Myytävät loma-asunnot ja vapaa-ajan asunnot

Loma-asunto huippupaikalta

Haluaisitko valmiiksi sisustetun vapaa-ajan asunnon Suomen parhaista lomakeskuksista, joissa on runsaasti harrastusmahdollisuuksia? Aktiivilomailija, tämä on juuri sinulle!


Valitse huippuluokan vapaa-ajan asunto Suomen parhaista lomakohteista. Vierumäen ja Imatran lomakohteissa käytössäsi on monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet vehreine golfkenttineen. Rukan loma-asunnoissa tai Ylläksellä voit nauttia laskettelukeskuksien, hiihtolatujen ja luonnon elämyksistä. Lisäksi suunnittelemme uusia loma-asuntoja Tahkon monipuolisten aktiviteettien ääreen. Loma-asuntosi on samalla tuottava sijoitus, sillä voit vuokrata sen edelleen, kun et itse lomaile. Loma-asunnot sijaitsevat keskeisillä paikoilla, täällä onnistuvat myös etätyöt!

Chalets -loma-asunnon valttikortit lyhyesti:

  • Muuttovalmiit loma-asunnot myydään sisustuspaketin kanssa
  • Sisustuspaketti sisältää kaiken tarvittavan: huonekalut, valaisimet, kodinkoneet, verhot ja muut tekstiilit, astiat ja aterimet
  • Kaikkiin loma-asuntoihin on mahdollista saada vuokrauspalvelu, jolloin palvelukumppani vastaa kaikista käytännön toimista (avaimet, siivous, liinavaatteet)
  • Voit saada vuokratuottoa, kun et itse lomaile

Helppo tapa omistaa loma-asunto

Loma-asuntosi on aina valmiina lomaasi varten. Tavarasi ja harrastusvälineesi odottavat sinua omassa varastossasi. Rentoutumiseen jää enemmän aikaa, kun ei tarvitse rehkiä huolto- ja siivoustöissä. Vapaa-ajan asuntosi sijaitsee lomakeskuksen ytimessä jota ympäröivät monipuoliset palvelut. Et siis tarvitse autoa lomallasi nauttiaksesi lempiharrastuksistasi tai käydäksesi illalla ravintolassa.

Loma-asunnot-1200x500-golfkentta.jpg

Loma-asunnon ostaminen käy myös sijoituskohteeksi 

Voit ostaa uuden loma-asunnon vain omaan käyttöön tai vuokrata sitä myös eteenpäin silloin kun et itse sitä tarvitse. Kaikkiin loma-asuntoihin on mahdollista saada vuokrauspalvelu, jolloin palvelukumppani vastaa kaikista käytännön toimista. Vuokratuloilla katat mukavasti omistamisen kuluja.

Täydellisesti varusteltu ja kalustettu asunto menee kakkoskodista

Voit hankkia asunnon kalustettuna, jolloin se on todellakin täydellisesti varusteltu. Huonekalut, valaisimet, kodinkoneet, verhot ja muut tekstiilit, astiat ja aterimet - varustelu on suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten. 

Loma-asunnot-1200x500-sauna.jpg

Vapaa-ajan asunto, jossa palvelu pelaa

Lomailu on mukavaa, sillä joka asunnossa on oma sauna, useimmissa kuivauskaappi ja parveke. Voit hyödyntää siivous- ja liinavaatepalveluja, ja kiinteistöyhtiön huoltoyhtiö vastaa korjaus- ja huoltotöistä. Tämän helpommaksi ei vapaa-ajan asunnon omistaminen tule!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko loma-asunnoista?

Ota yhteyttä YIT Asuntomyyntiin, niin kerromme lisää!