Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereen Ranta-Tampellassa

Uusi Ranta-Tampella – askel rantaan, kaksi keskustaan

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Tampere Ranta-Tampella kaupungilla-reviiri
  Tyylikkäästi rannan tuntumassa. 

  Rannalla nautit rantaluonnon kauneudesta joka päivä. Tyyni pinta, myrskyävä aallokko, häikäisevä kesäinen kimallus tai valkea jääkenttä kevään auringonpaisteessa. Täällä arki huuhtoutuu pois ja mieli löytää tyvenen. 

  Lue lisää reviireistä

 • Tampere - Ranta-Tampella - ilmakuva
  Tampereen uusi keulapaikka

  Ranta-Tampellassa asut kivenheiton päässä kaupungin vilinästä ja samalla nautit järvinäkymistä ja rantaelämästä. Kanavan varren kodeista näkymät avautuvat järvelle, Tammerkosken suulle ja keskustan suuntaan. Rakenteilla olevan itäpään Rantabulevardikortteliin valmistuu alueen viimeiset rantarivin maisemakodit.

 • Kanava ja rantaraitti

  Uuden asuinalueen keskellä kulkee kanava Näsijärveltä Tammerkosken suulle. Kanava kävelysiltoineen ja rantakatuineen luo omaleimaista tunnelmaa kaupunginosaan, jonka ympäri pääsee tulevaisuudessa vaikka meloen! Ranta-Tampellan keulakorttelia kiertää upea rantaraitti, jossa kaupunkilaiset voivat nauttia Näsijärven avarista maisemista.

 • Yksilöllisiä koteja ja upeita maisemia

  Ranta-Tampellan YIT Kodit tarjoavat mielenkiintoisia tilaratkaisuja, valoa ja avaria näkymiä. Kodeissa on valinnanvaraa tilavista näköalakodeista pienempiin kaupunkikoteihin. Upea järvinäköala tulee lähelle suurten, lattiaan asti ulottuvien maisemaikkunoiden kautta. 

 • Ranta-Tampellan eri vaiheet

  Ranta-Tampella rakennetaan Tampellan alueelle, kantakaupungin jatkeeksi Näsijärven rantaan. Asuintaloja tulee yhteensä 18, yli 2000 uutta asuntoa noin 3600 tamperelaiselle. Lisäksi kartassa näkyvät säilytettävät rakennukset Takomo (19) ja Koskiraita (20).

  Vaihe 1: rakentaminen aloitettiin järven puolelta, Keulakorttelista. Sinne on tullut viisi asuintaloa, noin 230 uutta kotia, joista on avoimet näkymät eri suuntiin Näsijärveä.
  Vaihe 2: Kanavakorttelin varrella sijaitsevista kodeista on näkymät kanavan ja siltojen tai suojaisan pihan suuntaan. Osasta koteja avautuu näkymät Tammerkosken suulle ja keskustaan.

 • Ranta-Tampellan palvelut
  Ranta-Tampellassa apu löytyy palvelutorilta


  Ranta-Tampellan asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Ranta-Tampella
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti
Hatanpään valtatie 11, 1. krs, 33100 Tampere