Asuntosijoittaminen - hyvä keino vaurastua

Ryhdy asuntosijoittajaksi

Keräsimme tärkeää tietoa asuntosijoittamisesta, jotta sinä osaat välttää yleisimmät karikot ja voit tulla menestyväksi asuntosijoittajaksi. Aloita jo tänään, autamme sinut alkuun!


Jatkuvaa tuottoa ja arvonnousua sijoitusasunnolla

Asuntosijoittaminen on oivallinen valinta pitkäaikaiseen sijoittamiseen. Vuokratuottoa kertyy vakaasti joka kuukausi ja lisäksi oma pääoma kasvaa asunnon arvon noustessa.

Muihin sijoitusmuotoihin verrattuna asuntosijoittaminen tarjoaa erinomaisen tuoton suhteessa riskiin ja suojaa sijoitettua pääomaa inflaatiolta. Osakesijoittamisen tuotto-odotus voi olla sijoitusasuntoa suurempi, mutta kurssit saattavat myös heilahdella herkästi. Säästötili on riskitön, mutta tuottoa ei kerry nykyisellä korkotasolla lainkaan.

Uudiskohteessa ei tule yllätyksiä

Uuteen asuntoon sijoittaminen on hyvä ja vakaa vaihtoehto kasvattaa varallisuutta. Uudiskohteet ovat yleensä hieman vanhoja asuntoja kalliimpia, mutta ne ovat asuntosijoittajalle riskittömämpiä - taloyhtiön remontit ovat kaukana tulevaisuudessa ja uudet asunnot ovat hiljaisia, palotuvallisia, energiatehokkaita ja niissä on raikas sisäilma.


Asuntosijoittamista aloittaessa kannattaa alueen hintatason lisäksi perehtyä esimerkiksi sijainnin arvostukseen, alueen kehitysnäkymiin ja vuokratasoihin. Sijoitusasunnon voi myös hankkia oman lapsen käyttöön, jolloin on järkevää huomioida vuokratason vaikutus verovähennyksiin.

Lue lisää asuntosijoittajan kokemuksia uudiskohteisiin sijoittamisesta

 

YIT Koti on turvallinen sijoitus

Laadukkaasti rakennettu YIT Koti on helppo vuokrata. YIT Kodit sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä. Asunnoissa on panostettu toimivaan tyylikkyyteen sekä tehokkaaseen pohjaratkaisuun. Taloyhtiön viihtyisät pihat ja huolellisesti suunnitellut varastotilat lisäävät asumismukavuutta.  

YIT Koti on enemmän kuin pelkkä sijoitusasunto. Ainutlaatuiset palvelumme kuten YIT Plus ja YIT Asuntovuokraus tekevät asuntosijoittamisesta vaivatonta. Haluamme auttaa sijoittajia henkilökohtaisesti ja tavoitat asiantuntevat myyntineuvottelijamme myös puhelimitse tai pistäytymällä YIT Asuntomyynneissä, joita on ympäri Suomea.

YIT:n kokemus ja jatkuvasti kehittyvät toimintamallit turvaavat rakentamisen laadun. Voit myös luottaa siihen, että vakavaraisena yrityksenä YIT kantaa 10 vuoden rakentajan vastuun, jos ongelmia ilmenee.  

Lue lisää, miksi YIT on asuntosijoittajalle luotettava kumppani 

Ota yhteyttä

Haluatko tietoa YIT Kodeista?

Jätä yhteystietosi, niin saat ajantasaista tietoa sinua kiinnostavista asuinalueista ja uusista kodeista. Tavoitat meidät myös puhelimitse.

KATSO PUHELINNUMERO

Olen kiinnostunut sijoitusasunnoista

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä

Lue myös

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Lähetetään...