Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingin Konepajalla

Tällainen alue syntyy vain kerran sadassa vuodessa

Esittelyssä pian

arvostele mun naapurusto

OMA MAA MANSIKKA? 
ARVOSTELE SUN NAAPURUSTO
 

Konepaja on mukana Arvostele mun naapurusto -sarjassa, jossa neljä YIT:n Naapuriopasta tutustuu toistensa naapurustoihin ja arvioi ne. Katso mitä lempipaikkojaan Tero esittelee Konepajalta. Katso kaikki jaksot ja jännitä kisan voittajaa! 

Alue ja palvelut

 • KONEPAJALLA APU LÖYTYY PALVELUTORILTA 

  Konepajan asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä. 

 • Konepajan makasiinit
  Tunnelmaltaan ainutlaatuinen

  Pasilan Konepajan alue on inspiroiva yhdistelmä urbaania kantakaupunkia, uutta arkkitehtuuria ja vanhaa teollisuushistoriaa. Vuosikymmenten ajan täältä kantautui VR:n konepajan kolke ja raskaan työn äänet. Uuden ajan Konepajalla eletään vilkasta ja värikästä kaupunkielämää.

  Uusien asuinrakennuksien arkkitehtuurille ovat vertauskohtia vanhat rakennukset, joissa ikä tuo mielenkiintoisia yksityiskohtia, kerroksellisuutta ja runollisuutta. Asuntokortteleiden väliin muodostuu keidasmainen kaupunkipuisto, jolle kaakkoislaidan 100 metriä pitkä konepajahallin tiilipäätyjen rivistö tuo tunnelmaa.

 • Helsingin Konepajan kulkuyhteydet
  JALAN, JUNALLA TAI RATIKALLA

  Konepaja sijaitsee Aleksis Kiven kadun, Teollisuuskadun ja Sturenkadun rajaamalla alueella. Pasilan asemalta on kävelymatka ja Helsingin keskustaankin vain muutama kilometri raitiovaunulla tai bussilla. Alueen läpi liikennöi ysi-ratikka.

 • Helsingin Konepajan palvelut
  KAUPUNGIN HUVIT LÄHELLÄ

  Konepajasta parin korttelin päässä kutsuvat Linnanmäen puistot vaikkapa vain ulkoilemaan. Kävellen pääsee myös Helsingin jäähalliin ja Hartwall Arenalle, jos jääkiekko on lähellä sydäntä. Itse asiassa on vaikea sanoa, mitä palveluita Konepajan lähistöllä ei olisi! Kantakaupungissa on kaikki.

 • Helsingin Konepaja, puistot
  LENKILLE LÄHIPUISTOON

  Konepajan lähistöllä on lukuisia kouluja, oppilaitoksia ja tietenkin lasten päiväkodit. Terveysasema, kirjasto, kaupunginteatteri ja muut monipuoliset julkiset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Liikunnan ystäviä palvelevat pääradan toisella puolen sijaitsevat Eläintarhan urheilukentät, uimastadion, kaupungin talvipuutarha sekä ihastuttava Töölönlahti ympäristöineen. 

Kartta ja palvelut

Naapuriopas Eero

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Konepaja
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Konepaja
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...