Uuden asunnon ostajalle

Matka uuteen kotiin voi alkaa

Uuden asunnon ostaminen on elämäsi suurimpia päätöksiä. Kokosimme näille sivuille asunnon ostamiseen liittyvää tietoa, joka auttaa sinua matkallasi omaan uuteen kotiin. Tutustu mm. eri asuntotyyppeihin, rahoitusratkaisuihin ja sisustusvaihtoehtoihin. Muuton lähestyessä perehdy muuttajan ohjeisiin ja lue myös arkea helpottavista palveluista, YIT Asuntomyynti auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä!

Kerromme alla uuden asunnon ostamisen vaiheista. Katso, kuinka pääset varaamaan unelmiesi asunnon ensimmäisten joukossa ja mitä hyödyt ostaessasi asunnon jo rakentamisvaiheessa. 

 

Aikainen tieto suunnitteilla olevista kohteista 

Kerromme jo aikaisessa vaiheessa, minne tulemme rakentamaan uusia asuntoja. Pääset tutustumaan uusiin asuinalueisiin ja YIT Koteihin jo, kun suunnittelutyö on vielä käynnissä. Jättämällä tietosi asiakasrekisteriimme saat aina ensimmäisten joukossa tiedon suunnitelmien etenemisestä ja pääset varaamaan itsellesi mieluisimman asunnon heti, kun se on mahdollista. 

 

Ennakkomarkkinointi 

Ennakkomarkkinointivaiheessa kartoitamme uusien asuntojen kiinnostavuutta. Tässä vaiheessa kaikki kohteesta annettavat tiedot ovat alustavia ja ne täsmentyvät myynnin alkaessa. Ennakkomarkkinoinnissa olevaa asuntoa ei voi vielä ostaa, mutta sen voi varata. Ennakkomarkkinoinnin alkaessa sinulla on parhaimmat mahdollisuudet päästä valitsemaan juuri sinulle sopivin asunto.  

Joissain tapauksissa perimme ennakkomarkkinoinnin aikana tehdystä varauksesta asuntokohtaisen varausmaksun. Varaus ei kuitenkaan sido sinua millään tavoin ja jos päätät peruuttaa varauksesi, saat varausmaksun takaisin kokonaisuudessaan. 

 

Turvallinen asuntokauppa 

Kun ennakkovarauksia on tehty riittävän paljon ja kohteelle on myönnetty ostajan suojaksi määritetty RS-lupa, käynnistämme asuntojen myynnin. Kohteen rakennustyöt aloitetaan samoihin aikoihin. YIT:n kaikki asunnot ovat asuntokauppalain mukaiseen rakentamisvaiheen suojajärjestelmään kuuluvia RS-kohteita.  Asuntokauppalain RS-järjestelmä on laadittu turvaksi asunnonostajille, jotka tekevät asuntokaupat taloyhtiön ollessa vielä rakennusvaiheessa. Käytännössä RS-järjestelmä takaa, että koditrakennetaan ilmoitettujen suunnitelmien mukaisesti. 

 

Hyötysi ostaessasi asunnon jo rakennusvaiheessa  

Kun ostat asunnon jo rakentamisvaiheessa, pääset vaikuttamaan uuden kotisi pintamateriaaleihin ja varusteluun. Asunnon ostaminen onnistuu myöhemminkin, mutta silloin asuntoa koskevat muutostyöteivät enää ole mahdollisia. 

YIT Koti sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Lähetetään...