Naapurikoiraopas Ninnu

NINNU
Tampere, Ranta-Tampella

”Rakastan kaikkea ja kaikkia.”

Kokemuksia Ranta-Tampellasta

Olen 2-vuotias rescue-koira Ninnu ja muutin Suomeen Kreikan lämmöstä ihan pentuna tammikuussa 2020. Nykyään asun Tampereella Ranta-Tampellan kaupunginosassa. 
 
Minulla on kaksi rescue-taustaista koirasiskoa: kultainennoutaja Kola ja sekarotuinen Siru. Siskot ovat minulle superrakkaita, vaikka eivät jaksa aina leikkiä kanssani. Minulla nimittäin riittää energiaa vaikka muille jakaa.   
 
Ensin asuimme Ranta-Tampellan Aallonharja-korttelissa. Muutimme Rantakaareen, kun ihmispalvelijamme halusivat meille lisää touhutilaa. Nyt nautimme tilavasta kodista, jossa on viilennys ja suuri parveke, joka toimii järvenpuoleisena valvontakeskuksenani. Makuuhuoneesta puolestaan tarkkailen sisäpihan menoja. Mikään naapurustossa ei jää minulta huomaamatta!  
 
Minun mammani on niin ihana, että seuraan häntä kaikkialle. Rakastan varsinkin ulkoilua – säällä kuin säällä. Vaikka asummekin keskustan tuntumassa, riittää Ranta-Tampellassa luontoa ja nuuhkittavaa. Kävelymatkan päässä sijaitsevat Santalahden ja Kaupin metsät.  
 
Olen aikamoinen vesipeto, ja kotitalossa parasta onkin, että pihaltamme pääsee suoraan järveen. Kahlailen rantavedessä ja olen ollut kerran jopa mamman kanssa suppailemassa. Kesällä mamma ostaa minulle silloin tällöin jäätelöä – nam! Vesileikkien, lenkkeilyn ja jäätelönsyönnin lisäksi harrastan agilityä ja rally-tokoa. 
 
Mamma sanoo, että olen avoin, sosiaalinen ja sydämellinen koira. Jokainen vastaantulija saa minulta osakseen rakkautta – olipa kyseessä aikuinen, lapsi, toinen koira tai vaikkapa citykani. Katso videolta, kun Ninnu esittelee Ranta-Tampellan asuinaluetta

Kysy asuinalueesta tai uuden asunnon ostamisesta – karvakaverin näkökulmasta. Lähetä viesti Ninnulle. 

Kysymykset ja lähettäjän sähköpostiosoite lähetetään Naapurioppaan sähköpostiin. Tiedot tallentuvat teknisistä syistä myös YIT:n järjestelmään. Tietoja käytetään vain palvelun toiminnan varmistamiseen eikä niitä tallenneta YIT:n asiakasrekisteriin. 

Ninnulta usein kysyttyä

Mikä on parasta teidän asuinalueellanne?

Ihan asunnon vierestä löytyvä järvi, johon pääsee kahlaamaan! Lisäksi alueella on puistomainen tunnelma ja harrastamaan pääsee helposti.

Mistä asuntonne koiraystävällisyyden huomaa?

Isosta valvontakeskuksesta eli parvekkeesta ja ilmastoinnista. Parvekkeelta on kesäisin hyvä tulla viilentymään sisälle.

Paras paikka kotona?

Ehdottomasti parveke, josta todisteena lukuisat kuononjäljet parvekelasissa, hau!

Lemmikkiystävällistä asumista

Kun kotona on koira, kannattaa karvakuonon tarpeet huomioida asunnon valinnassa. Useimmat uudet kerrostalokodit sopivat mainiosti lemmikkiperheille, kunhan matka lähimpään puistoon tai metsään on riittävän lyhyt. Kaikissa YIT Kodeissa voit pintamateriaalivalinnoilla parantaa helposti asunnon tassunkestävyyttä. 

YIT rakentaa erityisen hyvin lemmikeille sopivia koteja muun muassa Helsingin Kuninkaantammeen ja Rovaniemen Kielaan. Tutustu myytävät asunnot Kuninkaantammi ja myytävät asunnot Kiela

Koiranpäiviä Helsingin Kuninkaantammessa

Helsingin Kuninkaantammessa uudella Kuninkaantammenkallion alueella karvakuonot on huomioitu esimerkillisesti.

  • Asuinnoissa on suuret lasitetut parvekkeet, jotka toimivat turvallisena tähystyspaikkana lemmikeille. 
  • Asukkaiden yhteiskäytössä on kuraeteinen, jossa pääset huuhtelemaan kuraiset tassut ennen kotiin menoa. 
  • Asuntoihin voi teettää muutostyönä vaikkapa tassunkestävän laminaatin. 
    YIT Plussasta saat tilattua apua esimerkiksi koirasi ulkoiluttamiseen. 
  • Aivan tontin kulmalta pääsee ulkoilupoluille ja kätevästi vaikkapa Keskuspuistoon. 
  • Alueelle rakennetaan nelijalkaisille asukkaille oma koirapuisto. 

 
Katso video ja tutustu labradorinnoutaja Kodan päivään Kuninkaantammessa.  
 

Kartta ja palvelut

Määränpää: