Myytävät loma-asunnot

Loma-asunnot parhaiden lomakeskusten ytimessä

YIT:n loma-asunto on sijoitus, josta voit itsekin nauttia. Olemme valinneet parhaat lomakohteet Suomessa ja rakentaneet niihin huippuluokan loma-asuntoja, joista löytyy kaikki tarvittava mukavaan lomailuun. Loma-asunnot ovat lähellä harrastusmahdollisuuksia, golfkenttiä, laskettelurinteitä ja latuja. 

Loma-asunto, jossa voit keskittyä lomailuun

HELPPO TAPA OMISTAA LOMA-ASUNTO

Loma-asuntosi on aina valmiina lomaasi varten, ja kun et itse käytä sitä, hoidetaan vuokraus ja kaikki huoltotoimet puolestasi. Valmiiksi varustellut loma-asunnot sijaitsevat Suomen parhaiden lomakeskusten ytimessä.
Tutustu omistajan etuihin.

Vuokrauspalvelu 

Voit ostaa uuden loma-asunnon vain omaan käyttöön tai vuokrata sitä eteenpäin silloin kun et itse sitä tarvitse. Kaikkiin loma-asuntoihimme on mahdollista saada vuokrauspalvelu, jolloin palvelukumppani vastaa kaikista vuokrauksen käytännön toimista. 
 Lue lisää loma-asunnon vuokraamisesta.

Kaikki valmiina lomaasi varten

Voit hankkia loma-asunnon kalustettuna, jolloin se on todellakin täydellisesti varusteltu. Huonekalut, valaisimet, kodinkoneet, verhot ja muut tekstiilit, astiat ja aterimet - varustelu on suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten.
Lue lisää sisustuspaketista

Vaivatonta ja VIIHTYISÄÄ 

Lomailu on mukavaa, sillä joka loma-asunnossa on oma sauna, useimmissa kuivauskaappi ja parveke. Voit hyödyntää siivous- ja liinavaatepalveluja, ja myös kiinteistön huoltoon liittyvät toimenpiteet hoidetaan puolestasi. Tämän helpommaksi ei loma-asunnon omistaminen tule!

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...