Myytävät asunnot ja uudiskohteet Rovaniemen Kielassa

Viherkylä keskellä Rovaniemeä

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Rovaniemi kiela viherkylä
  Oma vihreä kortteli

  Näky ikkunastasi on kauniin vehreä, sillä autot ovat piilossa maanalaisessa parkkihallissa. Pihasi on Rovaniemen ensimmäisiä kaupunkisisäpihoja, jossa kukoistavat puut, pensaat ja nurmikko. Saat asua omassa rauhassa mutta halutessasi yhteisöön kuuluen. Sisäpihasi on aktiivipiha, jossa voit puuhastella, ulkoilla ja jutustella naapureiden kanssa.

 • rovaniemi kiela sisäpiha
  Eloisan ja vihreän kyläilmeen puolesta

  Kiela on syntynyt arkkitehtikilpailun voittajan, arkkitehtitoimisto Laation, työn tuloksena. Kiela muuttaa käsityksesi keskusta-asumisesta. Kotikulmasi on koko keskustan ilopilkku: Rovaniemen ensimmäinen vihreä yhtenäiseksi rakennettu kortteli. Kielassa talosi näyttää talolta aitoine muurattuine julkisivuineen.

   

 • rovaniemi-kiela-ostoskatu
  Kaikki löytyy läheltä

  Palvelut, kuten ruokakaupat, hyvinvointipalvelut ja liikenneyhteydet, ovat vaivattomasti saavutettavissa. Kaikki kaupungin houkutukset kauppakeskuksesta jäätelökioskiin löytyvät kävelymatkan päästä. Pääset myös helposti keskustan viehättävimmälle kävelyreitille, Siltojen lenkille, kiertämään joenrantaa.

 • rovaniemi kiela kirjasto
  Kirjastoon, teatteriin?

  Lähtisitkö tänään kahvilaan hörppäämään cappuccinot, elokuviin, teatteriin, vähän shoppailemaan vai kirjastoon lukemaan uusimmat sisustuslehdet? Koko perheen Konttisen rantaankin hilpaiset muutamassa minuutissa. Ota ilo irti Angry Birds -puistossa tai kesäteatterissa!

 • rovaniemi kiela
  Suosittu Kielan alue saa jatkoa!

  Kielan ensimmäisen korttelin asuintalot ovat valmiita. Jos olet kiinnostunut Kielan  kodeista, tutustu Rovaniemen Lumileinikin tarjontaan ennen kuin on liian myöhäistä! Kielan kakkoskortteli tulee sisältämään viisi kerrostaloa, jossa viherkylähenkinen elämä jatkuu. 

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Kiela
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Rovaniemen Asuntomyynti
Rovakatu 5, 96100 Rovaniemi