{ event: "mainDatalayer", gtm: {uniqueEventId: 1}, business: "Business Premises", pageType: "BusinessSectionPage", site: "YIT.FI", language: "fi", city: "N/A", area: "N/A", subarea: "N/A", project: "N/A" }
Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen

Laaja korjausrakentamisen osaamisemme kattaa aluekehitykseen liittyvän korjausrakentamisen, peruskorjausurakat, korjausrakentamisen osana kiinteistökehitystä ja taloyhtiöiden korjausrakentamisen.

Ota yhteyttä

Korjausrakentamisen suunnittelu alkaa asiakkaan tarpeista

Asiakkaan ja asukkaan tarpeet ovat korjausrakentamisen projektiemme lähtökohta ja otetaan huomioon jo korjausrakentamisen suunnittelussa. Korjausrakentaminen suunnitellaan ja toteutetaan aina käyttäjälähtöisesti ja yhteistyössä tilaajan ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Luotettava, vastuullinen ja laadukas toiminta urakan alusta loppuun on työmaaorganisaatiomme parhainta osaamista. Avoimuus, sujuva asiakaskokemus ja laadukas lopputulos ovat korjausrakentamisen kulmakiviämme. Palvelemme koko Suomea ja meidän toimipisteet ovat pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo) Turku, Tampere ja Lahti.

Me rakennamme tulevaisuuden kaupunkeja nyt

Tulevaisuuden kaupunki on kestävä. Kestävässä kaupungissa palvelut ovat lähellä ja tasavertaisesti kaikkien saavutettavissa. Korjausrakennuksen ratkaisut sujuvoittavat arkea, tähtäävät sukupolvien yli ja luovat pohjan sekä asukkaiden että ympäristön hyvinvoinnille.

Lue lisää YIT:n kestävästä kaupungista.

Korjausrakentamisen määräykset ja energiatehokkuus

Rakennusten lämmityksen osuus kokonaisenergiankulutuksesta Suomessa on merkittävä, josta johtuen on tärkeää, että rakennusten energiatehokkuutta parannetaan korjausrakentamisen yhteydessä. Energiatehokkaat ratkaisut korjausrakentamisessa eivät vain suojele ympäristöä, mutta takaavat myös rakennukselle pidemmän elinkaaren ja nostavat samalla kiinteistön arvoa. Jo suunnittelussa, on tärkeää, että tähdätään sukupolvien yli. Lue lisää korjausrakentamisen energiatehokkuusta.