Uusi YIT Koti digitaalisesti

Tiesitkö, että uuden YIT Kodin voi hankkia myös digitaalisesti ja etäpalveluitamme hyödyntäen? Kokosimme avuksesi tietopaketin digitaalisista palveluistamme. Jatka siis unelmointia – me autamme sinua oman kodin löytämisessä.

 

1. Miten löydät sopivan kodin?

Emme järjestä yleisiä asuntonäyttöjä tällä hetkellä, mutta jos löytämäsi kiinnostava asunto on jo muuttovalmis, tai siitä on sopiva malliasunto, voimme sopia yksityisnäytön. Voit myös pyytää myyjäämme esittelemään asuntoa sinulle videon välityksellä.

Olemme myös lisänneet video- ja virtuaaliesittelyjä verkkosivuillemme. Niiden avulla pääset tutustumaan koteihin kotisohvaltasi käsin.

 

2. Varaa kotisi ensimmäisten joukossa

Kun lähetät meille yhteydenottopyynnön, liityt Kotipiiriimme. Saat tuoretta tietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilta alueilta. Saat myös ensimmäisten joukossa tiedon, kun sinua kiinnostavien kotien varaaminen alkaa ja pääset valitsemaan kotisi isoimmasta valikoimasta. Voit tehdä varauksen ennakkomarkkinoinnissa tai rakenteilla olevaan asuntoon kätevästi verkkosivuillamme. Jos olet kiinnostunut muuttovalmiista asunnosta, ota yhteyttä YIT Asuntomyyntiin.

 

3. Digitaalinen kaupanteko on nykyaikaa

Etätapaamiset asuntomyyjiemme kanssa onnistuvat mainiosti ja myyntimateriaalit lähetämme sinulle jo etukäteen perehdyttäväksi. Kauppakirjan allekirjoitus on mahdollista tehdä sähköisesti, ja tätä kautta olemmekin jo kätelleet monta uutta asuntokauppaa.

 

4. Miltä kotisi näyttää?

Kun ostat uuden YIT Kodin ennen materiaalivalintojen tilauspäivää, voit valita sisustustyylin sisustusarkkitehdin suunnittelemasta teemasta. Valitse kotiisi joko yksi teema tai yhdistele vaihtoehtoja makusi mukaan. Voit tehdä sisustusvalinnat kaupanteon yhteydessä tai myöhemmin rakentamisen edetessä digitaalisesti YIT Plus -palvelussa. Tutustu sisustusteemoihin.

 

5. Uuden asunnon tiedot löydät YIT Plussasta

YIT Plus on YIT Kodin omistajan digitaalinen palvelu, josta löydät ajantasaiset tiedot kodistasi. Kaikki kodin tiedot, uutiset, palvelut ja yhteydenpito ovat tallessa ja saatavilla yhdessä paikassa sekä rakentamisen aikana että muutettuasi valmiiseen kotiin.

 

6. Etäkokouksilla mukaan tilaisuuksiin

Uuden kodin rakentamisen eri vaiheisiin liittyy myös yhteisiä kokouksia. Nämä tilaisuudet, kuten osakkeenostajien kokous ja hallinnonluovutuskokous, järjestetään poikkeustilanteissa etäkokouksena. Saat materiaalit myös itsellesi postitse tai sähköpostilla.

Valtaosa kodin etsintään liittyvistä vaiheista on tähänkin asti tehty digitaalisia kanavia hyödyntämällä. Poikkeustilanteissakin unelmointi on hyväksi – ja voit aloittaa kodin etsimisen verkkosivuiltamme.