Naapurioppaat Jenna ja Joni

JENNA NORDLUND JA
JONI LIIMATAINEN

Tampere, Niemenranta

"Meille oli tärkeää päästä itse suunnittelemaan uutta

"Kilometrin päästä Lielahdesta löytyy kaikki palvelut mitä voi tarvita.”

"Meillä on myös talomme parkkihallissa oma ruutu, joten pääsemme suoraan kotiovelta hissillä autolle ja asioille.”

Kokemuksia Tampereen Niemenrannasta

Ostimme ensimmäisen yhteisen oman asuntomme Tampereen Niemenrannasta. Muuttamaan pääsimme marraskuussa 2019, heti asuntomme valmistuttua. Olemme kotoisin Kokkolasta, mutta nykyään viihdymme Tampereella erittäin hyvin. Tampereelta on hyvät kulkuyhteydet kaikkialle ja päiväreissu kotiseudullekin onnistuu kätevästi junalla.

Olemme asuneet koko ikämme veden äärellä. Niemenrannassakin olevat vesistöt ovat meille tärkeä osa arkea – se tuo ihan oman juttunsa maisemaan. Alueella on mahtavaa lenkkeillä hyvissä ulkoilumaastoissa ja kauniissa maisemissa. Niemenrannasta pääsee kätevästi liikkumaan: bussilla pääsee 10 minuutin välein keskustaan ja ratikka tulee parantamaan kulkuyhteyksiä entisestään. Kilometrin päästä Lielahdesta löytyy kaikki palvelut mitä voi tarvita. Meillä on myös talomme parkkihallissa oma ruutu, joten pääsemme suoraan kotiovelta hissillä autolle ja asioille.

Uudiskohteen ostaminen oli meille ihan uutta, mutta yllättävän kivuttomasti kaikki meni. Puntaroimme uuden ja vanhan asunnon välillä, mutta uusissa asunnoissa pohjaratkaisut on niin huolella suunniteltu, että päädyimme uuteen. Uudiskohteen ostopäätökseen vaikutti myös se, että saimme itse valita materiaalit. Meille oli tärkeää päästä itse suunnittelemaan uutta.

Katso Jennalta ja Jonilta usein kysytyt kysymykset.

Kysy asuinalueesta tai asunnon ostosta. Lähetä viesti Jonille ja Jennalle.
Vi besvarar frågorna även på svenska.

Kysymykset ja lähettäjän sähköpostiosoite lähetetään Naapurioppaan sähköpostiin. Tiedot tallentuvat teknisistä syistä myös YIT:n järjestelmään. Tietoja käytetään vain palvelun toiminnan varmistamiseen eikä niitä tallenneta YIT:n asiakasrekisteriin. 

Jennalta ja Jonilta usein kysyttyä

Teetittekö muutostöitä? Kuinka se sujui?

Teetimme muutostöitä, tämä mahdollisuus myös vaikutti positiivisesti ostopäätökseemme. Suurimmat muutostyöt teimme kylpyhuoneeseen ja saunaan. Saunaan halusimme lasiseinän sekä integroidun kiukaan. Meillä keittiö ja olohuone ovat samaa tilaa ja nyt on siistin näköistä, kun integroidut kodinkoneet ovat tyylikkäästi piilossa. Muutostöiden teettäminen oli sujuvaa ja olemme kaikkiin valintoihimme todella tyytyväisiä.

Millaista on ollut asua rakentuvalla alueella?

Itse näemme rakentamisen vain hyvänä asiana. On mielenkiintoista seurata, kuinka alue kehittyy. Mitä enemmän rakennetaan, sitä enemmän alueelle tulee uusia palveluita.

Kenelle suosittelisitte Niemenrantaa asuinpaikkana?

Mielestämme Niemenranta sopii ihan kaikenlaisille ja ikäisille ihmisille. Alueella on paljon nuoria perheitä ja pariskuntia, mutta myös vanhempia asukkaita. Kaunis, rauhallinen ranta-alue on miellyttävä paikka asua.

Kartta ja palvelut

Määränpää: