Loma-asunnon vuokraus

Saat vuokratuottoa, kun et itse lomaile

Loma-asunto on sijoitus josta voi itse nauttia.Omistajana päätät vain, milloin haluat loma-asuntoasi vuokrata. Katso lomakohteemme!


Sinä päätät, koska lomailet

Omistajana päätät itse koska käytät huoneistoasi ja haluatko vuokrata sitä eteenpäin. Mikäli päätät vuokrata huoneistoasi, teet palvelukumppanin kanssa normaalin huoneenvuokralain mukaisen vuokrasopimuksen. Tämän jälkeen palvelukumppani hoitaa kaiken vuokraukseen liittyvän eikä sinun tarvitse huolehtia vuokralaisten löytämisestä. Pääset hyötymään kumppanin markkinointikanavista ja ammattitaitoisesta vuokrauspalvelusta. Mikäli huoneistossasi jotain rikkoutuu tai katoaa, on palvelukumppani velvollinen korvaamaan vahingon.


Loma-asunnoista vuokratuloja

Loma-asuntojen omistajat, jotka antavat asuntonsa vuokralle muodostavat yhteisön, jota kutsumme "Vuokrapooliksi". Se on tasapuolinen ja tarkka järjestelmä, jonka puitteissa koko rakennuksen vuokratulot jaetaan niiden kesken, jotka ovat asuntonsa vuokralle antaneet. Vuokratulon määrään vaikuttaa vuokralle annettujen vuorokausien määrä, huoneiston koko sekä todellinen huoneiston kulutus.

Vuokraaminen on helppoa: Sinun tehtäväksesi jää valita milloin itse lomailet huoneistossasi ja tarkistaa tililtäsi, paljonko tuottoa olet sesongin aikaan saanut. Näin voit mukavasti tasoittaa loma-asunnon hankinnasta aiheutuneita kustannuksia.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko loma-asumisesta?

Ota yhteyttä YIT Asuntomyyntiin, niin kerromme lisää!