Miksi ostaisit YIT Kodin?

Teemme asumisestasi huoletonta ja turvallista

YIT Kodit ovat laadukkaita ja tarkasti suunniteltuja – ja sisustusvalinnoillasi teet kodistasi juuri itsesi näköisen! Asiantuntijamme auttavat kodin ostamisen kaikissa vaiheissa.


Tärkeimmät syyt valita YIT Koti

icon-1.png  Laatua yli 100 vuoden kokemuksella

 • Olemme vastuullinen ja luotettava alan edelläkävijä
 • Vakavaraisuutemme turvaa rakentajan 10-vuotisvastuun toteutumisen
 • Pienennämme YIT Kotien hiilijalanjälkeä panostamalla vihreään energiaan ja materiaaleihin  

 

icon-2.png  Huippusuunnittelu yhdistyy omaan tyyliin

 • Hiottu asuntosuunnittelu sujuvoittaa arkeasi ja karsii hukkaneliöt
 • Omilla sisustusvalinnoilla loihdit kodistasi itsesi näköisen
 • YIT Kodit tekevät ekologisesta elämäntyylistä helppoa
 • Monimuotoinen piha toimii kodin jatkeena

 

icon-3.png  Palvelemme joustavasti

 • Oma asuntomyyntimme auttaa sinua ammattitaidolla ja henkilökohtaisesti
 • YIT Plus -palvelukanava on käytössäsi vuorokauden ympäri
 • Palvelutorilta voit tilata apua kotiin valmiiksi kilpailutettuun hintaan
 • Naapurioppaat auttavat ja vastaavat kysymyksiisi

EAO-miksi-YIT-_1_1200x360.jpg

Laatua yli 100 vuoden kokemuksella 

YIT on Suomen suurin asuntorakentaja, joka toteuttaa laadukkaita koteja yli 100 vuoden kokemuksella. Kehitämme alueita ja taloja, joissa on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa.  

YIT Koti on ennen kaikkea turvallinen valinta. Voit luottaa siihen, että vakavaraisuutemme takaa rakentajan 10 vuoden vastuun toteutumisen, jos ongelmia ilmenee. 

Toimintamme on vastuullista ja kestävän kehityksen mukaistaTyytyväiset asiakkaat ja onnelliset työntekijät ovat meille kunnia-asia. Tiukat tavoitteemme ohjaavat meitä ympäristöystävällisempiin valintoihin ja YIT Kotien hiilijalanjälki pienenee jatkuvasti.

Lue, mikä tekee rakentamisestamme ekologisempaa

 

EAO-miksi-YIT-_2_1200x360.jpg

Huippusuunnittelu yhdistyy omaan tyyliin  

Teemme koteja, joissa asuminen on helppoa, arki toimii ja kauneudesta ei tingitä. Sisustuksen värimaailmoineen saat päättää itse – voit valita ammattilaisen suunnittelemista sisustusvaihtoehdoista tyylikkäimmän tai tehdä täysin uniikkeja ratkaisuja. 

Ainutlaatuista kotimuotoilua 

Asuntosuunnitteluamme ohjaa kotimuotoiluajatteluKotimuotoilijamme keksivät jatkuvasti oivalluksia, jotka parantavat YIT Kodin toimivuutta ja laatua entisestään. Erityisesti panostamme kylpyhuoneen ja keittiön toimivuuteen sekä muiden tilojen monikäyttöisyyteen.  

YIT Kodissa kaikkea on juuri sopivasti, ei liikaa tai liian vähän. Huolellisen suunnittelun ja testaamisen avulla karsimme hukkaneliöitä ja lisäämme tilaa tärkeimmille toiminnoille. Sinä et maksa turhasta tilasta, kun useita neliöitä pienempi koti saattaa tarjota samat toiminnallisuudet kuin perinteiseen tapaan toteutettu asunto.

 

Loihdi kodistasi itsesi näköinen 

Pääset YIT Plussan kautta valitsemaan kotisi sisustuksen tyylikkäistä valmiista vaihtoehdosta ja kokeilemaan eri tunnelmia asuntoosi. Kun varaat uuden kodin ajoissa, voit halutessasi luoda ammattilaistemme avulla asunnostasi täysin uniikin kokonaisuuden ja toteuttaa jopa isompia toiveitasi, kuten muuttaa saunan säilytystilaksi.  

