Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingin Jätkäsaaressa

Gröönassa kasvaa hyvä fiilis

Vehreä kaupunkikeidas
Vehreä kaupunkikeidas
Ekofiksu elämäntapa
Ekofiksu elämäntapa
Supersujuva arki
Supersujuva arki

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Gröönan korttelit

  Hyvä olo kasvaa yhdessä

  Gröönan kaksi hyvän mielen korttelia ovat aivan Jätkäsaaren vihreän sydämen, Hyväntoivonpuiston vieressä. Gröönalaisten käytössä on kortteleiden suojaisat sisäpihat ja oma talvipuutarha. Kortteleiden keskellä olevalle aukiolle tulee asukkaiden oma kylätalo, jossa voi esimerkiksi järjestää juhlia.

 • Arkea Jätkäsaaressa. Visualisointi Gröönasta.

  Gröönassa kukoistaa ihana arki

  Päiväkoti, ruokakauppa, kahvilat ja ravintolat sijaitsevat samassa kokonaisuudessa korkeatasoisten kotien kanssa. Takeaway-päivällisen voi tilata alakerrasta! Asukkaana käytössäsi on myös YIT Plussan palvelutori – palvelukanava, josta voit tilata helposti esimerkiksi siivousapua.

 • Citypyörällä liikkuu Gröönassakin.

  Gröönassa on ekofiksu ilmasto

  Gröönassa on helppo elää autottomasti. Ratikkapysäkki on vieressä ja Ruoholahden metroasemalle matkaa noin 900 metriä. Asukkaiden käytössä on yhteiskäyttöautoja ja hyvät pyörätilat. Pyörätie Baanaa pitkin suorin reitti Jätkäsaaresta keskustaan on 1,3 kilometriä.

 • Gröönan parvekkeilta hyvät puistonäkymät

  Puistomaisemia ja isoja parvekkeita

  Kahteen kortteliin tulee neljä taloyhtiötä ja yhteensä noin 250 asuntoa. Gröönan kodeista on vehreitä puistonäkymiä Hyväntoivonpuistoon. Asunnoissa on suuria lasitettuja parvekkeita, lattialämmitys ja laadukkaat materiaalit. Autohalli on katseilta piilossa kortteleiden alapuolella.

 • Jätkäsaaressa on merellinen urbaani tunnelma ja monipuoliset palvelut.

  Merellinen ja urbaani Jätkäsaari

  Avomeren äärellä sijaitsevassa Jätkäsaaressa on urbaani tunnelma ja monipuoliset palvelut. Hyväntoivonpuisto, merenranta ja uusi liikuntapuisto tarjoavat paljon mahdollisuuksia harrastaa ja ulkoilla lähellä. Jätkäsaaressa on paljon ravintoloita ja kahviloita ja ratikalla pyyhkäisee ydinkeskustaan hetkessä.

 • Jätkäsaaren Saukonpaadessa vielä asunto ja autopaikkoja vapaana

  Rauhallinen Saukonpaasi

  Olemme rakentaneet asuntoja Saukonpaateen, Jätkäsaaren luoteisosaan. Saukonpaasi on niemi, joka erottuu kanavalla muusta Jätkäsaaresta, ja meri ympäröi sitä siis kolmelta puolelta. Niemen kärjessä on puisto. Kaikki asunnot on myyty, mutta voit tiedustella vapaita autohallipaikkoja!

Webinaari

Video

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Jätkäsaari
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista