YIT tuo maalämmön taloyhtiöihin

Vihreää lämpöä maan uumenista

Maalämpö on loistava energiaratkaisu: päästötön, varma ja vaivaton. Rakennamme maalämmön taloyhtiöön, jotta sinä voit asua mukavammin ja asumisen hiilijalanjälki pienenee!


Asunto ja käyttövesi lämpiävät päästöttömästi

Asumisen hiilijalanjälkeään voi pienentää esimerkiksi käyttämällä sähköä ja vettä säästellen ja lajittelemalla jätteensä huolellisesti. Asumisen päästöistä iso osa syntyy kuitenkin asunnon ja käyttöveden lämmittämisestä, joihin taloyhtiön yksittäinen asukas ei voi vaikuttaa.

Maalämpö lämmitysjärjestelmänä mahdollistaa hiilineutraalin asunnon ja käyttöveden lämmityksen – jolloin sinä voit nollata merkittävän siivun asumisesi hiilijalanjäljestä asumalla YIT Kodissa!

 

Maalämmön edut asukkaalle

  • Myös taloyhtiön asukas pääsee nauttimaan varmasta, mukavasta ja vihreästä lämmitysmuodosta, jota on aiemmin käytetty lähinnä omakotitaloissa.
  • Mahdollistaa päästöttömän asunnon ja käyttöveden lämmittämisen, kun pumppuja pyöritetään uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotetulla sähköllä.
  • Yhtä vaivaton kuin kaukolämpö, mutta edullisempi ja hinnaltaan vakaa.

 

Milloin pääset ostamaan asunnon, jossa on maalämpö?

Olemme jo nyt toteuttaneet maalämmön muutamaan uuteen taloyhtiöön. Käytännön tekeminen on osoittanut, että ekologisen energiaratkaisun toteuttaminen osana talon rakentamista on järkevää niin rakennuttajalle, taloyhtiölle kuin tuleville asukkaillekin.

Tutustu uusiin YIT Koteihin, jotka lämpiävät maalämmöllä: