YIT Plus palvelutori

Tilaa kodin palvelut YIT Plussan palvelutorilta

Oletko vailla sähkösopimusta tai kodinhoitoa? Ne ja monet muut palvelut löydät digitaaliselta palvelutoriltamme. Hyödynnä edut ja tarjouskampanjat, joita et löydä mistään muualta!


Me haluamme tehdä asumisesta helppoa. Se tarkoittaa paitsi toimivaa kotia, myös palveluita, joita tarvitset sujuvaan arkeen. YIT Kodin asukkaana – omistajana tai vuokralaisena – saat käyttöösi todella mutkattomasti laajat asumisen palvelut. 

Etsimme korkeatasoiset palveluntarjoajat puolestasi 

Kokosimme sinulle joukon luotettavia ja laadukkaita palveluntarjoajia, jotka ovat käytettävissä YIT Kotisi alueella kilpailukykyisin hinnoin. Löydät ne kaikki YIT Plussan palvelutorilta. YIT Plus sisältää palvelutorin lisäksi kaikki kotisi tärkeät tiedot, uutiset ja nopeat viestintäkanavat. 

Monipuoliset palvelut aina muutosta kodinhoitoon

Me haluamme lisätä onnea uudesta YIT Kodistasi, siksi saat kauttamme palvelut heti muuttopäivästä alkaen. Palvelutorin valikoima vaihtelee alueittain, mutta meillä on myös isoja valtakunnallisia kumppaneita. Hyväksi havaitut palvelut saat sujuvasti ja etuhintaan palvelutorilta, josta näet suoraan myös haluamasi palveluiden hinnat.

Yhteistyökumppanimme tarjoavat muun muassa sähkösopimuksia, vuokraus- ja muuttopalveluja sekä remonttitöitä. Saatavilla on apua myös kodinhoitoon, kuten siivoukseen ja ruokaostoksiin sekä pikatalonmiehen tehtäviin.

Tiesitkö, että useista palveluista saa kotitalousvähennyksen, etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Kirjaudu Palvelutorille

 

Tutustu palvelutori-videoon:

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin

Etusi YIT Plussan palvelutorin käyttäjänä 

Palvelutori tuo ulottuvillesi monia hyötyjä: 

kodin palvelut kootusti yhdessä paikassa 

palvelujen tilaus helposti sähköisessä tilauskanavassa 

edulliset hinnat ja kampanjatarjoukset 

palveluntarjoajina luotettavat ja pitkäaikaiset YIT:n yhteistyökumppanit 

kotitalousvähennys: 40 % palvelun hinnasta vähennettävissä verotuksestasi
(t
arkista kotitalousvähennyksen ehdot verottajan sivuilta).

Tarvitset vain käyttäjätunnukset 

Palvelutorille pääsevät kaikki YIT Kotien asukkaat YIT Plussan käyttäjätunnuksilla. Palvelutoria voivat käyttää sekä asunnon omistajat että vuokralaiset. Ostajana saat tunnukset kaupanteon yhteydessä. Vuokralaisena saat tunnukset lähettämällä tunnuspyynnön. Kirjaudu palveluun tai rekisteröidy käyttäjäksi.