Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereen Ranta-Tampellassa

Uusi Ranta-Tampella – askel rantaan, kaksi keskustaan

Esittelyssä pian

Maisemia Kanavamestarin 14. kerroksesta

Lisätietoja alueesta

 • turku fabriikki kaupungilla-reviiri
  Tyylikkäästi rannan tuntumassa. 

  Rannalla nautit rantaluonnon kauneudesta joka päivä. Tyyni pinta, myrskyävä aallokko, häikäisevä kesäinen kimallus tai valkea jääkenttä kevään auringonpaisteessa. Täällä arki huuhtoutuu pois ja mieli löytää tyvenen. 

  Lue lisää reviireistä

 • Tampere - Ranta-Tampella - ilmakuva
  TAMPEREEN UUSI KEULAPAIKKA

  Ranta-Tampellassa asut kivenheiton päässä kaupungin vilinästä ja samalla nautit järvinäkymistä ja rantaelämästä. Järvenpuoleisen Keulakorttelin kodeista on avoimet järvimaisemat Näsijärvelle. Kanavan toisella puolella on koteja, joiden näkymät avautuvat järvelle, Tammerkosken suulle ja keskustan suuntaan.

 • Kanava ja rantaraitti

  Uuden asuinalueen keskelle rakennetaan kanava, joka kulkee Näsijärveltä Tammerkosken suulle. Kanava kävelysiltoineen ja rantakatuineen luo omaleimaista tunnelmaa kaupunginosaan, jonka ympäri pääsee tulevaisuudessa vaikka meloen!

  Koko Ranta-Tampellan keulakorttelia kiertää upea rantaraitti, jossa kaupunkilaiset voivat nauttia Näsijärven avarista maisemista. Pysäköintipaikat viedään koko alueella pihakansien ja talojen alle, joten rantaraitilla ja sisäpihoilla autot eivät häiritse asukkaita.

 • Yksilöllisiä koteja ja upeita maisemia

  Uuden Ranta-Tampellan YIT Kodit tarjoavat mielenkiintoisia tilaratkaisuja, valoa ja avaria näkymiä. Kodeissa on valinnanvaraa tilavista kaksikerroksisista näköalakodeista pienempiin kaupunkikoteihin ja ns. mini-lofteihin.

  Upea järvinäköala tulee lähelle suurten, lattiaan asti ulottuvien maisemaikkunoiden kautta. Huoneistoissa on tilavat parvekkeet, ja pihan tasoon tulee koteja omalla terassi.

 • Alueen vaiheet

  Ranta-Tampella rakennetaan Tampellan alueen ranta-alueelle, kantakaupungin jatkeeksi Näsijärven rantaan. Alueelle tulee yhteensä 18 taloa, yli 2000 uutta asuntoa arviolta 3600 tamperelaiselle. Lisäksi kartassa näkyvät säilytettävät rakennukset Takomo (19) ja Koskiraita (20).

  Vaihe 1 alkaen 2016: YIT aloittaa Ranta-Tampellan rakentamisen järven puolelta, Keulakorttelista. Sinne tulee viisi asuintaloa, noin 230 uutta YIT Kotia. Kodeista on avoimet näkymät eri suuntiin Näsijärveä.

  Vaihe 2 alkaen 2017-2018: Kanavakortteliin valmistuu kanava, jonka varrella sijaitsevista kodeista on näkymät kanavan ja siltojen tai suojaisan pihan suuntaan. Osasta koteja avautuu näkymät Tammerkosken suulle ja keskustaan.

 • Ranta-Tampellan palvelut
  Ranta-Tampellassa apu löytyy palvelutorilta


  Ranta-Tampellan asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Ranta-Tampella
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti
Hatanpään valtatie 11, 1 krs., 33100 Tampere