Mutkaton tapa hankkia muuttopalvelu

Muuttopalvelut palvelutorilta etuhintaan

YIT Kodin asukkaana voit tilata muuttopalveluita etuhintaan YIT Plussan palvelutorilta. Hyväksi todetut ja luotettavat kumppanimme auttavat sinua kaikessa muuttoon liittyvässä.


Tilaa luotettava muuttopalvelu helposti

Uuteen kotiin muuttaminen on usein yhtä aikaa sekä ilon että stressin aihe. Me haluamme lisätä onnea uudesta YIT Kodistasi helpottamalla muuttopalvelun hankintaa. Olemme valinneet sinulle valmiiksi luotettavia ja ammattitaitoisia yhteistyökumppaneita, jotta muuttosi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Hyväksi havaitut muuttopalvelut saat sujuvasti ja etuhintaan palvelutorilta, josta näet suoraan myös haluamasi palveluiden hinnat.

 

Helppo muutto palvelutorin tapaan säästää omaisuutta, hermoja ja ympäristöä

baseline_done_black_18dp-bigger.png  Kirjaudu YIT Plussan palvelutorille.

baseline_done_black_18dp-bigger.png  Valitse haluamasi muuttopalvelu, näet hinnan suoraan tuotekorteilta.

baseline_done_black_18dp-bigger.png  Lähetä tilauspyyntö, yhteistyökumppanimme on sinuun yhteydessä.

baseline_done_black_18dp-bigger.png  Pakkaa tavarat saamiisi muuttolaatikoihin.

baseline_done_black_18dp-bigger.png  Ammattimuuttajat tulevat hoitamaan homman – VALMISTA!

Muuttopalvelun hinta vs. omatoiminen muutto?

Muuttamisesta tulee aina kustannuksia, muutitpa sitten talkoolaisten tai ammattilaisten avulla. Ammattilaisten käyttö on huomattavasti vaivattomampaa, mutta palvelun hinta voi mietityttää. Muuttopalvelun hinta määräytyy mm. neliöiden, kilometrimäärän, muuttolaatikoiden/tavaran määrän, raskaiden tavaroiden, hissin ja kerrosten mukaan.

Teimme suuntaa antavan laskelman, jotta voisit vertailla muuttopalvelun ja itse hoidetun muuton kustannuksia. Esimerkkinä on 8 tunnin muutto 6 henkilön talkooväellä ja 25 km muuttomatkalla.

 • Pakettiauton vuokra (+omavastuu mahdollisista vaurioista) n. 110 €
 • Muuttoauton polttoainekulut (Diesel 4x25km) n.20 €
 • Muuttoapu 0 €
 • Talkoovakuutukset n. 65 € (muutoissa voi tapahtua haavereita esim. raskaita esineitä siirrettäessä)
 • Talkooruoat ja juomat esim. pizzat, limsat ja oluet n. 150 €
 • Muuttolaatikoiden vuokra 105 € (esim. 0,15€/kpl 50 laatikkoa 14 vrk)
 • Muut välineet (teipit, tussit, suojapahvit/muovit) n. 30–50 €


Esimerkin muuttaja maksaisi itse muuttamisesta lähes 500 €. Laskelmassa ei ole huomioitu polttoainekuluja ystävien tai sukulaisten omasta liikkumisesta. Työtunteja tällä laskelmalla muuttoon kertyy yhteensä 48 tuntia. Rahaa saattaa siis huomaamatta kulua lähes sama määrä, mutta aikaa ja vaivaa menee takuuvarmasti tuplasti enemmän itse muuttaessa.

 

Omaisuutesi ja kotisi on hyvissä käsissä

Ajan ja vaivan säästön lisäksi ammattilaisten käyttöä puoltavat toki muutkin seikat. Säästät ympäristöä enemmän kun saat muutettua kalusteet kerralla, etkä joudu ajamaan edestakaisin matkaa moneen kertaan. Huonekalusi ja tavarasi ovat turvallisissa käsissä ja vakuutettuja. Muuttopalveluilla on tarjota banaanilaatikkoa paljon fiksumpia pakkausratkaisuja ja halutessasi voit tilata erilaisia oheispalveluja pakkauksesta ja suojauksesta tarpeettomien huonekalujen kierrätykseen.

Ammattilaisten hoitaessa työn uuden kotisi seinät ja ovenpielet näyttävät uusilta myös muuton jälkeen, eikä kenenkään tarvitse stressata pakettiauton ajamisesta ja parkkeeraamisesta ahtaaseen paikkaan.

Tilaa palvelutorilta muuton yhteydessä talkkari- ja asennuspalvelu, tai vanhan asunnon loppusiivous ja keskity nauttimaan uudesta kodistasi heti muuton jälkeen.

Niemi muuttaa kaiken, myös YIT Kotien asukkaat

Valtakunnallinen yhteistyökumppanimme kotimuutoissa on Niemi. Kun hankit muuttopalvelun YIT Plussan palvelutorilta, näet hinnan heti palvelua tilatessasi ja voit luottaa siihen, että muuton hoitavat luotettavat ammattilaiset. Muutto ja lisäpalvelut räätälöidään toiveesi mukaisesti ja hoidetaan uusiutuvalla polttoaineella tai biokaasulla kulkevilla muuttoautoilla. Muutosta syntyvä jäte kierrätetään asianmukaisesti, eikä se jää tukkimaan taloyhtiön roska-astioita. Niemi kierrättää myös tavarat ja vaatteet niin halutessasi.

Muuttopalveluiden lisäksi voit tilata myös muuton yhteydessä talkkari- ja asennuspalvelun. Osa töistä kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.

Niemen lisäksi meillä on myös muita tarkkaan valittuja paikallisia palveluntuottajia, jotka löydät palvelutorilta.


VARAA MUUTTOPALVELU

 

Palvelutori-muuttopalvelut-yit-content2.jpg

 

Vältä nämä virheet muutossa

 • Muista vakuuttaa talkooväki, aina voi sattua jotain! Selkä voi mennä raskaita tavaroita kantaessa tai varvas murtua, kun pianon kulma tippuu sen päälle.
 • Suojaa tavarat huolella. Varsinkin isoja tavaroita kantaessa kolhuja ja naarmuja tulee helposti.
 • Suojaa lattiat, myös ne naarmuuntuvat muutossa helposti.
 • Muista nesteytys, muutto on raskasta hommaa. Et halua muuton ohella huolehtia huonovointisista muuttajista.
 • Älä vähättele avun tarvetta, vaan pyydä talkooväkeä paikalle reilusti. Kukaan ei ole mielissään, kun edessä on kaaos luvatun sohvan kannon sijaan.
 • Lajittele tavarat ja merkitse laatikot esimerkiksi maalarinteipillä, tiedät minne tavarat kuuluvat uudessa asunnossa.
 • Unohda repeilevät pussit ja banaanilaatikot ja pakkaa tavarat muuttolaatikoihin. Niitä voi pinota, niiden pohja ei petä ja ne on helppo kantaa.