. Yhteistyökumppanimme tarjoavat muun muassa sähkösopimuksia, vuokraus- ja muuttopalveluja sekä pienremonttitöitä. Saatavilla on apua myös kodinhoitoon, kuten siivoukseen ja ruokaostoksiin. Vai tarvitsetko hoitopalveluja lapsille, lemmikille tai itsellesi? 

Etusi YIT Plussan palvelutorin käyttäjänä 
Palvelutori tuo ulottuvillesi monia hyötyjä: 

  • kodin palvelut kootusti yhdessä paikassa 
  • palvelujen tilaus ja maksu helposti sähköisestä tilauskanavasta 

Uutta: palveluiden verkkokauppa YIT Plus palvelutorilla 
Vuoden 2019 alusta pääkaupunkiseudun YIT Kotien asukkaat voivat tilata palvelut suoraan palvelutorin kautta. Mahdollisuus laajenee muihin kaupunkeihin tämän vuoden aikana. Asiasta tiedotetaan oman taloyhtiösi YIT Plus -palvelussa. 

Tarvitset vain käyttäjätunnukset 
Palvelutorille pääsevät kaikki YIT Kotien asukkaat YIT Plussan käyttäjätunnuksilla. Palvelutoria voivat käyttää sekä asunnon omistajat että vuokralaiset. Ostajana saat tunnukset heti kaupanteon yhteydessä, vuokralaisena tunnuspyynnön lähettämällä. Kirjaudu palveluun tai rekisteröidy käyttäjäksi.

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...