Golfaavan pariskunnan kokemuksia Vierumäki Chaletsista

Kämppä on niin hyvä, että hermo lepää

Karri ja Jaana Louevuo ovat tyytyväisiä Vierumäki Chaletsin lomakotiinsa ja vaivattomaan tapaan lomailla. Paikan paras ominaisuus on heidän mielestään golfkentän läheisyys.


Hyvä ja laadukas loma-asunto

Jaana ja Karri Louevuo ostivat 47,5-neliöisen loma-asunnon Vierumäki Chalets 6 -talosta sen rakentamisen alkuvaiheissa. Ensikertalaisia Louevuot eivät Vierumäellä ole, päinvastoin, golfkentät ovat tulleet pariskunnalle hyvin tutuiksi reilun kymmenen vuoden aikana. Ennen Chalets 6:n asuntoa he olivat Vierumäellä osaomistajia Golf Village -huvilassa.

– Kaikki huvilan omistajat olivat kesäihmisiä, joten kymmenen kesäviikon löytäminen tasapuolisesti jokaiselle oli haastavaa. Käyntimme jäivät vähäisiksi. Päätimme myydä osuutemme huvilasta ja ostaa oman loma-asunnon, Karri Louevuo kertoo heidän päätöksestään hankkia loma-asunto Chalets 6:sta.

Valmiiksi kalustettu loma-asunto

Louevuot ostivat vastavalmistuneen loma-asuntonsa ensimmäisten joukossa. Muutto oli harvinaisen vaivaton.

– Ostimme asunnon valmiiksi kalustettuna, joten aloilleen asettuminen oli todella helppoa. Meidän tarvitsi vain astua ovesta sisään! Kaikki oli kohdallaan eikä mitään puuttunut, Karri muistelee muuttoa uudenkarheaan loma-asuntoon.

– Valmiin kalustepaketin ottaminen on edellytys, mikäli asunnon aikoo antaa vuokrattavaksi, kuten me olimme päättäneet tehdä. Käytämme asuntoa itse toukokuusta syyskuuhun, ja muun osan ajasta asunto on vuokralla. Uuden omistajan, Vierumäki Sportsin, kanssa Vuokrapooli on toiminut hyvin, Louevuo kertoo.

Pari minuuttia 1. tiille

Vierumäki Chalets 6 valmistui Urheiluopiston sisääntulotien ja Cooke-golfkentän viereen. Kenttä on kirjaimellisesti Louevuon pariskunnan lomakotikenttä.

– Asunto sopii täydellisesti käyttöömme. Olemme pääsääntöisesti kaksin, joten alkovi toimii hyvin vierashuoneena parin kolmen yön ajan. Ensimmäiselle tiille on parin minuutin kävelymatka, joten autoa ei tarvitse päästäkseen golfaamaan, Karri kertoo ja toteaa golfausmahdollisuuksien olevan paikan parhain ominaisuus. Myös liikuntaan houkutteleva ympäristö ansaitsee häneltä kiitosta.

 

”Voi keskittyä lomalla olemiseen”

Vertailtaessa uutta loma-asuntoa Vierumäen kaltaisella alueella yleisempään tapaan mökkeillä metsän keskellä Karrilla on asiasta vahva näkemys.

– Tämä moderni tyyli on helppo ja vaivaton tapa lomailla. Ei tarvitse miettiä työleirijuttuja, stressata ruohonleikkuuta ja puiden kaatamista. Ihmiset arvostavat tänä päivänä nykyaikaisuutta myös lomaillessaan. Hyvässä ja laadukkaassa asunnossa, jossa on modernit saniteettitilat, on kiva olla myös lomalla. Samankaltaisia ajatuksia on tullut esiin keskusteluissa myös muiden Chalets 6:n loma-asuntojen omistajien kanssa.

(Kuvassa Jaana ja Karri Louevuo Cooken 1. tiiltä. Kuva: Karri Louevuo)

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko loma-asumisesta?

Ota yhteyttä YIT Asuntomyyntiin, niin kerromme lisää!