YIT Plus – asukkaan palvelukanava verkossa

Sujuvuutta kotiasioidesi hoitamiseen 24/7

YIT Plussasta löytyvät kaikki tärkeät paperit, siellä valitset sisustusmateriaalit, viestit isännöitsijän sekä naapurien kanssa sekä tilaat apua kotitöihin – ja paljon muuta!


Laadukas asuminen syntyy kodista, jossa on hyvä olla, mutta myös asioiden helposta hoitamisesta ja ajantasaisesta viestinnästä. YIT Plus on asukkaiden monipuolinen palvelukanava, jonka saat maksuttomasti käyttöösi, kun ostat tai vuokraat YIT Kodin. YIT Plussassa pääset asioimaan silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, palvelu on auki vuorokauden ympäri.

Katso video YIT Plus -palvelusta

Tärkeät paperit tallessa 

Unohda pinkat, mapit ja kadonneiden kirjeiden metsästys. Kaikki kotisi tärkeät paperit kuten pohjakuva, asunnon ja taloyhtiön tiedot, kokouskutsut, pöytäkirjat ja tiedotteet sekä kodinkoneiden käyttöohjeet lötyvät YIT Plussassa. 

YIT Plus Studiossa valitset kotisi sisustuksen

YIT Plus Studiossa pääset kokeilemaan ja tilaamaan uuden kotisi sisustusmateriaalit ja kodinkoneet. Studiossa näet kotisi 3D-mallin, jonka avulla hahmotat huonetilojen mittasuhteet ja värimaailman. Tarvittaessa saat apua omalta muutostyöasiantuntijalta kotisi tyylin luomiseen. Lue lisää Studiosta.

Kulutustiedot yhdellä silmäyksellä 

Oman vedenkulutuksen seuraaminen helpottaa kulutuksen järkevöittämistä – ja auttaa säästämään vesilaskussa. YIT Plussassa näet asuntosi vedenkulutuksen vuorokauden tarkkuudella. Pääset myös vertaamaan tilannetta eri ajanjaksoilla. Huomioithan, että ominaisuus on saatavilla vaihtelevasti vanhemmissa YIT Kodeissa, mutta lähes kaikissa uusissa asunnoissamme.
 

Nopeat huoltopyynnöt ja taloyhtiön tiedotteet 

Kun tarvitset huoltoyhtiön tai isännöitsijän apua, voit lähettää viestin YIT Plussan kautta silloin, kun se sinulle parhaiten sopii – YIT Plus on auki vuorokauden ympäri. Näet myös, miten palvelupyyntösi etenee. 

YIT Plus pitää sinut ajan tasalla taloyhtiön ja asuntosi tärkeistä tiedoista ja tapahtumista. Sen kautta pääset seuraamaan kotisi valmistumista rakennusajasta alkaen ja saat esimerkiksi tiedot asunnon tarkastuksista sekä kutsut taloyhtiön kokouksiin.

Viesti naapureiden kanssa ja tee tilavarauksia  

Lenkkiseuraa, lettupannun lainausta tai kutsu pihajuhliin? Keskustelu naapureiden kanssa käy helposti taloyhtiön omalla foorumilla, tarpeen mukaan joko julkisesti tai yksityisviestein. 

YIT Plussassa varaat myös kätevästi taloyhtiön yhteistiloja. Näet ajantasaiset tiedot esimerkiksi saunavuoroista, pesulasta, kerhohuoneesta ja saat tallennettua oman varauksesi. Ominaisuus on käytössä osassa taloyhtiöitä.

Hyödynnä edut ja tarjoukset asumisen palveluista 

Apua arkeen sekä rahanarvoisia etuja YIT Kotien asukkaille löydät YIT Plussan palvelutorilta. Huolella valituilta yhteistyökumppaneilta voit tilata palveluja ruoanlaitosta ikkunanpesuun ja sähkösopimuksesta sisustussuunnitteluun. Tilaus hoituu suoraan YIT Plussasta – valmiiksi neuvoteltuun hintaan. 

LUE LISÄÄ PALVELUTORISTA

 

Näe YIT Kotisi valmistuminen vaihe vaiheelta 

YIT Plus -palvelussa pääset seuraamaan vielä rakenteilla olevan YIT Kotisi valmistumista. Kuvat, kuulumiset, tärkeät päivämäärät ja kokousaineistot pitävät sinut aina ajan tasalla työmaan tapahtumista. Kotisi valmistumista odotellessasi pääset valitsemaan YIT Plussassa asuntosi sisustusmateriaalit – pinnat, värit ja muut yksityiskohdat – jotka tekevät kodista juuri sinun näköisen. Kotisi vuositarkastuksen havainnot saat kirjattua suoraan YIT Plussaan ja samasta paikasta näet mahdollisten korjausten etenemisen. 

Ainutlaatuinen YIT Plus -palvelukanava on parin klikkauksen päässä 

YIT Plussan käyttö on suunniteltu helpoksi niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin.  

 

TUTUSTU MYYTÄVIIN ASUNTOIHIN

Lue myös