Uudiskohteet ja myytävät asunnot Mikkelissä

Mikkelin uudet asunnot

Mikkeli on lupsakka maakuntakeskus Etelä-Savossa Vuoksen ja Kymijoen kauniiden vesistöjen välissä. YIT:n uudet myytävät asunnot Mikkelissä sijaitsevat erinomaisella paikalla Saimaan rannalla ja palveluiden vieressä.

Katso myös Mikkelin lähimpien kaupunkien uudet myynnissä olevat asunnot, kuten
myytävät asunnot Lahdessa ja myytävät asunnot Lappeenrannassa.

Esittelyssä pian

Asuntouutiset

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Lue lisää Mikkelistä

YIT:n myytävät asunnot Mikkelissä asettuvat helposti lähestyttävän kaupungin parhaille paikoille. Rakennamme kasvavaan kauniiseen Mikkeliin uusia koteja pienen matkan päähän keskustasta hyvien liikenneyhteyksien päähän.

Graaninranta on Saimaan rannalla

Graaninranta on väljästi rakennettu, vehreä puistokortteli, jossa pihana on asukkaiden oma keskuspuisto ja rantana Saimaa.

YIT:n myytävät asunnot Graaninrannassa sijaitsevat puistoalueen reunamilla Suvilahden rantaraittien ja venelaitureiden tuntumassa. Arjen tärkeät palvelut sijaitsevat parinsadan metrin päässä, ja liikenneyhteydet ovat sujuvat. Mikkelin torille ja rautatieasemalle hujauttaa polkupyörällä alle kymmenessä minuutissa!

Mikkelin kohokohdat – elävä keskusta ja lähiluonto

Mikkelin pikkukaupungissa löytyy vallan mainiot elämisen eväät: kaikki arjen ja juhlankin palvelut ovat lyhyen välimatkan päässä toisistaan ja luonto on lähellä. Mikkeli tunnetaan myös vireänä opiskelukaupunkina.

Keskustan palvelut

Mikkelin ydinkeskustan Kauppakeskus Stellan yhteydessä olevasta kauppahallista ja torilta saa maukasta lähiruokaa ja eteläsavolaisia perinneherkkuja. Torilla viihdytään kahvikupposen äärellä ja tuttuja tavaten – tori on etenkin kesäisin mikkeliläisten olohuone. Kivijalkaliikkeitä on yllin kyllin ja terveyspalvelut, päivähoito ja perusopetus sujuvat mallikkaasti. Kaikki keskustan palvelut sijoittuvat kompaktisti kävelyetäisyydelle, joten asiat saa hoidettua vaivattomasti ja leppoisasti.

Opinahjoja moneen menoon

Opiskelupaikkoja on Mikkelissä mistä valita: lukio, ammattiopisto, ammattikorkeakoulu, yliopistokeskus ja kansalaisopisto. Täältä ei tarvitse lähteä muualle opiskelemaan! Opiskelijoita tulee kaupunkiin myös lähialueilta ja muualta Suomesta.

Luonto

Ulkoilmaelämää ja luontoa rakastava ei Mikkelissä pety. Urpolan luonnonsuojelualueella aivan keskustan läheisyydessä sijaitseva luontokeskus on monipuolinen retkikohde ja Neitvuorelle johtava idyllinen 40 km:n pyöräilyreitti palkitsee polkijansa kauniilla maisemilla. Pursialanlahden rannalla Mikkelinpuistossa täyttyy kauneudenkaipuu kesäisiä kukkaistutuksia ja talvisia jääveistoksia ihaillessa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Mikkeli
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Jyväskylän Asuntomyynti
Kympinkatu 3 C, 40320 Jyväskylä