Myytävät asunnot Arabianrannassa

ARTE OF LIFE!

Taiteen ja muotoilun kaupunginosa
Taiteen ja muotoilun kaupunginosa
Rantapuisto ja meri vieressä
Rantapuisto ja meri vieressä
Vanhankaupungin historiallinen miljöö
Vanhankaupungin historiallinen miljöö

Esittelyssä pian

Arten webinaarin tallenne

Tutustu alueeseen

 • Helsingin Kaj'n taideteoksen toteuttajiksi on valittu kuvittaja, taiteilija ja keraamikko Armi Teva.
  Arte-korttelin sisäpihalle käyttötaideteos

  Puuseppä ja muotoilija Antrei Hartikainen (s.1991) on suunnitellut korttelin sisäpihalle tulevan teoksen, joka kutsuu levähtämään ja havainnoimaan pihapiiriä. Teoksen tunnelma muuttuu vuodenaikojen ja valon mukaan. 

 • Helsingin Kaj'n taideteoksen toteuttajiksi on valittu kuvittaja, taiteilija ja keraamikko Armi Teva.
  Matti Pikkujämsän teos Helsingin Rutiin

  Kuvittaja Matti Pikkujämsä (s. 1976) suunnittelee Rut Brykin keramiikan inspiroiman teoksen korttelin kolmannen taloyhtiön, Helsingin Rutin julkisivuun. Voit tutustua hänen töihinsä instagram-tilillä @mattipikkujamsa.

 • Helsingin Kaj'n taideteoksen toteuttajiksi on valittu kuvittaja, taiteilija ja keraamikko Armi Teva.
  Toisen taloyhtiön taiteilija Armi Teva

  Korttelin toisen taideteoksen suunnitteli kuvittaja, taiteilija ja keraamikko Armi Teva (s. 1992). Armin kädenjälki näkyy Asunto Oy Helsingin Kaj'n julkisivussa. Voit seurata luomisprosessia instagram-tilillä @armiteva tai hashtagillä #arabianrannanarte

 • Taidetta Helsingin Birgeriin

  Korttelin ensimmäisen taideteoksen toteuttajiksi on valikoitunut Jenni Rope (s. 1977) ja Terhi Ekebom (s. 1971). Voit seurata luomisprosessia instagram-tileillä @terhiekebom ja @jennirope tai hashtagillä #arabianrannanarte

 • Muotoilun ja designin kaupunginosa

  Monimuotoinen Arabianranta on ainutlaatuinen yhdistelmä muotoilun ja taideteollisuuden historiaa, taidetta, luontoa ja ulkoliikuntaharrastusmahdollisuuksia ratikkamatkan päässä keskustasta ja laajenevan Helsingin pyöräbaanaverkon varrella.

 • Asu Helsingin syntysijoilla

  Arabianrannassa asut Helsingin syntysijoilla. Kustaa Vaasa perusti Helsingin vuonna 1550 Vanhankaupunginlahteen laskevan Vantaanjoen suulle. Arabia löytyy mainintana jo 1700-luvun asiakirjoista. Eksoottisen nimensä alue sai siitä, että sen sijainti koettiin kaukaiseksi keskustaan nähden. Nykyään keskustaan pääsee julkisilla liikennevälineillä 20 minuutissa.

 • Luonnon omaa taidetta

  Iso rantapuisto ja Annalan huvilan kaunis miljöö ovat aivan Arte-korttelin vieressä. Vanhankaupunginkoski kalapaikkoineen ja Lammassaari tarjoavat asukkaille upeat ulkoilumaastot.

  Lähellä sijaitsevalla Viikin luonnonsuojelualueella pääset patikoimaan luontoon valaistuille ulkoilureiteille ja tähyilemään lintuja torneista keskellä Helsinkiä.

 • Arte elää asukkaiden mukana

  Arten viihtyisään asuinkortteliin tulee neljä asunto-osakeyhtiötä ja yhteensä noin 250–300 uutta modernia YIT Kotia sekä liiketiloja ravintoloille, myymälöille ja palveluille. Arten kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota eri vaiheessa elämää muuttuviin tarpeisiin, joten ne joustavat asukkaidensa mukana.

  Lue lisää rakennustöiden etenemisestä Arabianrannan tiedotussivustolta. Löydät tietoa mm. hankkeen aikataulusta sekä alueen tilapaisjärjestelyistä.

 • Elämisen taidetta ja sujuvaa arkea

  Arten lähipalvelut ja sujuvat liikenneyhteydet keskustaan ovat elämisen ja arjen taidetta parhaimmillaan. Alueella on monipuolinen kauppakeskus, päivittäistavarakauppoja, paljon ravintoloita ja kahviloita sekä peruskoulu ja päiväkoti. Lähin bussipysäkki on 100 m päässä kotiovelta ja pyörällä pyyhkäiset keskustaan parissa kymmenessä minuutissa.

 • Oman korttelin suojassa

  Arte-korttelin neljällä asuintalolla on suojaisa puutarhamainen yhteispiha, jossa on paikkoja yhdessäololle ja lasten leikeille.

  Autopaikat ovat turvallisesti piilossa pihakannen alla. Ylimpiin kerroksiin tulee asukkaiden yhteiset saunaosastot ja kerhotiloja.

   

Video

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Työmaatiedote

Arabianrannan työmaainfo

Pysy perillä rakennustöiden etenemisestä!

Tiedotamme mm. purkutöistä, työmaan ympäristön liikennejärjestelyistä ja aikatauluista osoitteessa https://www.yit.fi/hameentie153

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Arabianranta
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki