Arvostele mun naapurusto

Neljä naapurustoa, neljä Naapuriopasta, neljä arvostelukohdetta ja yksi voittaja. YIT:n Naapurioppaat Tero Konepajalta, Kirsti ja Erkki Pajalasta, Tuire Lauttasaaresta ja Siru Kruunuvuorenrannasta arvostelevat toistensa naapurustot ja paljastavat, millaisia helmiä niistä löytyy.  Mikä vie lopulta parhaan naapuruston tittelin? Seuraa ja jännitä mukana! 

Osa 1 - Konepaja

Arvostele mun naapuruston ensimmäisessä jaksossa Tero tutustuttaa muut Naapurioppaat Konepajan syövereihin. Mikä onkaan Konepajan tarkoin varjeltu salaisuus? Haluatko sinäkin Teron naapuriksi?
Etsi sinulle sopiva asunto »

Osa 2 - Pajala

Erkki ja Kirsti Mutka esittelevät Arvostele mun naapuruston toisessa jaksossa Järvenpään Pajalaa. Miten ennakkoluulot ”nukkumalähiöstä” osoittautuivat vääriksi?
Etsi sinulle sopiva asunto »

Osa 3 - Lauttasaari

Lauttasaaren Naapuriopas Tuire esittelee kolmantena naapurustoaan. Mikä osa-alue Lauttasaaressa sai muilta Naapurioppailta täydet 15 pistettä?
Etsi sinulle sopiva asunto »

Osa 4 - Kruunuvuorenranta

Viimeisenä naapurustonsa esittelee Siru Kruunuvuorenrannasta. Tässä jaksossa selviää, mikä naapurusto lunastaa parhaan naapuruston tittelin! 
Etsi sinulle sopiva asunto »

Tutustu Arvostele mun naapuruston Naapurioppaisiin! 

Naapurioppaat ovat YIT Kotien aitoja asukkaita, jotka jakavat kokemuksiaan ja vastaavat niin kodin ostamiseen, rakentamiseen kuin naapuruston arkeenkin liittyviin kysymyksiin.  

Tutustu uusiin naapurustoihin