Studio-palvelussa valitset uuden kodin sisustuksen

Studiossa voit testata sisustusta

Helppokäyttöisen Studio-palvelun avulla suunnittelet, kokeilet ja valitset sisustuksen uuteen kotiisi. 3D-malli auttaa hahmottamisessa, ja halutessasi saat myös suunnitteluapua!


Valitse sisustusmateriaalit kätevästi YIT Plus Studiossa

Asuntokaupan yhteydessä saat tunnukset Studio-palveluun, jonka kautta pääset valitsemaan sisustusmateriaalit ja kodinkoneet uuteen kotiisi. Tekemäsi valinnat tallentuvat Studioon ja voit myöhemmin palata katsomaan niitä. Studiosta löydät sisustusvalintoja koskevat aikataulut, ohjeet ja sinua palvelevan asiakaspalveluinsinöörin yhteystiedot. Sisustusteemat ovat nähtävillä myös YIT Asuntomyynnissä, tule käymään!

 

YIT Plus Studio pähkinänkuoressa

baseline_done_black_18dp-bigger.png YIT Plus Studiossa pääset kokeilemaan ja tilaamaan uuden kotisi sisustusmateriaalit ja kodinkoneet.

baseline_done_black_18dp-bigger.png Voit valita sisustuksen kolmesta ammattilaisen valmiiksi suunnittelemasta sisustusteemasta, jotka sisältävät kaikki asuntosi pintamateriaalit ja keittiön kodinkoneet

baseline_done_black_18dp-bigger.png tai voit yhdistellä teemojen materiaaleja vapaasti keskenään, jolloin lopputuloksena syntyy juuri sinun silmääsi miellyttävä kokonaisuus!

baseline_done_black_18dp-bigger.png Näet kotisi 3D-mallin ja voit kokeilla, miltä eri materiaalit näyttävät. Voit myös liikkua eri huoneissa ja sisustaa niitä mallihuonekaluilla.

baseline_done_black_18dp-bigger.png Tekemäsi valinnat tallentuvat Studioon ja voit myöhemmin palata katsomaan niitä.

baseline_done_black_18dp-bigger.png Pääset Studioon kätevästi YIT Plussan kautta. Käyttäjätunnukset saat asuntokaupan yhteydessä.

 

Studio-kuvituskuva-1200x600.jpg

Lue myös