Myytävät asunnot Arabianrannassa

ARTE OF LIFE!

Esittelyssä pian

Arten online-esittely

Tutustu alueeseen

 • Seuraa luomisprosessia

  Korttelin ensimmäisen taideteoksen toteuttajiksi on valikoitunut Jenni Rope (s. 1977) ja Terhi Ekebom (s. 1971). Voit seurata luomisprosessia instagram-tileillä @terhiekebom ja @jennirope tai hashtagillä #arabianrannanarte

 • Muotoilun ja designin kaupunginosa

  Monimuotoinen Arabianranta on ainutlaatuinen yhdistelmä muotoilun ja taideteollisuuden historiaa, taidetta, luontoa ja ulkoliikuntaharrastusmahdollisuuksia ratikkamatkan päässä keskustasta ja laajenevan Helsingin pyöräbaanaverkon varrella.

 • Asu Helsingin syntysijoilla

  Arabianrannassa asut Helsingin syntysijoilla. Kustaa Vaasa perusti Helsingin vuonna 1550 Vanhankaupunginlahteen laskevan Vantaanjoen suulle. Arabia löytyy mainintana jo 1700-luvun asiakirjoista. Eksoottisen nimensä alue sai siitä, että sen sijainti koettiin kaukaiseksi keskustaan nähden. Nykyään keskustaan pääsee julkisilla liikennevälineillä 20 minuutissa.

 • Luonnon omaa taidetta

  Iso rantapuisto ja Annalan kartanon kaunis miljöö ovat aivan Arte-korttelin vieressä. Vanhankaupunginkoski kalapaikkoineen ja Lammassaari tarjoavat asukkaille upeat ulkoilumaastot.

  Lähellä sijaitsevalla Viikin luonnonsuojelualueella pääset patikoimaan luontoon valaistuille ulkoilureiteille ja tähyilemään lintuja torneista keskellä Helsinkiä.

 • Arte elää asukkaiden mukana

  Arten viihtyisään asuinkortteliin tulee neljä asunto-osakeyhtiötä ja yhteensä noin 250–300 uutta modernia YIT Kotia sekä liiketiloja ravintoloille, myymälöille ja palveluille. Arten kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota eri vaiheessa elämää muuttuviin tarpeisiin, joten ne joustavat asukkaidensa mukana.

  Lue lisää rakennustöiden etenemisestä Arabianrannan tiedotussivustolta. Löydät tietoa mm. hankkeen aikataulusta sekä alueen tilapaisjärjestelyistä.

 • Elämisen taidetta ja sujuvaa arkea

  Arten lähipalvelut ja sujuvat liikenneyhteydet keskustaan ovat elämisen ja arjen taidetta parhaimmillaan. Alueella on monipuolinen kauppakeskus, päivittäistavarakauppoja, paljon ravintoloita ja kahviloita sekä peruskoulu ja päiväkoti. Lähin bussipysäkki on 100 m päässä kotiovelta ja pyörällä pyyhkäiset keskustaan parissa kymmenessä minuutissa.

 • Oman korttelin suojassa

  Arte-korttelin neljällä asuintalolla on suojaisa puutarhamainen yhteispiha, jossa on paikkoja yhdessäololle ja lasten leikeille.

  Autopaikat ovat turvallisesti piilossa pihakannen alla. Ylimpiin kerroksiin tulee asukkaiden yhteiset saunaosastot ja kerhotiloja.

   

Video

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Työmaatiedote

Arabianrannan työmaainfo

Pysy perillä rakennustöiden etenemisestä!

Tiedotamme mm. purkutöistä, työmaan ympäristön liikennejärjestelyistä ja aikatauluista osoitteessa https://www.yit.fi/hameentie153

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Arabianranta
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa
Arabianranta
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Lähetetään...