Kylpyhuonemoduuli on valinta laadun ja tyylin puolesta

Jokaiseen kotiin sopiva kylpyhuonemoduuli

Oman kodin kylpyhuoneelta odotetaan käytännöllisyyttä, tyylikkyyttä ja luotettavaa laatua. YIT:n kylpyhuonemoduulit lunastavat nämä odotukset. Moduulit löytyvät osasta YIT Koteja.


Mikä on kylpyhuonemoduuli?

Kylpyhuonemoduuli rakennetaan säältä suojassa sisätiloissa tehtaalla, jossa niiden rakennusympäristö on viimeisen päälle ihanteellinen. Sana moduuli viittaa modulaarisuuteen. Modulaarisuus tarkoittaa sitä, että rakennettava kokonaisuus, kuten kerrostalo, voi sisältää useampia eri moduuleja, joita valmistellaan omina osinaan. Toistettavuus ja tehdastuotanto mahdollistavat laadun, jossa jokainen yksityiskohta on hiottu täydelliseksi. Taidokkaasti viimeistellyt palapelin palat – moduulit – luovat kokonaisesta palapelistä – talosta – yhteensopivan taideteoksen. 

Kylpyhuonemoduuli-yit-2-700x400.jpg


Laatu ja käytännöllisyys suunnittelun lähtökohtana

Käyttämämme kylpyhuonemoduuli on merkki laadusta ja ensiluokkaisista valinnoista. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Moduulin suunnittelun merkittävin ohjaava tekijä on ollut helppokäyttöisyyden takaaminen laadusta tinkimättä.

Kylpyhuonemoduuliemme valmistajalla on pitkä kokemus kylpyhuonemoduulien rakentamisesta. Niin kylpyhuoneen suunnittelua kuin toteutusta ohjaa korkea laatu. Kylpyhuoneen valmistus tehtaalla kosteiden tilojen erityisosaajien tarkan silmän alla ja meidän suorittamamme huolelliset asennus- ja viimeistelytyöt työmaalla tuottavat asiakkaalle laatukylpyhuoneen, johon ollaan vuosienkin jälkeen tyytyväisiä.


Tyylikäs kylpyhuone viimeistelee asuntosi

Kylpyhuonemoduuleissa on useita tyylikkäitä ominaisuuksia, joista moni haaveilee.

Seinä-wc

Seinä-wc on paitsi tyylikäs myös tilaa säästävä ja käytännöllinen. Vesisäiliö ja asennusteline ovat seinän takana piilossa. Huuhtelu tapahtuu nappia painamalla. Siivoaminen on helppoa, kun ainoastaan istuinosa vaatii puhtaanapitoa ja lattian siivoaminen wc:n alta on helpompaa kuin koskaan.

Kylpyhuonemoduuli_omassa_kodissa_13.jpg


Pyykkihuolto katseilta piilossa

Koska pyykätäkin täytyy, on siihen tarvittaville koneille ja välineille luonnollisesti oltava tilaa kylpyhuoneessa. Et kuitenkaan välttämättä halua katsella pesutornia kylpyhuoneessa joka kerta, kun käyt siellä. Kylpyhuonemoduulissamme pyykkihuolto on piilotettu oven taakse, jotta kylpyhuone on siisti ja rauhallinen tila.

Kylpyhuonemoduuli-yit-3-700x400.jpg


Spa-henkinen saunan lasiseinä ja piilotetut putket

Kauniit laatat ja huolellisesti tehdyt saumat lisäävät kylpyhuoneen tyylikkyyspisteitä roppakaupalla. Vielä kun putket on piilotettu rakenteisiin siten, että melkeinpä unohdat niiden olemassaolon, alkaa kylppärin harmonia olla kohdillaan. Jos valitsemasi asunnon kylpyhuonemoduuliin kuuluu sauna, on saunan oviseinä ihana spa-henkinen lasiseinä.

Kylpyhuonemoduuli-yit-700x400.jpg


Huomioi nämä muutos- ja remonttitöihin vaikuttavat asiat kylpyhuonemoduulissasi

Kylpyhuonemoduuliin on ennalta määritelty toimivimmat ominaisuudet. Moduulit tuotetaan sellaisina kuin ne on suunniteltu, eikä muutosten tekeminen ole mahdollista. Jos haluat lisätä pyyhekoukun sellaiseen paikkaan, jossa sitä ei ole valmiina, tulee koukun olla tarrakiinnitteinen. Myös kiinnityksiä kylpyhuoneen vastapuolella oleviin seiniin on ehdottomasti vältettävä. Nämä ovat tärkeitä asioita viestittäväksi eteenpäin, jos myyt tai vuokraat asuntoasi.Viimeksi katsomasi