Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingin Konepajalla

Tällainen alue syntyy vain kerran sadassa vuodessa

Kun uusi ja vanha kohtaavat, syntyy jotain ainutlaatuista. Lontoossa se on Dockside, vanha telakka-alue joka tunnetaan ympäri maailmaa arvostettuna asuinpaikkana. New Yorkissa se on Tribeca, Manhattanin helmi. Helsingissä se on tunnelmaa huokuva, nostalginen Konepaja Pasilan, Alppilan ja Vallilan rajalla.

Esittelyssä pian

Alue ja palvelut

 • Tunnelmaltaan ainutlaatuinen

  Pasilan Konepajan alue on inspiroiva yhdistelmä urbaania kantakaupunkia, uutta arkkitehtuuria ja vanhaa teollisuushistoriaa. Vuosikymmenten ajan täältä kantautui VR:n konepajan kolke ja raskaan työn äänet. Uuden ajan Konepajalla eletään vilkasta ja värikästä kaupunkielämää.

  Uusien asuinrakennuksien arkkitehtuurille ovat vertauskohtia vanhat rakennukset, joissa ikä tuo mielenkiintoisia yksityiskohtia, kerroksellisuutta ja runollisuutta. Asuntokortteleiden väliin muodostuu keidasmainen kaupunkipuisto, jolle kaakkoislaidan 100 metriä pitkä konepajahallin tiilipäätyjen rivistö tuo tunnelmaa.

 • JALAN, JUNALLA TAI RATIKALLA

  Konepaja sijaitsee Aleksis Kiven kadun, Teollisuuskadun ja Sturenkadun rajaamalla alueella. Pasilan asemalta on kävelymatka ja Helsingin keskustaankin vain muutama kilometri raitiovaunulla tai bussilla. Alueen läpi liikennöi ysi-ratikka.

 • KAUPUNGIN HUVIT LÄHELLÄ

  Konepajasta parin korttelin päässä kutsuvat Linnanmäen puistot vaikkapa vain ulkoilemaan. Kävellen pääsee myös Helsingin jäähalliin ja Hartwall Areenalle, jos jääkiekko on lähellä sydäntä. Itse asiassa on vaikea sanoa, mitä palveluita Konepajan lähistöllä ei olisi! Kantakaupungissa on kaikki.

 • LENKILLE LÄHIPUISTOON

  Konepajan lähistöllä on lukuisia kouluja, oppilaitoksia ja tietenkin lasten päiväkodit. Terveysasema, kirjasto, kaupunginteatteri ja muut monipuoliset julkiset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Liikunnan ystäviä palvelevat pääradan toisella puolen sijaitsevat Eläintarhan urheilukentät, uimastadion, kaupungin talvipuutarha sekä ihastuttava Töölönlahti ympäristöineen. 

Kartta ja palvelut

Naapuriopas Eero

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Konepaja
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

yIT asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Konepaja
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...