Miksi ostaisit sijoitusasunnoksi YIT Kodin?

Sijoittajan luotettava kumppani

YIT Koti on enemmän kuin sijoitusasunto. Asiantuntijamme ja uniikit palvelumme tekevät sinulle asunnon ostamisesta ja hallinnoinnista helppoa!


Monet asiat tekevät meistä ainutlaatuisen kumppanin

icon-1.png Laatua yli 100 vuoden kokemuksella ja uusilla innovaatioilla

  • Olemme vastuullinen, kokenut ja luotettava yritys 
  • Panostamme rakentamisen ja suunnittelun laatuun 
  • Vakavaraisuutemme turvaa rakentajan 10-vuotisvastuun toteutumisen 

icon-2.png  Valttina oma, palveleva myynti 

  • Palvelemme henkilökohtaisesti YIT Asuntomyynneissä ympäri Suomen

  • Käytössäsi on digitaalinen YIT Plus -palvelu sekä palvelutori 24/7

icon-3.png  Palkittu tulevaisuuden rakentaja

  • Olemme elinympäristöjen rakentamisen suunnannäyttäjä

  • Merkittäviä hankkeitamme, kuten Tripla ja Oodi, on palkittu alan arvostetuissa kilpailuissa.

  • Käytämme tehokasta aikatauluohjausta, 3D-mallinnuksia ja muita edistyksellisiä työkalujamme kaikissa asuntokohteissamme

 

Laatua yli 100 vuoden kokemuksella ja uusilla innovaatioilla

Olemme rakentaneet Suomea yli vuosisadan ja olemme maamme suurin asuntorakentaja. Kokomme mahdollistaa panostuksen laatuun ja velvoittaa toimimaan alan suunnannäyttäjänä.

Käytämme laadunvarmistukseen innovatiivisia toimintamalleja ja uusimpia työkaluja. Esimerkiksi jokaisesta asuintalosta tehdään 3D-malli, joka havainnollistaa suunnitelmien yhteensopivuuden. Virtuaalikaksonen parantaa rakentamisen laatua projektin eri vaiheissa ja on ainutlaatuinen apu tulevaisuuden remonteissa. 

Olemme asuntosuunnittelun uudistaja. Kotimuotoilun avulla karsimme hukkaneliöitä ja lisäämme tilaa kodin tärkeimpiin paikkoihin. Samat toiminnot saadaan hyvällä suunnittelulla sopimaan pienempään tilaan etkä maksa turhista neliöistä! Kotimuotoilu vaikuttaa myös laatuun. Esimerkiksi saunallinen, kompakti kylpyhuone valmistetaan tehtaalla kuivissa olosuhteissa ja kuljetetaan täysin valmiina työmaalle.

Asuntosijoittajan kannalta YIT Koti on turvallinen valinta. Voit luottaa siihen, että vakavaraisuutemme takaa rakentajan 10 vuoden vastuun toteutumisen, jos ongelmia ilmenee.


Palveleva kumppani, oma asuntomyynti

YIT Kotien ostajia palvelevat YIT Asuntomyynnin ammattilaiset, jotka tuntevat talomme pintaa syvemmältä. Muutostyöasiantuntijamme auttavat sisustusmateriaalien valinnassa sekä suurempien muutostöiden suunnittelussa. Asiakkaamme kiittävät saamaansa henkilökohtaista palvelua haluamme olla luottamuksen arvoisia myös jatkossa ja panostamme tulevaisuudessakin toimintamme kehittämiseen.

Sijoittajalle tarjottavat palvelut mahdollistavat asioiden hoitamisen pitkälti digitaalaisesti, mutta me autamme sinua myös henkilökohtaisesti, puhelimitse ja sähköpostitse.

YIT Plus verkkopalvelussa sinulla on mahdollisuus seurata asunnon valmistumista jo rakennusaikana ja pääset valitsemaan mieluisimmat pintamateriaalit. Asunnon valmistuttua YIT Plussassa säilyvät tärkeät paperit pohjakuvista käyttöohjeisiin. Myös pienten huoltotöiden tilaaminen onnistuu YIT Plussan kautta vuorokauden ympäri.

YIT Plussasta löytyy palvelutori, josta myös vuokralaisesi saavat tilattua kodinpalveluita siivouksesta lemmikinhoitoon valmiiksi kilpailutetuilla hinnoilla. Asuminen ei voi olla helpompaa!

 
Palkittu tulevaisuuden rakentaja

YIT:llä suunnitellaan elinympäristöjä, joissa on hyvä asua, olla töissä ja viettää aikaa nyt ja tulevaisuudessa. Laajan alueen suunnittelu kerralla parantaa kokonaisuuden toimivuutta ja asuinympäristöstä tulee arvonsa säilyttävä myös sijoittajan kannalta. Helsingin Keski-Pasila on erinomainen esimerkki YIT:n kyvystä toimia aluekehityksen suunnannäyttäjänä.

Osaamisemme on tunnustettu myös palkinnoin. Esimerkiksi Helsingin keskustakirjasto Oodi valittiin maailman parhaaksi kirjastoksi 2019 ja Tripla voitti Vuoden työmaa 2018 -kilpailun. Triplan valintaperusteissa mainittiin monia asioita, jotka ovat tärkeitä YIT:n jokaisessa rakennuskohteessa kuten erinomainen aikatauluohjaus, digitaalisten työkalujen hyödyntäminen, henkilöstön tyytyväisyys ja työmaalta huokuva osaamisen ilo. 

 

Haluatko ensimmäisenä tiedon uusista asunnoista

Kotipiiriläisenä pääset tekemään varauksen ennen muita!

 Liity Kotipiiriin

Ota yhteyttä

Haluatko tietoa YIT Kodeista?

Jätä yhteystietosi, niin saat ajantasaista tietoa sinua kiinnostavista asuinalueista ja uusista kodeista.

Olen kiinnostunut sijoitusasunnoista