Myytävät asunnot ja uudiskohteet Rovaniemen Kielassa

Viherkylä keskellä Rovaniemeä

Kielan ensimmäinen asuinkortteli on valmis ja seuraavaa on jo alettu suunnitella! Liity nyt asiakasrekisteriimme, niin saat tietoa ensimmäisten joukossa, kun Kielan uusien kotien suunnittelu etenee.

Kiela on rovaniemeläisen kaupunkiasumisen käyntikortti: ilmeikäs mutta tyylikkään ehyt, autoton viherkylä keskellä kaupunkia. Se on täydellinen koti sinulle, joka elät täyttä elämää, mutta arvostat arjen helppoutta. Esteettömyys on otettu huomioon koko korttelissa. Kielassa voit omistautua asioille, joista todella pidät.

Uusi asuinkortteli jatkaa aiemman korttelin jalanjäljissä, sillä siitä on tulossa yhtä herkullinen – ellei jopa herkullisempi – kuin ensimmäisestä. Kielan toiseen kortteliin tulee rakentumaan viisi uutta kerrostaloa. Kielan yhteisöllinen elämä huipentuu korttelin viihtyisiin yhteistiloihin: kuntosalilla pääset treenaamaan milloin haluat ja askartelutilassa on mahdollista hoitaa omia pieniä projekteja nikkaroinnista taidemaalaukseen.

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Rovaniemi kiela viherkylä
  Oma vihreä kortteli

  Näky ikkunastasi on kauniin vehreä, sillä autot ovat piilossa maanalaisessa parkkihallissa. Pihasi on Rovaniemen ensimmäisiä kaupunkisisäpihoja, jossa kukoistavat puut, pensaat ja nurmikko. Saat asua omassa rauhassa mutta halutessasi yhteisöön kuuluen. Sisäpihasi on aktiivipiha, jossa voit puuhastella, ulkoilla ja jutustella naapureiden kanssa.

 • rovaniemi kiela kaupungilla-reviiri
  Koti kaupungilla, elämä ympärillä

  Kaupungilla viihdyt keskellä elämää ja aistit uudet tuulet ensimmäisenä. Ulottuvillasi ovat vehreät puistot istutuksineen ja kävelyreitteineen. Täällä sinun ei tarvitse kiirehtiä, sillä olet jo valmiiksi perillä.

  Tutustu Kaupungilla- ja muihin reviireihin.

 • rovaniemi kiela sisäpiha
  Eloisan ja vihreän kyläilmeen puolesta

  Kiela on syntynyt arkkitehtikilpailun voittajan, arkkitehtitoimisto Laation, työn tuloksena. Kiela muuttaa käsityksesi keskusta-asumisesta. Kotikulmasi on koko keskustan ilopilkku: Rovaniemen ensimmäinen vihreä yhtenäiseksi rakennettu kortteli. Kielassa talosi näyttää talolta aitoine muurattuine julkisivuineen.

   

 • rovaniemi-kiela-ostoskatu
  Kaikki löytyy läheltä

  Palvelut, kuten ruokakaupat, hyvinvointipalvelut ja liikenneyhteydet, ovat vaivattomasti saavutettavissa. Kaikki kaupungin houkutukset kauppakeskuksesta jäätelökioskiin löytyvät kävelymatkan päästä. Pääset myös helposti keskustan viehättävimmälle kävelyreitille, Siltojen lenkille, kiertämään joenrantaa.

 • rovaniemi kiela kirjasto
  Kirjastoon, teatteriin?

  Lähtisitkö tänään kahvilaan hörppäämään cappuccinot, elokuviin, teatteriin, vähän shoppailemaan vai kirjastoon lukemaan uusimmat sisustuslehdet? Koko perheen Konttisen rantaankin hilpaiset muutamassa minuutissa. Ota ilo irti Angry Birds -puistossa tai kesäteatterissa!

 • rovaniemi kiela
  Suosittu Kielan alue saa jatkoa!

  Kielan ensimmäisen korttelin asuintalot ovat valmiita. Jos olet kiinnostunut Kielan muuttovalmiista kodeista, tutustu Rovaniemen Niittylän tarjontaan ennen kuin on liian myöhäistä! Kielan kakkoskortteli tulee sisältämään viisi kerrostaloa, jossa viherkylähenkinen elämä jatkuu. 

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Kiela
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Rovaniemen Asuntomyynti
Rovakatu 5, 96100 Rovaniemi