Auton vertaisvuokraus – vuokraa itse tai jaa muille

Vuokraa auto tai jaa omasi naapureiden käyttöön

Asukkaamme voivat nyt turvallisesti ja helposti vuokrata auton tai jakaa omansa muille – ja säästää samalla ympäristöä. Palvelutorilta saat palvelut tutustumishintaan.


Yhdessä voimme autoilla ympäristöä säästäen

Oletko koskaan miettinyt, että autosi seisoo suurimman osan ajasta käyttämättömänä? Onneksi tämänkin asian ratkaisemiseksi on kehitetty palvelu, jolla voidaan helpottaa paitsi asukkaiden arkea, myös toimia ympäristöystävällisemmin.

Koska YIT Kodit sijaitsevat keskeisillä paikoilla, täydentävät autonvuokrauspalvelut erinomaisesti asumisen palveluiden valikoimaa. Autonvuokrauspalveluiden käyttäminen vähentää autojen määrää, mikä vähentää päästöjä. Jakamalla autosi ja vuokraamalla sen muille asukkaille voit keventää autosta syntyviä kuluja sekä samalla välittää ympäristöstä.

GoMoren autonvuokraus- ja jakamispalvelut YIT Plussan palvelutorilta

GoMore on Pohjoismaiden johtava autojen jakamisen alusta. Tällä hetkellä GoMore auttaa jo yli 2,5 miljoonaa jäsentään Tanskassa, Ruotsissa, Espanjassa ja nyt myös Suomessa jakamaan yksityisautoja ja pitämään samalla parempaa huolta ympäristöstä.

Tunnistautumalla GoMoren palveluun asukkaamme voivat turvallisesti ja helposti vuokrata autojaan naapureilleen silloin, kun he eivät käytä niitä itse. Näin autottomat asukkaat saavat käyttöönsä edullisia autoja lähiympäristöstään, ja autonomistajat voivat kattaa vuokratuloilla autojensa ylläpitokuluja. Jokainen GoMore-vuokraus sisältää kattavan vakuutuksen. YIT Kodin asukkaana saat palvelut etuhintaan palvelutorilta. GoMoreen rekisteröityminen on ilmaista.

Näin se toimii:

baseline_done_black_18dp-bigger.png  Kirjaudu YIT Plussan palvelutorille ja tarkasta alennuskoodisi

baseline_done_black_18dp-bigger.png  Navigoi itsesi GoMoren appiin tai nettisivuille

baseline_done_black_18dp-bigger.png  Etsi auto, tee tilaus tai jätä autosi vuokrattavaksi

baseline_done_black_18dp-bigger.png  Eikun menoksi

KIRJAUDU PALVELUTORILLE

GoMoren palvelut saatavilla nyt YIT:n asukkaille

Keyless-palvelu – turvallinen valinta

Keyless-autot voidaan avata sovelluksen avulla ilman auton omistajan läsnäoloa, jolloin autoa voi vuokrata kontaktittomasti ja turvallisesti. Keyless-palvelu hyödyntää älykästä teknologiaa. Autoosi asennettu Keyless-laite ilmoittaa auton polttoaineenkulutuksen ja ajetun kilometrimäärän suoraan GoMoren sovellukseen, jolla pääset myös avaamaan auton.

Aktiiviset GoMore Keyless-autot saavat jopa viisi kertaa enemmän varauksia kuin muut autot. Näin voit kattaa oman autoilusi kuluja tai jopa muuttaa auton kuluerästä passiiviseksi tulonlähteeksi. Toistaiseksi Keyless-palvelu on tarjolla vain pääkaupunkiseudulla.

YIT Kodin asukkaana saat Keyless-palvelun käyttöösi ensimmäiseksi vuodeksi ilman kuluja. Palvelutorilta löydät ajankohtaiset etusi.

Lue lisää gomore.fi

YIT:n yhteiskäyttöautot

YIT haluaa mahdollistaa kestävien elinympäristöjen rakentamisen ja helpomman arjen asukkailleen. Pyrimme osaltamme vähentämään autojen omistamisesta syntyviä ympäristöhaittoja sekä miettimään, miten voimme vähentää käyttämättömien autojen ja niille varattujen parkkipaikkojen määrää. Siksi kehitämme erilaisia liikkumisen ja jakamisen palveluita joko suoraan taloyhtiön tai palvelutorin kautta.

Triplan yhteiskäyttöautot

Ensimmäiset yhteiskäyttöautopalvelut otettiin käyttöön kesällä 2020 Helsingissä Triplassa NF Fleetin operoimana. Triplan asukkaat ovat voineet varata käyttöönsä sähkökäyttöisen yhteiskäyttöauton ja hoitaa näin mutkattomasti asioitaan omistamatta itse autoa. Auton varaus ja maksaminen hoituvat kätevästi mobiilisovelluksen avulla.

Asiakkaille tekemän kyselyn mukaan palvelu on otettu erinomaisesti vastaan ja koettu hyödyllisenä. Käyttäjät ovat kiitelleet palvelun tarjoavan mukavaa liikkumisen vapautta niille, joilla ei ole omaa autoa. Osalla palvelu vaikutti jopa asunnon hankintaan. Autoilla on tätä nykyä yli 200 rekisteröitynyttä käyttäjää ja ne ovat käytössä päivittäin.

Tripla-yhteiskayttoautot-YIT.jpg