Infra

Infra

Infrarakentaminen on intohimomme - olemme kestävän kaupunkikehittämisen mahdollistaja ja kasvukeskuksien yhdistäjä

Toimiva infra mahdollistaa kaupunkikehityksen, yhteiskunnan paremman kilpailukyvyn ja kestävän kehityksen tavoitteiden mukaiset kulkuyhteydet.

Projektiosaamisemme on erinomaista ja meillä on paljon kokemusta suurista, erikoisosaamista vaativista hankkeista. Käytämme avoimia ja osallistavia yhteistyömalleja. Allianssi onkin erityinen vahvuutemme ja allianssimalli on meillä käytössä useassa hankkeessa. 

Osaamme rakentaa muun muassa: rautatiet, raitiotiet, metrot, väylät ja tiet, sillat, satamat, voimalaitokset, kuten tuulivoimapuistot ja vesivoimalat, teollisuuslaitokset, datakeskukset, vedenpuhdistamot, vesitornit ja vesilaitokset, pysäköintilaitokset, urheiluhallit, maanalaiset tilat, tunnelit, kaivokset sekä pohjarakennuksen, kuten maan stabiloinnin ja paalutuksen.  Teemme myös teiden, katujen ja viheralueiden kunnossapitoa.

Referenssit

Ytimessä

OTA YHTEYTTÄ INFRAAN

Yhteystiedot-sivulta löydät Infrapalveluiden vastuuhenkilöiden yhteystiedot. Voit myös jättää meille tarjouspyynnön tai muun kysymyksen, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

     Yhteystiedot     

Yhteydenottolomake

Kuvailethan asiasi tarkasti. Voit myös lähettää suoraan viestiä infra@yit.fi. Muistathan, että YIT on myynyt Pohjoismaiden päällystys- ja kiviainesliiketoiminnat Peabille.

Toimiala
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Lähetetään...