Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Westendissä

Westendin uusi keskuskortteli

Meri ja rantaraitti lähellä
Meri ja rantaraitti lähellä
Kaupat ja palvelut omassa korttelissa
Kaupat ja palvelut omassa korttelissa
Upeat puistot ja ulkoilureitit
Upeat puistot ja ulkoilureitit
Arvostettu alue
Arvostettu alue

Esittelyssä pian

Westendin online-esittely

Tutustu alueeseen

 • Westendin palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut uuden kodin vieressä

  Uudessa liikekeskuksessa on muun muassa ruokakauppa. Korttelin naapurissa on Westendinpuiston päiväkoti ja koulu. Parin kilometrin päässä sijaitsevassa Tapiolassa on runsain mitoin palveluita, harrastuksia ja kulttuuritapahtumia. Niiden luokse pääsee bussilla kotiovelta alle vartissa. Rantaraitti kahviloineen, kuntoportaat ja pallokenttä ovat lähellä.

 • Westendin liikenneyhteydet

  Sujuvat kulkuyhteydet

  Westendin julkiset kulkuyhteydet ja pyörätiet ovat loistavat. Lähin bussipysäkki on vain noin 50 metrin päässä uudesta kotikorttelista. Bussimatka Tapiolan metroasemalle kestää alle vartin ja Keilaniemeen noin 20 minuuttia. Omalla autolla pääsee mukavasti Länsiväylää Helsingin suuntaan, länteen Kirkkonummelle ja Kehä I:lle.

 • Viihtyisä kortteli Westend

  Moderni ja viihtyisä kortteli

  Uudessa korttelissa on liikekeskus ja viisi asuintaloa. Vehreä sisäpiha oleskelu- ja leikkialueineen sijaitsee omassa rauhassaan katutasoa ylempänä. Asukkaiden yhteiskäyttöön tulee muun muassa kaksi saunaosastoa, pesula, kerhotila ja polkupyöräpaja. Autohalli on hissimatkan päässä, viihtyisän korttelipihan alla.

 • Westend persoonallinen koti

  Persoonallinen ja huoleton uusi koti 

  Westendin keskuskorttelin viiteen taloyhtiöön tulee monipuolinen kotivalikoima, josta löytyy sopivia koteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Laadukkaan varustelun lisäksi asuntoihin tulee uniikkeja ratkaisuja ja vehreitä näkymiä ympäristöön. Useimmissa kodeissa on isot, lasitetut parvekkeet tai terassit.

 • Westendin palvelut
  Westendissä apu löytyy palvelutorilta

  Westendin YIT Kotien asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Työmaatiedote

Arabianrannan työmaainfo

Pysy perillä rakennustöiden etenemisestä!

Tiedotamme mm. purkutöistä, työmaan ympäristön liikennejärjestelyistä ja aikatauluista osoitteessa https://www.yit.fi/westendinkeskuskortteli

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Westend
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista