Paikalliset sivut:
YIT Group

Korjausrakentaminen

Kestävää kaupunkialueiden kehittämistä ja laadukasta korjausrakentamista

Kaupungistuminen, kaupunkirakenteen tiivistyminen ja olemassa olevan rakennuskannan vanheneminen lisäävät kestävän kaupunkikehityksen ja korjausrakentamisen tarvetta jatkuvasti. Ammattitaitoiseen ja vastuulliseen kiinteistöjen kehittämiseen ja korjausrakentamiseen panostamalla on mahdollista kehittää tulevaisuuden kaupungeista entistäkin parempia elinympäristöjä kaikille kaupunkilaisille.

YIT:llä on yli sadan vuoden kokemus kaupunkialueiden ja rakennusten kehittäjänä. Meidän laaja korjausrakentamisen osaamisemme kattaa aluekehitykseen liittyvän korjausrakentamisen, peruskorjausurakat, korjausrakentamisen osana kiinteistökehitystä ja taloyhtiöiden korjausrakentamisen.

Keskitymme kaikissa korjausrakentamisen projekteissamme huomioimaan sekä asiakkaiden että asukkaiden tarpeet. Suunnittelemme ja toteutamme urakkamme aina käyttäjälähtöisesti, läheisessä yhteistyössä projektien tilaajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Osaava työmaaorganisaatiomme toimii luotettavasti, vastuullisesti ja laadukkaasti urakan alusta loppuun. Uskomme avoimuuteen kaikessa tekemisessämme ja tavoitteenamme on aina sujuva asiakaskokemus ja laadukas lopputulos.

Aluekehitys ja korjausrakentaminen

Kestävät kaupungit-visiomme kuvastaa erinomaisesti aluekehityshankkeitamme. Hallitsemme isojen alueiden kehittämisen: niin uudis- kuin korjausrakentamisessa. Erinomaisia esimerkkejä aluekehittämishankkeistamme ovat esimerkiksi Konepajan alue Helsingissä, Kangas Jyväskylässä ja Tampellan alue Tampereella.

Korjausrakentamisurakat

Koulut, päiväkodit, hotellit, tiet ja sillat – me pidämme kaupungit ja niiden infrastruktuurin kunnossa. Koska olemme kokenut infrastruktuurin rakentaja, myös infra-osaamisemme on huippuluokkaa. Ammattitaitoinen projektien suunnittelu ja läpivienti on meille itsestäänselvyys myös korjausrakentamisurakoissa.

Kiinteistökehitys ja korjausrakentaminen

Olemme kokenut kumppani toimitilojen, asuntojen, hotellien ja kaupan alan kiinteistöjen korjaus- ja kehityshankkeissa. Tiedämme, miten erilaisille kiinteistölle luodaan uusi elämä. Tarjoamme kiinteistöjen omistajille kattavia ratkaisuja kiinteistökehittämisessä, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja toteuttamisessa. Meillä on hyvä yhteistyöyritysverkosto, joka on sitoutunut meidän laillamme laadukkaaseen ja toimivaan lopputulokseen.

YIT Talon Tekniikka Oy

Paremmat putkiremontit viiden vuoden takuulla.

Sulje
Lähetetään...