Uudiskohteen edut

Uudiskohteessa ei ole remonttihuolia

Asunnon ostaminen uudesta talosta on turvallinen valinta. Saat kodin, jossa kaikki toimii, asumiskulut ovat ennalta tiedossa ja voit hyödyntää yhtiölainaa kotisi rahoituksessa.


Miksi kannattaa ostaa asunto uudiskohteesta?

 

icon-1.png  Ennakoitavat asumiskulut helpottavat elämääsi

Uudessa kodissa ei tarvitse jännittää tulevia remontteja ja asumiskulut ovat kohtuulliset. Maksat kuukausittain taloyhtiölle hoitovastiketta, joka määräytyy asunnon koon mukaan ja jonka arvioitu suuruus on tiedossa jo asuntoa ostaessasi. Ennakoitavat asumiskulut helpottavat oman talouden hallintaa ja tulevaisuuden suunnittelua.  

 

icon-2.png  Yhtiölainan ansiosta pääset oman kodin omistajaksi pienelläkin pääomalla ilman isoa pankkilainaa 

Uusien asuntojen rakentamiseen käytetään yleensä asuntoyhtiön neuvottelemaa yhtiölainaa. Pääset tekemään asuntokaupat maksamalla vain myyntihinnan ja voit itse päättää, maksatko yhtiölainan pois asunnon valmistumisen yhteydessä vai lyhennätkö lainaa kuukausittain pääoma- eli rahoitusvastikkeen muodossa.  

Usein maksat ensimmäisinä vuosina yhtiölainasta vain korot. Tämän jälkeen maksat pääomavastikkeessa korot ja lyhennykset. Yhtiölainan lyhennysvapaa jakso on taloyhtiökohtainen ja riippuu lainaehdoista. Kun hyödynnät yhtiölainaa, tarvitset vähemmän henkilökohtaista pankkilainaa.

Lue lisää uudiskohteen rahoituksesta

 

icon-3.png Kaikki on uutta ja toimii – pohjaratkaisusta talotekniikkaan  

Uusien asuntojen pohjaratkaisut ovat monesti tehokkaampia kuin vanhoissa asunnoissa, jolloin kodeissa on vähemmän hukkaneliöitä. Taloyhtiön modernit varastot ja yhteiset tilat esimerkiksi pyörien säilytykseen helpottavat arkea. Uudessa kodissa on myös nykyaikainen talotekniikka ja kodinkoneet, eikä sinun tarvitse miettiä, onko rakennus paloturvallinen tai toimiiko ilmanvaihto.  Viimeisten vuosikymmenten aikana rakennusmääräyksissä on tapahtunut suurta kehitystä, minkä vuoksi uudisasunnot ovat muun muassa entistä hiljaisempia ja energiatehokkaampia.

 

icon-4.png  Uusi koti on ekologinen valinta   

Uudet talot ovat usein vanhoja taloja energiatehokkaampia. Nykyaikaiset kodinkoneet säästävät sähkössä ja vedessä, sillä ne kuluttavat vähemmän sähköä ja niukemmin vettä kuin vanhat.

Myös tämän päivän tiivis rakentaminen on ympäristöystävällisempää kuin väljä kaupunkirakenne, jossa pitkät välimatkat edellyttävät omalla autolla liikkumista. Kun talot rakennetaan hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrelle, pärjäät kokonaan ilman omaa autoa. Uusien asuntojen fiksujen pohjaratkaisujen ansiosta kaikki tarpeellinen voidaan saada sopimaan pienempiin neliöihin. Siksi uudessa asunnossa asuminen on ekoteko! 

Lue lisää kestävästä asumisesta

 

icon-5.png  Kun varaat asunnon ajoissa, voit tehdä kodistasi itsesi näköisen

Pääset valitsemaan uuden kotisi sisustustyylin valmiista vaihtoehdoista tai voit toteuttaa lisämaksusta persoonallisia unelmia. Kun olet ajoissa liikkeellä, sinun on mahdollista teettää myös isompia muutoksia, kuten väliseinien siirtoja.

Lue lisää sisustusvalinnoista

Viimeksi katsomasi

Liity Kotipiiriin

Haluatko tietoa YIT Kodeista?

Jätä yhteystietosi, niin saat ajantasaista tietoa sinua kiinnostavista asuinalueista ja uusista kodeista.