Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vantaalla

Vantaa

Arvostatko palveluiden läheisyyttä, monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, hyvää kulttuuritarjontaa vai mahdollisuutta lähteä nauttimaan luontoretkistä lähes kotiovelta? Asuntovalikoimassamme löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja näihin kaikkiin toiveisiin. Tutustu nyt YIT:n myytäviin asuntoihin Vantaalla.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Asuinalueet Vantaalla

Jos haaveilet cityasunnosta kävelymatkan päässä kaikista palveluista, Tikkurila ja Kivistö ovat sinulle sopivia asuinpaikkoja. Myös uudet asuinalueet Kaskelanrinne Hakunilan vieressä ja Aviapolis sopivat hyviä kulkuyhteyksiä arvostaville. Jos taas etsit modernia eurooppalaistyyppistä kaupunkitaloa, jossa yhdistyvät sekä rivitaloasumisen väljyys että monipuolisten palvelujen läheisyys suosittelemme Pakkalanrinnettä. Hämeenkylässä taas on paljon erikokoisia huolettomia asuntoja hyvien ulkoilumaastojen ja luonnon lähellä.

Kaikkia YIT:n Vantaan asuntoja yhdistävät sujuvat kulkuyhteydet niin metropolialueen sisällä, muualle Suomeen kuin Helsinki-Vantaa -lentoaseman kautta ulkomaille. Sijainnista riippuen oman auton, bussien ja junan lisäksi kaupungissa on helppo liikkua pyörällä: jalankulku- ja pyöräilyteiden verkostoa on kaiken kaikkiaan 640 km!

Kerrostaloasuntoja Tikkurilassa          

Uudistunut Tikkurila on urbaanin asumisen toteutunut unelma! Monipuoliset palvelut ja kaupat löytyvät Tikkurilan asemakeskuksesta Dixistä ja kulttuuritarjonta on vieressä. Harrastamiseen, vapaa-ajan viettoon ja ulkoiluun on lukemattomia vaihtoehtoja ja kaikki käden ulottuvilla. Tikkurilassa tulee mainiosti toimeen ilman omaa autoa, sillä kotikulmilta pääsee junalla vartissa lentokentälle ja Helsingin ydinkeskustaan. Tutustu uuteen Valon kortteliin, jonka tornitalosta tulee Tikkurilan uusi näyttävä maamerkki.  

Viihtyisää asumista Kaskelanrinteessä          

Kaskelanrinteen upouusi kerrostaloalue on noussut Hakunilan lähelle, Kaskelan pientaloalueen viereen. Täällä asut huolettomasti kerrostalossa ja autollesi voit vuokrata paikan katetusta pysäköintihallista. Korttelin pihatalossa on yhteistiloja ja sauna. Hakunilan ulkoilumaastot ovat upeat, muun muassa Håkansbölen kartanon alueilla on kauniita reittejä. Urheilukentät ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä, jopa hyvät hiihtoladut talvella.   

Hämeenkylän kerrostalo- ja pientaloasunnot

Hämeenkylän Alakylässä asutaan luonnon ja monien pikkujärvien läheisyydessä. Alakylän pientalo- ja kerrostaloasuntojen laajassa valikoimassa on sopivan kokoisia koteja lapsiperheille, nuorille aikuisille ja isovanhemmille. Suojaisa ja rauhallinen kotikortteli kylämäisine raitteineen ja viheralueineen on ihanteellinen monen sukupolven treffipaikka. Tutustu myynnissä oleviin rivitaloasuntoihin Vantaalla.

Kivistön uusi kaupunkikeskus

Vantaan kaupungin tavoitteena on kehittää Kivistöstä Euroopan kaunein kauppakaupunki, jossa yhdistyvät hyvä saavutettavuus, keskustamainen elävä kaupunkirakenne, ekologinen asuminen ja sujuva arki. Rakennamme Kivistön ainutlaatuiselle alueelle kätevästi Kehäradan aseman viereen erikokoisia kerrostaloasuntoja.

Aviapolis on portti maailmalle

Aviapoliksessa, Kehä III:n ja lentoaseman lähellä nautitaan loistavien yhteyksien lisäksi Pohjoismaiden parhaimmista vapaa-ajan palveluista. Koulut, päiväkodit, kauppakeskus Jumbo, viihdekeskus Flamingo ja upeat ulkoilumahdollisuudet ovat kaikki lähellä. Kun asut Aviapoliksessa, koko maailma on ovellasi.   

Tutustu kaikkiin YIT:n myytäviin asuntoihin Vantaalla helposti hakupalvelumme avulla. Tutustu myös Vantaan toimitiloihimme.

Kysy Reetalta

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Vantaa
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki
YIT Asuntomyynti, Etelä-Suomi
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1, 00520 Helsinki