Viimeksi katsomasi

Visioidaan yhdessä tulevaisuuden toimitilat – myös sähköisesti

Työelämä muuttuu. Visioidaan yhdessä, miltä tulevaisuuden työtilat voisivat sinun yrityksesi kohdalla näyttää. Toimitilahaustamme löydät aktiiviset kohteemme, joiden lisäksi asiantuntijoidemme kautta löytyy myös muita tiloja ja kiinteistöjä. Tilaratkaisujen ammattilaisemme ovat sinua ja yrityksesi tarpeita varten.

Vuokraamme ja kehitämme monimuotoisia tiloja pääkonttoritason toimistoista erikokoisiin liike- ja logistiikkatiloihin ympäri Suomea. Autamme sinua suunnittelemaan tilat, jotka tukevat yrityksesi liiketoimintaa, kasvua ja kehitystä.

Tehdään yhdessä visiostasi totta – palvelemme toimitila-asioissa sinulle sopivalla tavalla. Katso täältä vapaat toimitilat, vapaat liiketilat ja kauppatilat, vapaat toimistotilat sekä Vartin kaupunki -kohteemme.

Ota toimitila-asiantuntijamme kumppaniksi - tavoitat meidät chatissä, puhelimella sekä sähköpostilla. Ja unelmiesi toimitilakaupat pystyt tekemään kätevästi ilman turhia kontakteja sähköisen allekirjoituspalvelumme avulla.

 

Tutustu toimitilaratkaisuihimme

Iloinen lapsi

Toimitiloja vastuullisesti

Meille on kunnia-asia, että asiakkaamme voivat luottaa meihin vastuullisena kumppanina. Vastuullisuus on ennen kaikkea tekoja ja siksi ESG -asiat ovat strategiamme ytimessä. Haluamme olla vastuullisuudessa alan edelläkävijä etsimällä ja tarjoamalla ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Yksi konkreettinen esimerkki ESG:n ympäristövastuusta on sitoutumisemme ensimmäisenä suomalaisena rakennusyhtiönä Science Based Targets (SBTi) aloitteeseen ilmaston lämpenemisen rajoittamiseksi 1,5 asteeseen Pariisin ilmastosopimuksen mukaisesti. Miten se näkyy toiminnassamme? Esimerkiksi siten, että kaikki uudet toimitila-työmaamme käyttävät toiminnassaan vain vihreää energiaa.

Lue lisää vastuullisista toimitiloista.

Ajankohtaista toimitiloilla