Viimeksi katsomasi

Visioidaan yhdessä tulevaisuuden toimitilat

Työelämä muuttuu. Visioidaan yhdessä, miltä tulevaisuuden työtilat voisivat sinun yrityksesi kohdalla näyttää. Toimitilahaustamme löydät vapaat toimitilat, joiden lisäksi asiantuntijoidemme kautta löytyy myös muita tiloja ja kiinteistöjä. Tilaratkaisujen ammattilaisemme ovat sinua ja yrityksesi tarpeita varten.

Vuokraamme ja kehitämme monimuotoisia tiloja pääkonttoritason toimistoista erikokoisiin liike- ja logistiikkatiloihin ympäri Suomea. Autamme sinua suunnittelemaan tilat, jotka tukevat yrityksesi liiketoimintaa, kasvua ja kehitystä.

 • Miltä huomisen työpäivä näyttää?

  Viihtyisä työympäristö, ergonominen työpiste tai oma työhuone ja hyvinvointiin liittyvät työsuhde-edut ovat tutkimusten mukaan tärkeimpiä tekijöitä työntekijöiden houkuttelemiseksi takaisin toimistolle.

  Lue lisää

Asiakastarinat

 • M-Files

  Tiedonhallintaratkaisuihin keskittyvä M-Files on laajentanut toimitilojaan Tampereella ja Helsingissä. Haastattelussa M-Filesin Chief People Officer Petra Rosvall.

  Lue lisää

 • Mika ja Nora Harlo

  Tapiolan Klubi

  Uusi konstailematon ravintolakonsepti Tapiolan Tuultenristiin. Haastattelussa Tapiolan Klubin ravintoloitsijapariskunta Mika ja Nora Harlo.

  Lue lisää

 • Hannu Ujula

  OP Uusimaa

  OP Uusimaa keskittää toimintonsa Tapiolan Tuultenristiin. Haastattelussa Hannu Ujula, OP Uusimaan liiketoimintajohtaja.

  Lue lisää

 • Hannu Nyman

  Eezy

  Eezy keskittää toimintojaan saman katon alle Pasilan Maistraatinporttiin. Haastattelussa Hannu Nyman, Eezyn talousjohtaja.

  Lue lisää

 • Pirkko Haikkala

  Martat

  Martat muuttavat Tuultenristiin hyötypuutarha mukanaan. Haastattelussa Pirkko Haikkala, Uudenmaan Marttojen toiminnanjohtaja.

  Lue lisää

Iloinen lapsi

Toimitiloja vastuullisesti

Meille on kunnia-asia, että asiakkaamme voivat luottaa meihin vastuullisena kumppanina. Vastuullisuus on ennen kaikkea tekoja ja siksi ESG -asiat ovat strategiamme ytimessä. Haluamme olla vastuullisuudessa alan edelläkävijä etsimällä ja tarjoamalla ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Lue lisää vastuullisista toimitiloista.

Ajankohtaiset hankkeet

 • Tuultenristi

  Työtilojen uusi taso – Tuultenristiin tulee moderneja, uusien työtapojen ehdolla kehitettyjä ja joustavia toimistotiloja.

 • Dixi 3

  Dixi 3 – toimistotilaa Tikkurilan näköalapaikalla!

 • Maistraatinportti

  Maistraatinportti – valoa ja vireyttä päivään ja työhön!

Ajankohtaista toimitiloilla


Ota yhteyttä


Tehdään yhdessä visiostasi totta – palvelemme toimitila-asioissa sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä yhteydenottopyyntö lomakkeen kautta.

Unelmiesi toimitilakaupat pystyt tekemään kätevästi myös ilman turhia kontakteja sähköisen allekirjoituspalvelumme avulla.