Myytävät asunnot ja uudiskohteet Rovaniemi

Rovaniemi

Napapiirin tuntumassa sijaitseva Lapin portti eli Rovaniemi on paljon ja kaikkea. Se on maakuntakeskus, yliopistokaupunki, oman alueensa kaupan, hallinnon ja koulutuksen keskus sekä urheilu- ja kulttuurikaupunki. Lapin kiistaton pääkaupunki. Tutustu nyt YIT:n myytäviin asuntoihin Rovaniemellä.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Liikenneyhteydet

Alueen liikenneyhteydet ovat monipuoliset. Kotimaanlentojen lisäksi Rovaniemeltä pääsee lentoteitse Euroopan kaupunkeihin ja etelän lämpöön. Parinsadan kilometrin päähän Ouluun pääsee junalla, samoin 85 kilometrin matkan Kemijärvelle. Linja-autoyhteydet ovat hyvät Lapin muihin kuntiin ja suurimpiin kaupunkeihin. Kemi on valtatie 4:ää pitkin 117 kilometrin päässä. Kittilään taas on 149 kilometrin matka ja sinne vie Kantatie 79.

Palvelut

Suomen ja Euroopan unionin pohjoisimman yliopiston lisäksi joulupukin virallisessa kotikaupungissa on ammattikorkeakoulu, Lapin ammattiopisto ja urheiluopisto. Kaikki mukavan kaupunkiasumisen ainekset kävelymatkan päässä toisistaan: teatteri, kauppakeskukset, tori, marketit, kahvilat, terveyskeskus, kirkko, kirjasto ja lapsenmieleisille Angry Birds -puisto. Yksi keskustan viehättävimmistä kävelyreiteistä on Siltojen lenkki, joka kiertää Kemijoen rantaa pitkin.

Rovaniemen kaupunkikeskustaa ympäröi laaja maaseutu kylineen. Kymmenen kilometrin päässä keskustasta on sekä arktisen luonnon rikkumaton rauha että kansainvälinen ja vilkas lentokenttä. Santasport Ounasvaaran kesyttämättömissä maisemissa tarjoaa huikeat puitteet aina patikoinnista kiipeilyyn ja frisbeegolfiin. Ounasvaarasta löytyy myös kesäkelkkarata! Seikkailujen ja safarien jälkeen väsyneet lihakset voi elvyttää kylpylässä. Vesiurheilua on monen moista aina vesihiihdosta koskenlaskuun. Perinteisempien harrastuslajien lisäksi itsensä voi haastaa vaikkapa Rollohallin Freestyle aktiviteettipuistossa. Täällä riittää tekemistä jokaiselle Lapin kahdeksalle vuodenajalle!

Viherkylä keskustassa

Kielan kortteli on syntynyt arkkitehtikilpailun voittajan, arkkitehtitoimisto Laation työn tuloksena. Valikoimassa on erikokoisia remonttivapaita kerrostaloasuntoja moderneilla varusteilla. Vain kävelymatkan päässä monipuolisista palveluista.

Tutustu tarkemmin YIT:n myytäviin asuntoihin Rovaniemellä ja valitse elämäntilanteeseesi sopiva uusi koti helposti hakupalvelumme avulla.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Rovaniemi
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.

YIT Asuntomyynti

Rovaniemen Asuntomyynti , Rovaniemi
Rovakatu 5 , 96100 Rovaniemi

YIT Asuntomyynti

Rovaniemen Asuntomyynti , Rovaniemi
Rovakatu 5 , 96100 Rovaniemi

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Rovaniemi
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Sulje
Lähetetään...