{ event: "mainDatalayer", gtm: {uniqueEventId: 1}, business: "Business Premises", pageType: "BusinessSectionPage", site: "YIT.FI", language: "fi", city: "N/A", area: "N/A", subarea: "N/A", project: "N/A" }
Toimitilarakentaminen

Toimitilarakentaminen

Toimitilarakentaminen


Autamme sinua suunnittelemaan tilat, jotka tukevat käyttäjien tarpeita sekä organisaatiosi toimintaa, kasvua ja kehitystä.


Ota yhteyttä Katso referenssimme

Palvelumme toimitilarakentamiseen

Rakennamme tarpeisiisi räätälöityjä uudisrakennuksia, teemme korjausrakentamista ja kehitämme monimuotoisia toimistotiloja, liiketiloja, teollisuusrakennuksia sekä tuotanto- ja logistiikkatiloja. Toimitilarakentaminen kattaa myös julkisten rakennusten, kuten oppimisympäristöjen, monitoimitalojen, terveys- ja hyvinvointikeskusten sekä sairaalojen suunnittelun ja toteutuksen.

Elinkaarihankkeissa vastaamme toimitilan rakentamisen lisäksi kokonaisvaltaisesti pitkän aikavälin palveluista ja ylläpidosta.

Toteutamme myös taloyhtiöiden linjasaneerauksia pääkaupunkiseudulla. Lisäksi rakennamme asuntokohteita urakointina.

Hankemuotona voi olla esimerkiksi yhteistoiminnallinen projektinjohtourakka, allianssi- tai elinkaarimalli. Olemme toteuttaneet Suomen ensimmäisen talonrakennushankkeen Public Private Partnership -mallilla. Rakennamme myös hybridihankkeita.

Meille on kunnia-asia, että asiakkaamme voivat luottaa meihin vastuullisena kumppanina. Vastuullisuus on ennen kaikkea tekoja ja siksi vastuullisuusasiat ovat strategiamme ytimessä. Haluamme olla vastuullisuudessa alan edelläkävijä etsimällä ja tarjoamalla ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Lue lisää vastuullisista toimitiloista.

Katso myös avoimet työpaikkamme.

Ota yhteyttä

Elinkaarimalli takaa rakennuksen asiantuntevan ylläpidon


Elinkaarihankkeissa vastaamme hankkeesi suunnittelun ja rakentamisen lisäksi kokonaisvaltaisesti pitkän aikavälin palveluista ja ylläpidosta elinkaarimallin mukaisesti.

Tutustu elinkaaripalveluihimme

Hyvä projektiosaaminen takaa onnistuneet hankkeet

Projektiosaamisemme on erinomaista ja meillä on paljon kokemusta erikoisosaamista vaativista hankkeista. Käytämme avoimia ja osallistavia yhteistyömalleja. Yhteistoiminnalliset hankemallit ovat erityinen vahvuutemme ja allianssimalli on meillä käytössä useassa hankkeessa.

Lue lisää allianssimallista

Ajankohtaista