Tutustu sisustusvaihtoehtoihin

 

Ekologista asumista – helposti 

YIT Kodit ovat energiatehokkaita ja vaihdamme rakennusmateriaaleja yhä useammin vähäpäästöisempiin. Jo lähes viidesosa uusista asuintaloistamme lämpiää puhtaudessaan ylivoimaisella maalämmöllä.

Asunnot sijaitsevat yleensä keskeisillä paikoilla toimivien julkisten liikenneyhteyksien varrella, jolloin et tarvitse omaa autoa. Kierrättäminen on huomioitu suunnittelussa ja uusissa YIT Kodeissa voit seurata vedenkulutustasi asuntokohtaisesti. Energiaa ja vettä säästävät kodinkoneet ja kalusteet sisältyvät vakiovarusteisiin.

Lue, miten pienennät hiilijalanjälkeäsi valitsemalla YIT Kodin

 

Viihtyisä piha kodin jatkeena

Olemme kehittäneet pihakonseptin, jonka ideana on mahdollistaa eri tavoilla viihtyminen omalla pihallasi. Pihapiiri jakautuu sekä rauhallisen oleskelun etä yhdessä puuhailun alueisiin. Huolellisesti suunniteltu piha-alue jatkaa kodin viihtyisyyttä ulos asti ympäri vuoden – sinun ei tarvitse lähteä ulkoilemaan kauas, vaan voit kotoilla omalla pihalla!

 

EAO-miksi-YIT-_3_1200x360.jpg

Palvelemme joustavasti 

Oma asuntomyyntimme tuntee YIT Kodit pintaa syvemmältä, auttaa sinua löytämään unelmiesi kodin ja on tukenasi kaikissa kotisi valinnoissa. Neuvomme ja vastaamme kysymyksiisi sinulle mieluisimmalla tavalla. Voit hoitaa asioita pitkälti verkossa, mutta autamme sinua myös henkilökohtaisesti puhelimitse ja sähköpostitse. 

Panostuksemme palveluun näkyy myös asiakkaalle. YIT Kotien ostajat kiittävät erityisesti henkilökohtaista asiakaspalveluamme. Haluamme olla luottamuksen arvoisia myös jatkossa ja panostamme tulevaisuudessakin toimintamme kehittämiseen. 

 

YIT Plus – asukkaan palvelukanava 

YIT Plus -palvelussa pääset seuraamaan asunnon valmistumista rakennusaikana ja tekemään valintoja kotisi sisustustyylistä. YIT Plussassa säilyvät tärkeät paperit pohjakuvista käyttöohjeisiin. Asunnon valmistuttua myös pienten huoltotöiden tilaaminen onnistuu YIT Plussan kautta vuorokauden ympäri.

 

Apua kotiin palvelutorilta  

Ostettuasi uuden YIT Kodin pääset käyttämään YIT Plussan palvelutoria, josta voit tilata kodinpalveluita siivouksesta lemmikinhoitoon valmiiksi kilpailutetuilla hinnoilla. Kaiken lisäksi voit saada useista palveluista myös kotitalousvähennyksen. Tämän leppoisammaksi ei asuminen voi tulla!

 

Kysy vaikka naapureilta 

Askarruttaako sinua jokin YIT Kodin arkinen yksityiskohta tai mietityttääkö tietyn alueen ilmapiiriNaapurioppaat osaavat auttaaHe ovat YIT Kotien aitoja asukkaita, jotka jakavat kokemuksiaan kodin omistamiseen, rakentamiseen ja naapuruston arkeen liittyvistä kysymyksistä.  

Lue lisää naapurioppaista ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin 
Lue myös, miksi uusi koti on huoleton valinta 

Viimeksi katsomasi

Liity Kotipiiriin

Haluatko tietoa YIT Kodeista?

Kotipiiriläisenä pääset varaamaan kotisi ennen muita ja mahdollisuutesi saada asunnoksesi juuri se mieluisin huoneisto paranee huikeasti!