Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereen Niemenrannassa

Rantaelämää kaupunkikodissa

Oma kotisatama
Oma kotisatama
Asu kuin olisit lomalla
Asu kuin olisit lomalla
Helppo arki ratikkareitin varrella
Helppo arki ratikkareitin varrella
Hyvät lähipalvelut
Hyvät lähipalvelut

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Rantaelämää ratikkareitin varrella


  Niemenrannasta matkustat vaivattomasti töihin, kouluun ja keskustaan. Raitiotien läntisen jatkeen osa kulkee Pyynikintorilta Paasikivenkadulle, ja Santalahden uudistuvalle asuinalueelle. Seuraavalla toteutusosuudella raitiotie tulee kulkemaan Näsisaaren kautta Hiedanrantaa ja siitä edelleen Niemenrannan alueen läpi Lentävänniemeen. Raitiovaunua odotellessa matka taittuu pyöräilyreittejä pitkin ja kattava bussiliikenne palvelee lähes vuorokauden ympäri.

  (Kuva: tampereenratikka.fi)

 • Niemenranta-aluekuva
  Maisemakoteja moni-ilmeisellä alueella

  Niemenrannan kaupunginosan rakentamisessa edetään nyt lähinnä rantaa olevalle osalle. Alueen ehdoton valtti on pitkä Näsijärven rantaviiva, rantareitistö ja runsaat vehreät puisto- ja oleskelualueet. Niemenrannan odotettu huipennus täydentää monipuolisen alueen asumisen ja vapaa-ajanvieton vaihtoehtoja. Niemenrannassa Lielahden monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä, mutta alueen sisälläkin on toimiva palveluverkosto.

 • Kotona viimeinkin, voi ottaa iisimmin

  Niemenrannassa eletään kuin oltaisiin lomalla koko ajan. Lomafiilistä jokaiseen päivään tuo esimerkiksi se, että suoraan kotiovelta voi lähteä vaivatta upeisiin maisemiin lenkille, pyöräilemään, puistoon pelailemaan, piknikille, uimaan tai aurinkoa ottamaan. Asunnoista on hienoja näkymiä järvelle ja puistoalueille. Pitkä Näsijärven rantaviiva upeine maisemineen ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksineen auttavat irtautumaan arjesta. Kaikki tarvittava löytyy läheltä, ihanan helppoa ja vaivatonta. Ihan kuin lomalla.

  Tutustu asuntovalikoimaan!

 • Liikuttavan paljon tekemistä


  Niemenrannan ulkoilureitit, rantoja kiertävä rantaraitti ja upeat maisemat kutsuvat kävelylle, juoksulenkille ja pyöräilemään. Vehreät puistot ja yhteispihat tarjoavat kuntoilu- ja pelailupaikkoja ja pienvenesatamasta veneilijälle avautuu koko upea vesistö. Vähemmän aktiiviset arkilomailijat asettautuvat rantapuistoon piknikille tai aurinkoa ottamaan. 

 • Kysy Naapuriopas Pertiltä!

  "Niemenranta on rauhallinen ja mukava paikka. Nestorin Aarteen kokonaispaketti miellytti meitä: Talossa on kaikki palvelut, kuntosali ja uima-allas. Vastaavaa ei löytynyt muualta."

  Kysy Pertiltä lisää alueesta tai yleisesti uuden asunnon ostamisesta.

 • Hakunilan palvelut
  Niemenrannassa apu löytyy palvelutorilta


  Niemenrannan asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Videot

Maisemia Niemenrannasta

Kartta ja palvelut

Määränpää:

naapurioppaat_jenna_joni_1200x380.jpg

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Niemenranta
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti
Hatanpään valtatie 11, 1. krs, 33100 Tampere
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista