YIT Plus - kotisi tietopankki verkossa

Kaikki tiedot yhdessä paikassa

Kaikki kodin tiedot, uutiset, palvelut ja yhteydenpito tallessa ja saatavilla yhdessä paikassa – kuulostaa kätevältä, eikö? Niin meistäkin.


Laadukas asuminen syntyy kodista, jossa on hyvä olla, mutta myös asioiden helposta hallinnasta ja ajantasaisesta viestinnästä. Ne onnistuvat YIT Plus -palvelussa. Saat maksuttoman palvelun käyttöösi, kun ostat tai vuokraat YIT Kodin.

Katso video YIT Plus palvelusta

Tärkeät paperit tallessa 

Unohda pinkat, mapit ja kadonneiden lappujen metsästys. Kaikki kotisi tärkeät paperit kuten pohjakuva, asunnon ja taloyhtiön tiedot sekä kodinkoneiden käyttöohjeet ovat turvassa YIT Plussassa. 

YIT Plus Studiossa valitset kotisi sisustuksen

YIT Plus Studiossa pääset kokeilemaan ja tilaamaan uuden kotisi sisustusmateriaalit ja kodinkoneet. Studiossa näet kotisi 3D -mallin, jonka avulla hahmotat huonetilojen mittasuhteet ja värimaailman. Tarvittaessa saat apua omalta asiakaspalveluinsinööriltäsi kotisi tyylin luomisessa. Lue lisää Studiosta.

Kulutustiedot yhdellä silmäyksellä 

Palvelun käyttäjänä voit seurata asuntosi vedenkulutusta vuorokauden tarkkuudella. Pääset myös vertaamaan tilannetta eri ajanjaksoilla. (Ominaisuus saatavilla osassa kohteista.)
 

Nopeat huoltopyynnöt ja taloyhtiön tiedotteet 

Kun tarvitset huoltoyhtiön tai isännöitsijän apua, saat viestin matkaan YIT Plussan kautta vuorokauden ajasta riippumatta. Näet myös, miten palvelupyyntösi etenee. 

YIT Plus pitää sinut ajan tasalla taloyhtiön ja asuntosi tärkeistä tiedoista ja tapahtumista. Sen kautta näet missä ja milloin seuraava kokous tai tilaisuus järjestetään.

Viesti naapureiden kanssa ja tee tilavarauksia  

Lenkkiseuraa, lettupannun lainausta tai kutsu pihajuhliin? Keskustelu naapureiden kanssa käy helposti taloyhtiön omalla foorumilla, tarpeen mukaan joko julkisesti tai yksityisviestein. 

Varaukset yhteistiloihin tehdään YIT Plussassa. Sieltä näet ajantasaiset tiedot saunavuoroista, pesutuvasta, kerhohuoneesta ja muista yhteisistä tiloista. (Ominaisuus osassa taloyhtiöitä.) 

Hyödynnä edut ja tarjoukset asumisen palveluista 

Apua arkeen sekä rahanarvoisia etuja YIT Kotien asukkaille löydät YIT Plussan palvelutorilta. Huolella valituilta yhteistyökumppaneilta voit tilata palveluja ruoanlaitosta ikkunanpesuun ja sähkösopimuksesta sisustussuunnitteluun. Tilaus hoituu suoraan YIT Plussasta. 

LUE LISÄÄ PALVELUTORISTA

 

Näe YIT Kotisi valmistuminen vaihe vaiheelta 

YIT Plus -palvelussa pääset seuraamaan vielä rakenteilla olevan YIT Kotisi valmistumista. Kuvat, kuulumiset, tärkeät päivämäärät ja kokousaineistot pitävät sinut aina ajan tasalla. Samalla voit tehdä materiaalivalinnat – pinnat, värit ja muut yksityiskohdat – jotka tekevät kodista juuri sinun näköisesi. Rakennuksen vuositarkastuksessa voit kirjata havaintosi YIT Plussaan ja seurata mahdollisten korjausten etenemistä. 

Ainutlaatuinen YIT Plus -palvelu on parin klikkauksen päässä 

YIT Plussan käyttö on suunniteltu helpoksi niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin.  

 

TUTUSTU MYYTÄVIIN ASUNTOIHIN

Lue myös