Myytävät loma-asunnot

Loma-asunto huippupaikalta

Haluaisitko valmiiksi sisustetun loma-asunnon Suomen parhaiden lomakeskusten ytimestä, jossa on runsaasti harrastusmahdollisuuksia? Aktiivilomailija, tämä on juuri sinulle!


Valitse huippuluokan loma-asunto Suomen parhaista lomakohteista. Sinulla on käytössäsi palvelut, harrastuspaikat, golfkentät, laskettelurinteet ja ladut. Loma-asuntosi on samalla tuottava sijoitus, sillä voit vuokrata sen edelleen, kun et itse lomaile.

Helppo tapa omistaa loma-asunto

Loma-asuntosi on aina valmiina lomaasi varten. Tavarasi ja harrastusvälineesi odottavat sinua omassa varastossasi. Rentoutumiseen jää enemmän aikaa, kun ei tarvitse rehkiä huolto- ja siivoustöissä. Vapaa-ajan asuntosi sijaitsee lomakeskuksen ytimessä. Et siis tarvitse autoa lomallasi nauttiaksesi lempiharrastuksistasi tai käydäksesi illalla ravintolassa.

Loma-asunnot-1200x500-golfkentta.jpg

Loma-asunnon vuokraaminen edelleen 

Voit ostaa uuden loma-asunnon vain omaan käyttöön tai vuokrata sitä myös eteenpäin silloin kun et itse sitä tarvitse. Kaikkiin loma-asuntoihin on mahdollista saada vuokrauspalvelu, jolloin palvelukumppani vastaa kaikista käytännön toimista. Vuokratuloilla katat mukavasti omistamisen kuluja.

Täydellisesti varusteltu ja kalustettu loma-asunto

Voit hankkia loma-asunnon kalustettuna, jolloin se on todellakin täydellisesti varusteltu. Huonekalut, valaisimet, kodinkoneet, verhot ja muut tekstiilit, astiat ja aterimet - varustelu on suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten. 

Loma-asunnot-1200x500-sauna.jpg

Loma-asunto, jossa palvelu pelaa

Lomailu on mukavaa, sillä joka loma-asunnossa on oma sauna, useimmissa kuivauskaappi ja parveke. Voit hyödyntää siivous- ja liinavaatepalveluja, ja kiinteistöyhtiön huoltoyhtiö vastaa korjaus- ja huoltotöistä. Tämän helpommaksi ei loma-asunnon omistaminen tule!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko loma-asunnoista?

Ota yhteyttä YIT Asuntomyyntiin, niin kerromme lisää!

Lue myös