Uudiskohteet ja myytävät asunnot Kuopiossa

Kuopion uudet asunnot

Kuopio sijaitsee Pohjois-Savossa kauniin Kallaveden rannalla Puijon tornin helmoissa. YIT:n myytävät asunnot Kuopiossa komeilevat huippupaikoilla ydinkeskustassa ja hyvien liikenneyhteyksien päässä luonnon lähellä. Helposti tavoitettavan, vireän yliopistokaupungin palvelutarjonta on monipuolista ja modernia.

Katso myös Kuopion lähimpien kaupunkien uudet myynnissä olevat asunnot, kuten myytävät asunnot Joensuussa.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Lue lisää Kuopiosta

Rakennamme Kuopioon uusia, moderneja koteja kaupungin keskustan tuntumaan sekä rakkaisiin maisemiin ja elämänmakuisiin ympäristöihin mukavan matkan päähän torin vilskeestä. Myytävät asunnot Kuopiossa kutsuvat ulkoilemaan ja nauttimaan sujuvasta arjesta.

Kuopion keskustassa voit asua aivan torin kulmalla

Kuopion keskustassa kaikki arjen palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Harrastustarjonta ja kulttuuririennot ovat kotikulmilla, ja työpaikallekin pääsee helposti niin jalan, pyörällä, autolla kuin julkisillakin.

YIT:n myytävät asunnot Kuopion keskustassa sijaitsevat 500 metrin päässä torilta, muutaman minuutin kävelymatkan päässä rautatie- ja linja-autoasemilta. Alueen suuria työnantajia ovat esimerkiksi Kuopion kaupunki ja Kuopion yliopistollinen sairaala, joihin on keskustasta matkaa noin kolme kilometriä.

Mölymäessä on elämänmakua 

Mölymäelle mahtuu elämisen ääniä: linnun laulu, lasten nauru, katsomon kohaus, sähköauton suhaus... Lähipalvelut ovat kävelyetäisyydellä, bussin kyydissä pääsee mukavasti minne mielii ja omalla autolla hujauksessa moottoritielle.

Myytävät asunnot Mölymäellä sijaitsevat modernissa asuinkorttelissa, kukkulan päällä, vain noin parin kilometrin päähän keskustasta. Asunnoista voi ihailla Kallavettä ja omalta parvekkeelta seurata läheisellä keskuskentällä pelattavaa jalkapalloa. Täällä on tilaa harrastaa, eikä remonteista ja pihatöistä tarvitse huolia!

Puijonlaaksossa riittää happea ja rakkaita maisemiaa 

Puijonlaaksossa eletään happirikasta elämää Savon kuuluisimman maamerkin Puijon tornin juurella. Upeat ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla. YIT:n myytävät asunnot Puijonlaaksossa sijaitsevat muutaman kilometrin päässä Kuopion ydinkeskustasta luonnonmetsän keskellä. Suomen talviurheilun kehtona tunnettu Puijo saa loistavien lähipalvelujensa ja liikenneyhteyksiensä ansiosta täydet tyylipisteet myös arjen sujuvuudesta.

Kuopion keskustan kohokohdat – kulttuuria ja gurmeeta

Kuopion keskustassa kaikki on letkeästi kävelyetäisyydellä. Satavuotiaasta kauppahallista löytyy ainekset mihin tahansa herkkuruokaan. Kun tekee mieli syödä ulkona, valittavanasi on ravintoloita italialaisesta vietnamilaiseen keittiöön. Legendaarisella Kuopion torilla lentävät tarinat ja kalakukot. Yliopisto tuo kaupunkiin nuorta energiaa, ja monipuolinen kulttuuritarjonta tyydyttää vaativankin nautiskelijan.

Kulkuyhteyksien leikkauskohdassa 

Kaupungista on erinomaiset kulkuyhteydet joka puolelle Suomea, lähelle ja kauas. Jyväskylä, Mikkeli ja Kajaani sijaitsevat kaikki noin 150 kilometrin säteellä Kuopiosta. Helsinkiin matkustaa junalla neljässä ja Pietariin noin viidessä tunnissa. Lentokenttäkin Kuopiosta löytyy.

Lähiluonto kutsuu ulkoilemaan

Kuopion alueen maanmuodot kumpuilevat, ja korkeuserot ovat suuret. Puijo torneineen tekee kaupungin silhuetista tunnistettavan. Katiskaniemen ja Neulamäen rauhoitetut luonnonsuojelualueet ovat täynnä luontopolkuja, jotka kutsuvat liikkumaan ja ihailemaan ikimetsän aarteita. Kuopion virkistys- ja ulkoilureittien verkosto on mittava, ja retkeilijöille on tarjolla satakunta kaupungin tai kyläyhdistysten ylläpitämää, vapaassa käytössä olevaa levähdys- ja tulentekopaikkaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Kuopio
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Kuopion Asuntomyynti
Itkonniemenkatu 29 e, 70500 Kuopio