Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereen Ranta-Tampellassa

Uusi Ranta-Tampella – askel rantaan, kaksi keskustaan

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Tampere - Ranta-Tampella - ilmakuva
  Tampereen uusi keulapaikka

  Ranta-Tampellassa asut kivenheiton päässä kaupungin vilinästä ja samalla nautit järvinäkymistä ja rantaelämästä. Kanavan varren kodeista näkymät avautuvat järvelle, Tammerkosken suulle ja keskustan suuntaan. Rakenteilla olevan itäpään Rantabulevardikortteliin valmistuu alueen viimeiset rantarivin maisemakodit.

 • Kanava ja rantaraitti

  Asuinalueen keskellä kulkee kanava Näsijärveltä Tammerkosken suulle. Kanava, Ahdinränni, kävelysiltoineen ja rantakatuineen luo omaleimaista tunnelmaa kaupunginosaan, jonka ympäri pääsee tulevaisuudessa vaikka meloen! Ranta-Tampellan keulakorttelia puolestaan kiertää upea rantaraitti, jossa kaupunkilaiset voivat nauttia Näsijärven avarista maisemista, uima- ja kuntoilupaikoista sekä kesäkahvilasta.

 • Yksilöllisiä koteja ja upeita maisemia

  Ranta-Tampellan YIT Kodit tarjoavat mielenkiintoisia tilaratkaisuja, valoa ja avaria näkymiä. Kodeissa on valinnanvaraa tilavista näköalakodeista pienempiin kaupunkikoteihin. Upea järvinäköala tulee lähelle suurten, lattiaan asti ulottuvien maisemaikkunoiden kautta. 

 • Näsinsiltaa pitkin Särkänniemeen

  Tampereen uusi värikäs maamerkki Ranta-Tampellan ja Särkänniemen yhdistävä Näsin puistosilta avattiin kesällä 2023.

  Näsin puistosilta kutsuu viihtymään. Sillalla saa leikkiä, skuuttailla, tutkailla asfalttimaalauksia, istuskella puuterasseilla ja tai vain kävellä ja ihastella upeaa rantamaisemaa.

 • Massunpuistossa viihtyvät kaikki

  Vapaa-ajan viettoa varten Massunlastenpuistoon on tehty peli- ja oleskelunurmia, petankkikenttä, erilaisia oleskelu- ja auringonottopaikkoja, istuskelu- ja keinuryhmiä ja yleisövessa. Toiminnoissa on otettu huomioon eri-ikäiset käyttäjät sekä esteettömyys. 

 • Taidetta Ranta-Tampellassa

  Maija Kovarin taideteos Juhannusyön tähtikartta ilahduttaa Ranta-Tampellassa. Teoksen lähtökohtana on tähtien asento Tampereella juhannusyönä 2022 kello 23. Teos sijaitsee Herrainrinteen autohallin seinällä. Kuvassa teos loistaa marraskuussa auringon laskiessa. Kuva: Maija Kovari

 • Ranta-Tampellan palvelut
  Ranta-Tampellassa apu löytyy palvelutorilta


  Ranta-Tampellan asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Asuntouutiset

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Ranta-Tampella
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti
Hatanpään valtatie 11, 1. krs, 33100 Tampere
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista