Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingissä

Helsinki

YIT rakentaa Helsingin parhaimmille paikoille uusia kaupunkikoteja. Jokainen asunto on varustettu modernilla talotekniikalla, hyvien palvelujen läheisyydellä ja erinomaisella saavutettavuudella. Valinnanvaraa on urbaaneista unelmista merellisiin helmiin. Tutustu nyt YIT:n myytäviin asuntoihin Helsingissä.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Lue lisää

Asuinalueet Helsingissä

Pasila, pääkaupungin uusi kaupunkikeskus

Keski-Pasilan maamerkistä, Triplasta, tulee kaupan, kulttuurin, liike-elämän ja liikenteen keskus. Se viettelee ja inspiroi. Se saattaa ihmiset yhteen läheltä ja kaukaa. Onnekkaimmat asuvat siellä. Keski-Pasilan ensimmäisten asuntojen rakentaminen alkaa arviolta 2017. Tutustu Pasilan Triplan asuntoihin.

Uniikki Kuninkaantammi

Ilmeikäs Kuninkaantammi sijaitsee Helsingin Keskuspuiston ja Vantaanjoen kainalossa, lähellä Hämeenlinnanväylää. Värikkään ja omaleimaisen alueen rakentamisessa painotetaan ekologisesti kestäviä ratkaisuja. Hiihtoladut ja Pitkäkoski ovat aivan vieressä, ja Kuninkaantammenkallion asukkaat saavat käyttöönsä myös kuntoiluhuoneen omaan kortteliinsa. Tutustu Kuninkaantammen asuntoihin.

Aurinkolahti ja Vuosaari

Kahvikorttelin kerrostalokodit sijaitsevat Aurinkolahdessa entisen kahvipaahtimon alueella. Aurinkolahdessa nautitaan Helsingin pisimmästä hiekkarannasta, venesatamista ja lähistön upeista ulkoilumaastoista. Palvelut löytyvät kauppakeskus Columbuksesta, ja metrolla kulkee sujuvasti keskustaan. Metroradan pohjoispuolelle Lokkisaarentielle, aivan puiston viereen on suunnitteilla rivitaloja.

Konepaja Vallilassa

Rouhea Konepaja on ainutlaatuinen kokonaisuus vanhaa teollisuusaluetta ja elävää cityarkkitehtuuria. Tämänkaltainen asuinalue syntyy kerran sadassa vuodessa! Kantakaupungin palvelut ovat lähellä: kävely-, pyörä- tai ratikkamatkan päässä. Kuule vanhojen veturihallien kutsu ja valitse uusi kaupunkiasunto laajasta valikoimasta. Tutustu Konepajan koteihin.

Lauttasaaren merelliset kaupunkiasunnot

Lauttasaari on kuin oma pieni kaupunkinsa. Rantoja kiertävät kävelytiet puistoineen ja uimarantoineen ja ydinkeskusta on sillan toisella puolella. Uudet, ilmeikkäät asuintalot valmistuvat Lauttasaarentielle liikuntapuiston ja Myllykallion väliin, vanhojen liikekiinteistöjen paikalle. Lauttasaarenmäellä liikuntapaikat, koulut ja kaksikin metroasemaa ovat kävelymatkan päässä. Tutustu Lauttasaarenmäen koteihin.

Urbaania asumista Kalasatamassa

Kalasataman merellinen kaupunginosa sijaitsee Sörnäisissä, Kulosaaren sillan molemmin puolin. Alueesta tulee uniikki yhdistelmä upeita merimaisemia, urbaania kaupunkiympäristöä ja erinomaisia lähipalveluja. Rakennamme Kalasatamaan uusia YIT Koteja sekä Sompasaaren että Verkkosaaren puolelle. Tutustu Kalasataman asuntoihin.

Arabianrannan ARTE – elämisen taidetta

Hämeentielle nousee uusi, viihtyisä asuinkortteli, Arabianrannan Arte. Inspiroiva ympäristö, josta saat uutta väriä arkeen. Artessa asutaan urbaanisti merenrannan tuntumassa, lähellä isoa rantapuistoa ja monipuolisia palveluita. Tutustu Arabianrannan koteihin.

Töölöntullin Kirjailijakortteli

Rakennamme uutta kaupunkikorttelia Töölön ja Meilahden väliin, Töölöntullinkadulle. Modernin korttelin ympärillä ovat kantakaupungin palvelut ja tapahtumat. Stadika ja jäähalli ovat naapurissa, Meilahden kalliot ja Seurasaari kävelymatkan päässä. Kirjailijakorttelin kolmen kerrostalon väliin jää suojaisa pihapiiri. Muotokieli kunnioittaa alueen arkkitehtuuria. Tutustu Kirjailijakorttelin koteihin.

Muun pääkaupunkiseudun uudisrakentaminen

Katso myös Helsingin lähialueiden uudet myynnissä olevat asunnot, kuten myytävät asunnot Espoossa ja asunnot Vantaalla. Koko Suomen asuntotarjonnan löydät sivulta myytävät asunnot.

Tutustu tarkemmin YIT:n Helsingin laajaan kaupunkiasuntojen valikoimaan hakupalvelumme avulla. Tutustu myös Helsingin hitas-asuntoihin ja hitas-järjestelmään sekä Helsingin toimitiloihin.

  • Kysy Eerolta

  • Kysy Kristinalta ja Terolta

  • Kysy Ainolta ja Pirkolta

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Helsinki
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki