Vinkit siivouspalvelun käyttämiseen

Miten valmistautua siivoukseen?

Kotisiivouksen hankkiminen voi askarruttaa etenkin ensimmäisellä kerralla. Kokosimme vastauksia muutamiin yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.


Miten siivoojan tuloon pitää valmistautua?

On fiksua raivata siellä täällä lojuva ylimääräinen tavara siivouksen tieltä etenkin lattioilta ja tasoilta. Työ käy nopeammin ja säästät rahaa, koska siivouspalvelut hinnoitellaan usein tuntiperusteisesti. Tarkasta palvelukuvauksesta mitä kaikkea tilaamaasi siivoukseen kuuluu.

 

Sotku hävettää, pitäisikö minun siivota ennen siivoojan tuloa?  

Ei tarvitse hävetä eikä siivota. Yhteistyökumppaneidemme työntekijät ovat ammattilaisia ja nähneet taatusti kaikenlaisia koteja. Heidän tehtävänsä on auttaa siinä, mitä et halua tai jaksa itse tehdä. Siivousstressiä on siis turha vaihtaa siivoojan tuloa edeltävää stressiin, tarkoitushan on päästä helpommalla!

 

Kehtaanko tilata siivouksen yksiöön?

Kehtaat. Kodin koolla tai iälläsi ei ole väliä eikä myöskään sillä, miksi haluat siivousapua hankkia. Helpompi arki kuuluu kaikille ja palveluiden ostaminen on onneksi arkipäiväistynyt. Et siis ole ainoa.

 

Pitääkö minun olla kotona siivouksen ajan?

Ei tarvitse, mutta ei se ole kiellettyäkään. Toki siivooja saa paremman työrauhan ja sinä parhaan vastineen rahallesi, kun käytät siivoamisesta säästyneen ajan johonkin mukavampaan. Päätöksen teet kuitenkin itse. 

 

Voiko kissani tai koirani olla kotona siivouksen ajan?

Voi, mutta lemmikit ovat aina omistajan vastuulla ja siivoojalla tulee olla työrauha.

 

Mitä kaikkea siivous sisältää?

Osa siivoustyöstä kuuluu perushintaan ja osa voi olla erikseen hinnoiteltavaa työtä. Lue siivouksen sisältökuvaus palvelutorilta, niin tiedät tarkalleen mitä kaikkea siivous sisältää. Jokaisen asiakkaan siivoustarpeista ja -toiveista keskustellaan erikseen. Kerro tilausvaiheessa mahdollisimman tarkasti, jos haluat jotain erityistä siivottavan, niin yhteistyökumppanimme osaa antaa sinulle oikeanlaisen aika- ja hinta-arvion työstä. Yleisimmät lisätöiden hinnat löytyvät  palvelukuvauksen lisätiedoista.

 

TILAA SIIVOUS