Uudiskohteet ja myytävät asunnot Vantaalla

Vantaan uudet asunnot

YIT:n uudet myytävät asunnot Vantaalla sijoittuvat useisiin eri kaupunginosiin, ja valittavana on sekä kerrostaloasuntoja että pientalokoteja. Vantaa on saanut nimensä sen läpi virtaavan joen mukaan. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja kauemmaskin ovat loistoluokkaa pääradan, kehäradan ja lentokentän ansiosta.

Katso myös myytävät asunnot Helsingissä ja myytävät asunnot Espoossa.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Asuntouutiset

Asuinalueet Vantaalla

Jos haaveilet cityasunnosta kävelymatkan päässä kaikista palveluista, Kivistö ja Aviapolikseen nouseva Lentola ovat sinulle sopivia asuinpaikkoja. Myös uudet asuinalueet Kaskelanrinne Hakunilan vieressä sekä Leinelä kehäradan varrella sopivat hyviä kulkuyhteyksiä arvostaville. Viihtyisästä pientalokodista haaveilevan kannattaa tutustua Ylästöön.

Kaikkia YIT:n myytäviä asuntoja Vantaalla yhdistävät sujuvat kulkuyhteydet niin metropolialueen sisällä, muualle Suomeen kuin Helsinki-Vantaa -lentoaseman kautta ulkomaille. Sijainnista riippuen oman auton, bussien ja junan lisäksi kaupungissa on helppo liikkua pyörällä: jalankulku- ja pyöräilyteiden verkostoa on kaiken kaikkiaan 640 km!

Viihtyisää asumista Kaskelanrinteessä          

Kaskelanrinteen upouusi kerrostaloalue on noussut Hakunilan lähelle, Kaskelan pientaloalueen viereen. Täällä asut huolettomasti kerrostalossa ja autollesi voit vuokrata paikan katetusta pysäköintihallista. Korttelin pihatalossa on yhteistiloja ja sauna. Hakunilan ulkoilumaastot ovat upeat, muun muassa Håkansbölen kartanon alueilla on kauniita reittejä. Urheilukentät ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä, jopa hyvät hiihtoladut talvella.   

Pientalokoteja idylliseen Ylästöön 

Rakennamme Vantaan Ylästöön uusien pientalokotien aluetta. Uudesta pientaloalueesta tulee ilmeikäs ja idyllinen kotikylä: mutkittelevat kadut ja värikkäät talot pihoineen luovat alueelle tunnelmaa. Suunnitteilla on rivi- ja paritaloja, joiden lämmitys hoidetaan ekologisesti maalämmöllä. Jumbo ja Flamingo ovat lähellä, samoin Vantaanjoen ulkoilumahdollisuudet ja viehättävä Haltialan kotieläintila.

Kivistön uusi kaupunkikeskus

Vantaan kaupungin tavoitteena on kehittää Kivistöstä Euroopan kaunein kauppakaupunki, jossa yhdistyvät hyvä saavutettavuus, keskustamainen elävä kaupunkirakenne, ekologinen asuminen ja sujuva arki. Rakennamme Kivistön ainutlaatuiselle alueelle kätevästi Kehäradan aseman viereen erikokoisia kerrostaloasuntoja, joiden asukkaat nauttivat oman kodin neliöiden lisäksi myös monipuolisista ja nykyaikaisista yhteistiloista. Katso myytävät yksiöt Vantaan Kivistössä.

Lentola nousee Aviapolikseen

Lentolan uusi asuinalue nousee Aviapoliksen. Kehä III:n ja lentoaseman lähellä nautitaan loistavien yhteyksien lisäksi Pohjoismaiden parhaimmista vapaa-ajan palveluista. Koulut, päiväkodit, kauppakeskus Jumbo, viihdekeskus Flamingo ja upeat ulkoilumahdollisuudet ovat kaikki lähellä. Kun asut Lentolassa, koko maailma on ovellasi.   

Kehittyvä Hakunila tarjoaa upeita ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia

Kätevästi Kehä III:n ja Lahdenväylän risteyskohdassa sijaitseva Hakunila yllättää monipuolisuudellaan. YIT:n myytävät asunnot Hakunilassa rakennetaan rauhalliselle paikalle kallioisen puistikon laidalle. Hakunilasta löydät kaikki tarvittavat päivittäispalvelut ruokakaupasta kirjastoon ja terveysasemaan, ja ostosmahdollisuudet jatkuvat Porttipuistoon ja Helsinki Outletiin Kehä III:n varrelle. Hakunilan urheilupuistossa liikkujia ilahduttavat mm. lukuisat urheilukentät, uimahalli ja talvella kilpatason hiihtoladut. Katso myytävät yksiöt Vantaan Hakunilassa.

Hiekkaharjussa asut rauhallisella alueella lähellä erinomaisia palveluja   

Hiekkaharju on vehreä ja rauhallinen alue lähellä Tikkurilan erinomaisia palveluita ja päärataa. YIT:n myytävät asunnot Hiekkaharjussa rakennetaan kilometrin päähän Hiekkaharjun asemasta Sipulipuiston ja Kulleropuiston väliin. Kauniit ulkoilureitit alkavat lähes kotiovelta, ja golfkentällekin kipaiset vaikka jalan alikulkusillan kautta. Sipulipuiston leikkipaikka on lasten suosikki, ja harrastusvaihtoehtoja on runsaasti eri liikuntalajeista musiikki- ja kuvataidekouluun. Päiväkodit ja koulut ovat lähistöllä.

Tutustu kaikkiin YIT:n uudiskohteisiin ja myytäviin asuntoihin Vantaalla helposti hakupalvelumme avulla. Tutustu myös Vantaan toimitiloihimme.

Kysy Reetalta

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Vantaa
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista