Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingin Kuninkaantammessa

Uusi kaupunginosa lähellä luontoa

Ilmeikäs pikkukaupunkimainen alue
Ilmeikäs pikkukaupunkimainen alue
Keskuspuiston upeat ulkoilumaastot
Keskuspuiston upeat ulkoilumaastot
Puistoalueet ja Palettilampi
Puistoalueet ja Palettilampi

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Kuninkaantammen palvelut
  KUNINKAANTAMMESSA APU LÖYTYY PALVELUTORILTA

  Kuninkaantammen asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

 • KESKUSTAKORTTELI JA KUNINKAANTAMMENKALLIO

  Ensimmäiset YIT Kodit on rakennettu keskustakortteliin, tutustu Helsingin Talvitammen koteihin. Lisää viihtyisiä asuntoja tulee myös vehreälle Kuninkaantammenkalliolle. Ilmoittaudu asiakasrekisteriin ja saat ajantasaista tietoa ensimmäisten joukossa.

 • VESIELEMENTTEJÄ JA VIHERRAKENTAMISTA

  Kuninkaantammi on Helsingissä hulevesien hallinnan pilottialue. Sade- ja sulamisvesien hallinnalla pyritään mm. ehkäisemään rankkasateiden aiheuttamia tulvia ja haitallisten epäpuhtauksien valumista vesistöihin. Tämä näkyy alueella sadepuutarhoina, patoaltaina ja kosteikkoniittyinä.

  (lähde: Helsingin kaupunki)

 • BUSSILLA, AUTOLLA, PYÖRÄILLEN

  Kuninkaantammesta on hyvät bussiyhteydet Hämeenlinnantieltä keskustaan, Paloheinän tunnelin kautta Itä-Helsinkiin ja Myyrmäkeen. Keskuspuiston ulkoilureittejä pitkin pääsee pyöräillen aina keskustaan saakka.

  Hämeenlinnanväylälle on suunnitteilla uusi liittymä aivan lähelle Kuninkaantammenkalliota, mikä sujuvoittaa liikkumista entisestään.

Video

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Kuninkaantammi
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa
Kuninkaantammi
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Lähetetään...