Korkokatto kaupan päälle kodin ostajalle

Kampanja jatkuu: Maksamme asuntolainasi viitekorolle 2 % korkokaton viidelle vuodelle

Asuntolainojen korkokehitys on edelleen epävarmaa ja haluamme omalta osaltamme lisätä vakautta. Pidensimme kampanja-aikaa ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden uuden kodin ostamiseen ilman huolta asuntolainan koronnoususta. Kun ostat muuttovalmiin YIT Kodin 31.8.2024 mennessä, maksamme puolestasi Aktiasta* tai Nordeasta* ottamallesi asuntolainalle 2 % korkokaton 5 vuodelle**. Saadaksesi edun ja lisätietoja ota yhteyttä YIT Asuntomyyntiin.

Kumppanipankki päättää lainan myöntämisestä ja korkokaton lisäämisestä lainaan.
** Korkokaton suojataso viitekorolle (6 kk Euribor tai 12 kk Euribor kumppanipankista riippuen) on 2 %, jolloin asuntolainasi viitekorko on enintään 2 % seuraavat viisi vuotta.

Näin saat korkokaton kuluitta asuntolainaasi

icon-1.png

Ota yhteyttä YIT Asuntomyyntiin

Ota yhteyttä YIT Asuntomyyntiin, niin autamme tutustumaan kotivalikoimaamme ja kerromme, miten sinun tulee ottaa yhteyttä kumppanipankkiin. Myyntineuvottelija antaa sinulle linkin yksilöityyn lainahakemukseen tai kampanjakoodin, ja vain niitä käyttämällä voit saada korkokattoedun.icon-2.png

Neuvottele asuntolainasi kumppanipankin kanssa

Neuvottele asuntolainasi kumppanipankin kanssa. Lainaneuvottelun käyt pankin kanssa eikä YIT osallistu siihen. Kumppanipankki päättää lainan myöntämisestä ja korkokaton lisäämisestä lainaan. Varmista korkokaton soveltuvuus lainallesi kumppanipankista.icon-3.png

Autamme sinua löytämään sopivan YIT Kodin

Jatka keskustelua YIT Asuntomyynnissä ja löydä yhdessä myyntineuvottelijamme kanssa juuri sinulle sopiva koti.icon-4.png

Solmi asuntokaupat

Solmi asuntokaupat ja nauti uudesta YIT Kodista 5 vuotta ilman huolta korkojen noususta – me maksamme pankille puolestasi asuntolainasi korkokaton.

Korkokattoedun rahallinen arvo ja turva

Korkokattoedun rahallinen arvo riippuu asuntolainasi määrästä ja muista ehdoista sekä kumppanipankin hinnastosta, joiden perusteella korkokaton arvo lasketaan. Kumppanipankki kertoo sinun korkokattoetusi rahallisesta arvosta.


Korkokatto tuo talouteesi vakautta

Asuntolainan korko koostuu viitekorosta ja pankin lainamarginaalista. Viitekorko vaihtelee ja määräytyy lainannostopäiväsi mukaan. Kun hyödynnät korkokattoedun, viitekorkosi (6 kk Euribor tai 12 kk Euribor kumppanipankista riippuen) on enintään 2 % seuraavien viiden vuoden ajan. Korkokattoetu tuo siis talouteesi turvaa ja ennakoitavuutta.

Ota yhteyttä