Myytävät senioriasunnot – useimmat YIT Kodit sopivat ikäihmiselle

Uusi koti taipuu tyylikkääksi senioriasunnoksi

Modernin asunnon esteettömyys, huolettomuus ja turvallisuus sekä YIT Plussan kautta tilattavat palvelut tekevät asumisesta YIT Kodissa nautinnollista myös ikääntyvälle!


Mitkä asiat tekevät YIT Kodista sopivan myös seniorille?

Suurin osa myytävistä YIT Kodeista sopii myös senioriasunnoksi, koska niissä on yleensä seuraavat ominaisuudet:

 • Keskeinen sijainti, jossa palvelut ovat lähellä.
 • Piha sekä porrashuoneet ovat helppokulkuisia ja hyvin valaistuja.
 • Talossa on hissi ja portaaton kulku ulko-ovelta hissille.
 • Esteetön asunto, jossa on vaivaton liikkua myös pyörätuolilla tai rollaattorin avulla.
 • Asukkaiden yhteistilat ja pihat, jotka mahdollistavat yhdessä tekemisen naapurien kanssa.
 • YIT Plussan kautta kotiin tilattavat monipuoliset palvelut, esimerkiksi siivous.
 • Remonttivapaus – asunnossa ja taloyhtiössä kaikki on uutta ja toimivaa, eikä remontteja ole odotettavissa lähitulevaisuudessa.
 • Suojaisa paikka autolle pysäköintihallissa tai autokatoksessa.
 • Mahdollisuus teettää asuntoon muutostöitä, joilla kotia saa muokattua yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi.
   

Asunnoissa ja taloyhtiöissä saattaa olla yksilöllisiä eroja. Kun siis kiinnostut tietystä YIT Kodista, tarkista asunnon ja taloyhtiön ominaisuudet myyntiesitteestä tai YIT Asuntomyynnistä. Samalla voit selvittää YIT Plussasta tilattavissa olevan palvelutarjonnan laajuuden, joka vaihtelee paikkakunnittain.


Helppoa asumista uudessa hissitalossa

Uusi kerrostalokoti on asunto, josta sinun ei tarvitse muuttaa pois, vaikka jalka ei nousisi kuten ennen tai tarvitsisit apua arjen askareisiin. Useimmat YIT Kodit sopivat seniorikodiksi sellaisenaan ja halutessasi voit teettää asuntoon arkeasi helpottavia muutoksia, kun ostat asunnon rakentamisen alkuvaiheessa.

keittio-jossa-on-helppo-liikkua-1200x600-yit.jpg
 
Uudessa kerrostalossa sinun ei tarvitse huolehtia ruohonleikkuusta, lumitöistä eikä miettiä remonttitarpeita. Ulkoilemaan voit lähteä hissillä hyvin suunnitellulle pihalle tai puuhailla kotiin lisäneliöitä tuovalla lasitetulla parvekkeella.
 
YIT Kodit sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella ja lähellä palveluita, joten arki sujuu myös ilman autoa. Jos sinulla kuitenkin on auto ja hankit sille paikan pysäköintihallista tai autokatoksesta, voit unohtaa ikkunoiden raaputuksen ja ajopelin kaivamisen lumikinoksesta. Parhaimmassa tapauksessa hurautat hissillä autollesi kuivin jaloin!


  TUTUSTU MYYTÄVIIN ASUNTOIHIN  


Kaikki toimii ja kotona on turvallista olla 

Uudet kodit suunnitellaan esteettömiksi ja kaikki toimii pohjaratkaisuista kodinkoneisiin. Rakentamismääräykset ovat tiukentuneet vuosikymmenten kuluessa jatkuvasti ja siksi uudet asunnot ovat myös hiljaisempia, energiatehokkaampia ja paloturvallisempia kuin vanhat.
 
Porrashuoneet, pihat ja taloyhtiön yhteiset tilat ovat yleensä helppokulkuisia sekä hyvin valaistuja. Talon ulko-ovi on lukittu ja sisään pääsee vain avaimella tai ovikoodilla ja ovipuhelimen kautta on helppo tarkistaa, kuka on tulossa kylään.

juhlat-taloyhtion-yhteistiloissa-1200x600-yit.jpg


YIT Kodeissa asumisen reviiri on omaan kotia suurempi, koska käytössäsi on taloyhtiön piha ja yhteiset tilat esimerkiksi pyykkihuoltoon ja polkupyörille. Monissa taloyhtiöissä on kerhohuone, jossa voi järjestää vaikkapa jumppaa naapureiden kesken tai juhlat omille läheisilleen.

Taloyhtiöissä saattaa olla yksilöllisiä eroja, joten kannattaa tarkastaa kiikarissasi olevan YIT Kodin ominaisuudet myyntiesitteestä tai YIT Asuntomyynnistä.

Antaudu palveltavaksi!

YIT Kodin asukkaana saat helposti käyttöösi laajan valikoiman arkea sujuvoittavia palveluita. YIT Plussan palvelutorilta löydät valmiiksi valikoituja luotettavia palveluntarjoajia, jotka ovat käytettävissä alueellasi. Palvelutorilta saat tilattua helposti apua vaikkapa ikkunan pesuun, taulun kiinnittämiseen tai kaupassa käyntiin. 

 
apua-kaupassakayntiin-1200x600-yit.jpg

Joissain taloyhtiöissä elämää helpottavat myös oma postin pakettiautomaatti, älylukitusratkaisu sekä alaoven automatisoitu avaus, joka auttaa sisään menoa, kun molemmat kädet on varattu. Palveluvalikoima vaihtelee taloyhtiöittäin ja saat tarkempaa tietoa oman paikkakuntasi YIT Asuntomyynnistä, jossa asiantuntijamme auttavat sinua henkilökohtaisesti kaikissa asunnon ostamisen vaiheissa.

Viimeksi katsomasi

Kerro kotitoiveesi

Haluatko tietoa YIT Kodeista?

Jätä yhteystietosi, niin saat ajantasaista tietoa sinua kiinnostavista asuinalueista ja uusista kodeista.