Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Westendissä

Westendin uusi keskuskortteli

Meri ja rantaraitti lähellä
Meri ja rantaraitti lähellä
Kaupat ja palvelut omassa korttelissa
Kaupat ja palvelut omassa korttelissa
Upeat puistot ja ulkoilureitit
Upeat puistot ja ulkoilureitit

Esittelyssä pian

Westendin online-esittely

Tutustu alueeseen

 • Westendin palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut aivan kotisi vieressä

  Uuteen liikekeskukseen tulee ruokakauppa, päiväkoti ja muita palveluita torialueen ympärille. Korttelin läheisyydessä on useita päiväkoteja ja kouluja. Vain parin kilometrin päässä on kehittyvä Tapiola, jossa on tarjolla runsain mitoin kauppoja, palveluita, harrastuksia ja kulttuuria.

  Niiden luokse pääsee bussilla lähes kotiovelta alle 10 minuutissa. Liikkujalle Westendistä löytyy useita ulkoilu- ja harrastuspaikkoja – Rantaraitti on lähellä ja kuntoportaat ja pallokentät alle kilometrin päässä tulevista YIT Kodeista.

 • Westendin liikenneyhteydet

  Sujuvat kulkuyhteydet

  Westendin julkiset kulkuyhteydet ja pyörätiet ovat loistavat. Lähin bussipysäkki on noin 150 metrin päässä ja bussimatka Tapiolan metroasemalle kestää alle vartin, Keilaniemeen 20 minuuttia. Kevyen liikenteen reittejä pitkin pääsee hetkessä Tapiolaan ja Lauttasaareen. Autoilija pääsee kätevästi Länsiväylää Helsingin suuntaan, länteen tai Kehä I:lle.

 • Viihtyisä kortteli Westend

  Moderni ja viihtyisä kortteli

  Liikekeskuksen ja viiden asuintaloyhtiön muodostamassa korttelissa on kaikkia westendiläisiä palveleva torialue. Korttelin vehreä sisäpiha oleskelu- ja leikkialueineen sijaitsee omassa rauhassaan katutasoa ylempänä. Asukkaiden yhteiskäyttöön on suunnitteilla muun muassa sauna- ja kerhotiloja. Autohalli on kätevästi hissimatkan päässä asunnoista, viihtyisän korttelipihan alla.

 • Westend persoonallinen koti

  Persoonallinen ja huoleton uusi koti 

  Westendin uuden korttelin viiteen taloyhtiöön tulee monipuolinen kotivalikoima erilaisten asukkaiden tarpeisiin. Koteihin tulee laadukas varustelu, uniikkeja ratkaisuja ja vehreitä näkymiä eri suuntiin aluetta.  Asuntoihin tulee lasitetut parvekkeet ja ylimpiin kerroksiin on suunnitteilla tilavia terassiasuntoja. 

 • Westendin palvelut
  WESTENDISSÄ APU LÖYTYY PALVELUTORILTA

  Westendin YIT Kotien asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Työmaatiedote

Arabianrannan työmaainfo

Pysy perillä rakennustöiden etenemisestä!

Tiedotamme mm. purkutöistä, työmaan ympäristön liikennejärjestelyistä ja aikatauluista osoitteessa https://www.yit.fi/westendinkeskuskortteli

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Westend
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki