Paikalliset sivut:
YIT Group

Neljä naapurustoa, neljä Naapuriopasta, neljä arvostelukohdetta ja yksi voittaja. YIT:n Naapurioppaat Tero Konepajalta, Kirsti ja Erkki Pajalasta, Tuire Lauttasaaresta ja Siru Kruunuvuorenrannasta arvostelevat toistensa naapurustot ja paljastavat, millaisia helmiä niistä löytyy.  Mikä vie lopulta parhaan naapuruston tittelin? Seuraa ja jännitä mukana! 

Oma maa mansikka? Arvostele sun naapurusto 

Miten sinä arvostelisit oman asuinalueesi? Entä mihin Suomessa muuttaisit, jos mikään käytännön seikka ei vaikuttaisi valintaasi? Vastaa kyselyyn ja voita Moccamaster! Kyselyyn pääset täältä.

Osa 1 - Konepaja

Arvostele mun naapuruston ensimmäisessä jaksossa Tero tutustuttaa muut Naapurioppaat Konepajan syövereihin. Mikä onkaan Konepajan tarkoin varjeltu salaisuus? Haluatko sinäkin Teron naapuriksi?
Tutustu Konepajaan »

Osa 2 - Pajala

Erkki ja Kirsti Mutka esittelevät Arvostele mun naapuruston toisessa jaksossa Järvenpään Pajalaa. Miten ennakkoluulot ”nukkumalähiöstä” osoittautuivat vääriksi? Kiinnostavatko Mutkien kulmakunnat?
Tutustu Pajalaan »

Tulossa uusi jakso
Osa 3 - Lauttasaari

Lauttasaaren Naapuriopas Tuire esittelee kolmantena naapurustoaan. Mikä osa-alue Lauttasaaressa sai muilta Naapurioppailta täydet 15 pistettä? Kuulostiko Laru sinun kaupunginosaltasi?
Tutustu Lauttasaareen » 

Tulossa uusi jakso
Osa 4 - Kruunuvuorenranta

Viimeisenä naapurustonsa esittelee Siru Kruunuvuorenrannasta. Tässä jaksossa selviää, mikä naapurusto lunastaa parhaan naapuruston tittelin! 
Tutustu Kruunuvuorenrantaan »

Tutustu Arvostele mun naapuruston Naapurioppaisiin! 

Naapurioppaat ovat YIT Kotien aitoja asukkaita, jotka jakavat kokemuksiaan ja vastaavat niin kodin ostamiseen, rakentamiseen, kuin naapuruston arkeen liittyviin kysymyksiin.  

Tutustu naapurustoihin

Osallistu

ARVOSTELE SUN NAAPURUSTO JA VOITA MOCCAMASTER!

Oma naapurusto, paras naapurusto – vai onko sittenkään? Nyt sinä pääset kertomaan naapurustostasi ja arvioimaan sen eri osa-alueet! Vastaa alla olevaan kyselyyn ja osallistu Moccamaster Cup-one (arvo 199,00 €) kahvinkeittimen arvontaan. Kysely on auki 21.10.2018 asti.Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...